menstruatie redusa cantitativ
buna ziua!am si eu o intrebare :menstruatia mi-a venit la timp dar redusa cantitativ, in prima zi mi-a curs foarte putin(mai mult cand mergeam la baie)a doua zi normal, dar e treia zi doar dimineata si foarte putina.culoarea era normala.teste de sarcina am facut si toate erau negative, e posibil sa fie din cauza stresului?va rog sa ma ajutati cu un raspuns.multumesc
2 comentarii
E posibil, stai linistita caci nu esti insarcinata.
Va rog frumos sa imi raspundeti Acum doua luni am avut relatii sexuale protejate...luna aceasta tot asa...dar o singura data prietenul meu a uitat sa puna prezervativul...mentionez ca nu a ejaculat deloc.. este posibil sa fie vorba de lichid seminal ce poate duce la o sarcina?... ( menstra precedenta a avut loc pe data de 28 Aprilie) astazi mi-a venit menstruatia...este redusa cantitativ..nu am avut dureri menstruale mari..are o culoare maronie..foarte putin rosu...simt niste junghiuri ca sa zic asa deasupra zonei genitale...poate fi vorba de o sarcina?? Sunt foarte ingrijorata.. :( am doar 18 ani
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 6Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
- 1menstruatie foarte putina
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 7Sangerari de lunga durata
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 0menstruatie cateva zile si apoi nu a mai venit deloc...
- 3escapelle si ciclu redus
- 1Am o nedumerire legata de menstruatie
- 2Intrebare - este posibilă o sarcina de 3 săpt, la ecograf sa nu se vadă inca?
- 0Menstruatie slaba
- 3Menstruatie redusa
- 0Menstruatie redusa
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 3Posibillitate de sarcina ?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ