menstruatie neregulata
Am nascut prin cezariana acum un an si 8 luni, la 7 luni dupa nastere am avut prima menstruatie mai abundenta si dureroasa. Am terminat cu alaptarea acum 2 luni dupa care menstruatia a inceput sa apara cu 10 zile mai devreme dar primele 4 zile curge decat o picatura apoi 5 zile normal. (cele 4 zile in plus ma ingrijoreaza). Aceasta problema are legatura cu intreruperea alaptatului sau poate fii ceva mai grav? Mentionez ca am probleme si cu glanda tiroida din cauza careia am avut numeroase dereglari hormonale ( nu am avut menstruatie timp de 3 luni) inainte de sarcina.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
cel mai probabil dereglarile hormonale sunt cauza, cred ca ar trebui sa mergeti la un ginecolog.
Am facut 2 intreruperi de sarcina la un termen de o luna una fata de cealalta... Acum 2 luni jumate si acum 1 luna jumatate. Menstruatia a venit pe 4 Octombrie si a trecut pe 8 Octombrie.A revenit pe 25 octombrie si mia trecut pe 1 noiembrie. Am avut un contact sexual protejat(dar sa rupt prezervativul), si as dorii sa stiu daca menstruatia este normala(sa imi vina de 2 ori in aceeasi luna si putin din urmatoarea luna) dupa 2 intreruperi de sarcina si daca exista posibilitatea sa fi ramas din nou insarcinata. Brusc am observat un mic detaiu schimbat la mine (am devenit foarte nervoasa si am tulburari de comportament) ceea ce sa intamplat si la inceperea vechii sarcini. Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune: