Mesaj pt dl dr. Flueraru
Buna ziua domnule doctor. Problema mea o constituie o sinuzita maxilara bilaterala cronicizata. Am descoperit-o in urma cu 3 ani, in perioada sarcinii cand nasul se infunda foarte des. Este mai evidenta pe partea dreapta. Am facut tratamente periodice cu antibiotice, antiinflamatoare, aerosoli, dupa care ma simteam mai bine. La ultima radiografie s-a constatat o usoara deviatie de sept ( dreapta) si cornete foarte inflamate. Conform spuselor medicului deviatia de sept nu este atat de grava, dar cornetele inflamate imi ingreuneaza respiratia pe partea dreapta. Practic nara dreapta este permenent infundata. Precizez de asemenea faptul ca folosesc Olinth de mult timp. Uneori, dupa ce folosesc spray/ul Olinth stranut de multe ori si se declanseaza rinorea. Am si o rinita hipertrofica. Am urmarit cu mare interes sfaturile dumneavoastra pentru pacientii cu afectiuni similare. Doream sa va intreb daca pot folosi un tratament pentru reducerea volumului cornetelor, pentru a evita interventia chirurgicala. Pot folosi in paralel Olinth-ul pentru ca ma ajuta la respiratie foarte mult? In timpul noptii mai ales, problema respiratiei pe nas se agraveaza si nu ma pot odihni.
Va multumesc si astept raspunsul dvs.
Va multumesc si astept raspunsul dvs.
1 comentarii
primul pas catre vindecarea rinitei hipertrofice este SA renuntati la OLINT.
El va provocat dependenta si acum actioneaza pe invers..primele cateva minute face vazoconstrictie, dupa care face o vazodilatatie..cu infundarea nasului.
Luati pentru inceput Nostamine, nu da dependenta si il folositi numai exceptoional pentru a dormi linistit.
Ziua folositi Colargol sau Protargol. 1% 3-4 pic in pozitiie culcat la 8 ore
Nu desfunda repede dar trataeaza hipertrofia cornetelor.
Faceti inhalatii, spalaturi nazale.
ca si tratament de scurta durata luati paracetamol sinus, care contine pseudoefedrina si desfunda nasul.
Scanati R.grafia SAF si trimiteti-o -
El va provocat dependenta si acum actioneaza pe invers..primele cateva minute face vazoconstrictie, dupa care face o vazodilatatie..cu infundarea nasului.
Luati pentru inceput Nostamine, nu da dependenta si il folositi numai exceptoional pentru a dormi linistit.
Ziua folositi Colargol sau Protargol. 1% 3-4 pic in pozitiie culcat la 8 ore
Nu desfunda repede dar trataeaza hipertrofia cornetelor.
Faceti inhalatii, spalaturi nazale.
ca si tratament de scurta durata luati paracetamol sinus, care contine pseudoefedrina si desfunda nasul.
Scanati R.grafia SAF si trimiteti-o -
Alte subiecte recente din această secțiune: