Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
Buna ziua
Luna aceasta in zilele de pauza menstruatia nu a aparut. Inainte de a finaliza blisterul, cand mai aveam 8 sau 9 pastile am avut o sangerare usoara care a tinut 3 zile. Este normal acest lucru (sa nu apara) sau sangerarea peste contraceptive? Mentionez ca contraceptivul care il iau este Yasmin, de asemenea m-am vaccinat impotriva covid vineri, 2.04 cand a fost si prima zi de pauza. Este vreo legatura
Va multumesc
Luna aceasta in zilele de pauza menstruatia nu a aparut. Inainte de a finaliza blisterul, cand mai aveam 8 sau 9 pastile am avut o sangerare usoara care a tinut 3 zile. Este normal acest lucru (sa nu apara) sau sangerarea peste contraceptive? Mentionez ca contraceptivul care il iau este Yasmin, de asemenea m-am vaccinat impotriva covid vineri, 2.04 cand a fost si prima zi de pauza. Este vreo legatura
Va multumesc
1 comentarii
Sangerare peste contraceptive = spotting, efect secundar al contraceptivelor.
Consult clinic ginecolog si ecografie intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.
Consult clinic ginecolog si ecografie intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Trebuie sa fac pauza?
- 1pauza anticonceptionale
- 3cand pot reluat tratamentul cu microginon?
- 3protectie in cele 7 zile de pauza
- 2pauza cu anticonceptionale
- 47cum actioneaza Mercilon?
- 5in cele 7 zile de pauza daca ai contacte sexuale poti ramane insarcinata?
- 3pauza intre anticonceptionale?
- 1pauza o zi in sase zile de ciclu
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 4La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?
- 0Menstruatie maronie si in cantitate mult mai mica
- 06 zile pauza in loc de 7
- 1Menstruația a venit foarte puțin
- 0Poate fi o sarcina?
- 0Contraceptive fara pauza între blistere
- 0Menstruatie redusa
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
- 2Întrerupere anticoncepționale
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: