Menstruatie regulata sau neregulata

08-05-2011
damiki
Nu este medic/terapeut
damiki
Buna ziua,
Am si eu o problema :eu aveam un ciclu regulat, dar de vre-o 2 luni imi vine mult mai repede nu la 28 de zile, luna trecuta mi-a venit cu 6 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa imi vina normal si luna aceasta cu 11 zile si sincer nu imi dau seama de la ce? Nu i-au pilule contraceptive( nu am luat niciodata), si am 35 de ani...Poate fi vorba de vre-o raceala sau dereglare hormonala ? Cumva luna trecuta am observat ca ma tine ca si nr de zile la fel doar ca, cumva mi-a curs mai putin ca de obicei. Ce ma sfatuiti sa fac? pt ca m-am cam speriat sincer.
Va multumesc
2 comentarii
0
08-05-2011, ora 19:45
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,

dereglari am avut toata viata si..majorittea la timp...

mi s-a spus...ca n-am nimic (la control)...si n-am mai bagat in seama..

O seara buna.
0
09-05-2011, ora 01:33
aglo72
Nu este medic/terapeut
aglo72
Buna ziua.Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Am luat anticonceptionale un an si jumatate, exact pe 6 martie le-am intrerupt pentru ca imi doresc un bebe.Am asteptat o luna pana la primul ciclu fara anticonceptionale, iar in a-4-a zi de ciclu am mers la doctor pentru a-mi face analizele necesare pt o sarcina, menzionez ca mi-au iesit toate bune, numai cu o mica exceptie, in perioada de ovulatie, ovulele mele sunt inchise precum o floare, dar mi-a spus ca, chiar si asa pot ramane insarcinata, eventual cu ajutorul unei pastile.Problema este ca eu speram sa fiu deja insarcinata si azi, adica a-25-a zi m-am trezit cu ciclu.Este normal?Pe mine m-a speriat putin ca ma asteptam dupa 28 de zile incolo, chiar sa si intarzie, sau sa nu mai vina deloc, nu sa vina mai devreme de cat trebuie, mai ales ca in cea mai mare parte am citit ca anticonceptionalele iti intarzie ciclu.Nu stiu daca am scris la rubrica, care treb., dar poate se gaseste cineva sa-mi dea un raspuns, eu oricum va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns