Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
Buna ziua
Luna aceasta in zilele de pauza menstruatia nu a aparut. Inainte de a finaliza blisterul, cand mai aveam 8 sau 9 pastile am avut o sangerare usoara care a tinut 3 zile. Este normal acest lucru (sa nu apara) sau sangerarea peste contraceptive? Mentionez ca contraceptivul care il iau este Yasmin, de asemenea m-am vaccinat impotriva covid vineri, 2.04 cand a fost si prima zi de pauza. Este vreo legatura
Va multumesc
Luna aceasta in zilele de pauza menstruatia nu a aparut. Inainte de a finaliza blisterul, cand mai aveam 8 sau 9 pastile am avut o sangerare usoara care a tinut 3 zile. Este normal acest lucru (sa nu apara) sau sangerarea peste contraceptive? Mentionez ca contraceptivul care il iau este Yasmin, de asemenea m-am vaccinat impotriva covid vineri, 2.04 cand a fost si prima zi de pauza. Este vreo legatura
Va multumesc
1 comentarii
Sangerare peste contraceptive = spotting, efect secundar al contraceptivelor.
Consult clinic ginecolog si ecografie intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.
Consult clinic ginecolog si ecografie intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3la logest pauza?
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 3pauza de anticonceptionale
- 4test de sarcina
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 4oare e bine?
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 0Menstruatie putina
- 1Pauza anticonceptionale
- 1Menstruatie maronie foarte putina
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 2Pauza 8 zile anticonceptionale
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 0Pauza de 7 zile la anticonceptionale
- 0Întrerupere anticoncepționale si reluare
- 0Menstruatie redusa cantitativ
- 0Menstruatie redusa dupa covid?
- 0Nu am făcut pauză între folii
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: