mici leziuni dureroase pe penis

22-03-2007
antalis
Nu este medic/terapeut
antalis
dupa fiecare contact sexual, iubitului meu ii apar niste mici leziuni pe penis, dureroase, k niste rani deschise, care se vindeca in timp si reapar, de cateva luni.
Pareri?

Va multumesc!
6 comentarii
0
22-03-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Leziunile sunt ca niste fisuri? Au format un inel de strangulare la nivelul preputului?
0
22-03-2007, ora 00:00
antalis
Nu este medic/terapeut
antalis
Exact!l-am indrumat la un dermatolog si a promis k cu prima ocazie..ca tare putin timp liber are.Dar pana atunci...mi-ati fi de ajutor daca mi-ati spune parerile voastre!Multumesc!
0
23-03-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Poate incerca un tratament cu Dermovate unguent, in 2 aplicatii zilnice, timp de 7 zile, masand inelul de strangulare. Daca dupa aceasta perioada inelul se mentine la fel de strans si reapar fisurile, trebuie sa se adreseze unui urolog pentru o circumcizie!
0
23-05-2007, ora 00:00
bogdan_eu
Nu este medic/terapeut
bogdan_eu
Se pare k am aceiasi problema k prietenul tau, oana. zimi si mie ce a facut a incerkt tratamentul sau a fost la doctor zimi si mie cum a rezolvat. Multumesc anticipat
0
24-05-2007, ora 00:00
antalis
Nu este medic/terapeut
antalis
Ma bucur sa-ti pot fi de ajutor.E vorba de niste microorganiste asa k, daca din fericire ai o partenera stabila, trebuie sa mearga la medic sa-i preleveze probe pentru examen micotic, bacterian si eventual pt Chlamidia.Dupa asta, tot medicul va da tratament si f important e sa-l luati concomitent, impreuna.Nu se pot preleva de la tine probele.Asadar problema e o infectie de col uterin probabil, la ea.Si care s-a transmis la tine, mai ales fara prezervativ.
Mult succes!
0
26-05-2007, ora 00:00
bogdan_eu
Nu este medic/terapeut
bogdan_eu
Iti multumesc frumos pentru raspuns, din fericire am o partenera stabila, si o sa mergem la medic, inca o data iti multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
13-01-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Întreabă un Ginecolog sau Urolog online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 400 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.