Menstruație neregulata
Bună ziua,
Ani de-a rândul m-am confruntat cu menstruația neregulata. Îmi venea - fie o data la 2 luni, sau la 3 luni, câteodată chiar și la 4 luni.
Am 31 de ani și de 5 luni de zile ma străduiesc sa rămân gravidă.
Pentru reglarea menstruației iau din luna ianuarie Duphaston. Mi-a venit menstruația în 24 ianuarie și apoi a mai venit încă o data în 7 februarie (după doar 14 zile). Din 7 februarie a durat pana în 9 februarie și a fost abundenta.
Dar înainte de data de 7 februarie am avut semne de ovulatie. Mucusul era precum albușul de ou, drept urmare am și avut 3 contacte neprotejate cu soțul.
Azi în 12 februarie, ma simt extrem de obosita. Și am o stare de oboseala permanenta de vreo 3 zile.
Exista vreo șansă să fiu însărcinată, în ciuda faptului ca am avut o menstruație scurta în perioada ovulației?
Ani de-a rândul m-am confruntat cu menstruația neregulata. Îmi venea - fie o data la 2 luni, sau la 3 luni, câteodată chiar și la 4 luni.
Am 31 de ani și de 5 luni de zile ma străduiesc sa rămân gravidă.
Pentru reglarea menstruației iau din luna ianuarie Duphaston. Mi-a venit menstruația în 24 ianuarie și apoi a mai venit încă o data în 7 februarie (după doar 14 zile). Din 7 februarie a durat pana în 9 februarie și a fost abundenta.
Dar înainte de data de 7 februarie am avut semne de ovulatie. Mucusul era precum albușul de ou, drept urmare am și avut 3 contacte neprotejate cu soțul.
Azi în 12 februarie, ma simt extrem de obosita. Și am o stare de oboseala permanenta de vreo 3 zile.
Exista vreo șansă să fiu însărcinată, în ciuda faptului ca am avut o menstruație scurta în perioada ovulației?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 4ciclu regulat.. de 4 zile imi intarzie = sarcina?
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 7Sex in ultima zi de menstruatie (imi curgea o foarte mica cantitate)
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 3mi-e teama ca am ramas insarcinata
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 2Este posibil sa fiu insarcinata ?
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 0E posibil sa ramana gravida?
- 8Imi doresc o sarcina, credeti ca pot spera la una in urma contactelor avute?
- 8E posibil sa fi ramas însărcinată?
- 4Posibilă sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: