Mici pete rosii pe picioare cu mancarimi ocazionale
Buna ziua, mi-au aparut de 2 zile cateva pete mici rosii pe picioare, in cateva locuri. Ocazional imi provoaca mancarimi dar in majoritatea timpului nu am treaba cu ele. La medicul de familie nu pot sa ajung momentan asa ca va rog sa ma lamuriti si pe mine ce ar putea fi. Aici am urcat cateva poza:
http://postimg.org/gallery/1drecij1w/
http://postimg.org/gallery/1drecij1w/
2 comentarii
Ar putea fi intepaturi de insecte. Aplicati o data pe zi o crema cu cortizon pe ele (de exemplu Locoid, Ekarzin, Triamcinolon, Advantan etc) timp de 5-7 zile
Răspândirea este destul de mare pe picioare si nu am fost decat la birou si acasa, nu vad ce insecte ar putea face asta. Mancarimea a dispărut si au inceput sa se vindece primele care au aparut, dar pe celalat picior mi-au mai aparut vreo 3, fara mancarimi. Am folosit spirt si crema de galbenele, ce aveam pe acasa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 2Puncte rosii pe piele
- 2Mancarime pe tot corpul
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 2Ma mananca pielea foarte tare iar dupa ce ma scarpin iar ma mananca, iar si iar
- 143mancarime a pielii insuportabila
- 7pata rosie neregulata
- 3Daca transpir, ma mananca pielea peste tot
- 9Ma mananca pielea de la picioare ingrozitor
- 2pete rosii mari pe corp, ochi inflamati, intoxicatie alimentara
- 3Pete rosii pe picioare langa penis
- 1pete rosii pe piele, mancarime insuportabila
- 3de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe picioare
- 10Bube pe piele
- 9ma mananca foarte tare pielea pe picioare desi nu am nimic vizibil
- 2Mancarime a pielii
- 0Mancarime cu umflaturi
- 1Pete rosii pe piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: