Migrenă severă!

09-11-2010
sorinacio
Nu este medic/terapeut
sorinacio
Buna ziua, am 50 de ani şi de câţiva ani sufăr de o migrenă severă, cu dureri foarte mari de cap, greţuri şi vomitături. Migrena se manifestă o dată şi câteodată chiar de două ori pe lună, câte 3-4 zile. În acest sens, la sfatul medicului, am făcut o operaţie de histerectomie totală si anexectomie bilaterală, crezând că voi scăpa de migenă. Problemele au revenit însă la două săptămâni după operaţie. Aştept sfaturi de la cei care sunt în temă, sau cei care se confruntă cu o situaţie asemănătoare. Mulţumesc anticipat.
2 comentarii
0
09-11-2010, ora 12:58
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
eu ma confrunt cu aceste migrene de 14 ani, modul de manifestare este identic... acum s-au mai rarit... am inteles ca sunt sanse mari sa dispara la menopauza.

poate puteti explica ce legatura are operatia de histerectomie cu migrenele si de ce a spus doctorul ca asta v-ar ajuta?

de baza in migrene este sumatriptanul care trebuie folosit numai in cazuri grave pt ca organismul capata toleranta... ca la orice calmant, de altfel

Multa Sanatate si astept raspuns!
0
09-11-2010, ora 13:10
sorinacio
Nu este medic/terapeut
sorinacio
Doctorul a spus că e nevoie de operaţie datorită intensificării migrenelor şi am dorit să ajung la menopauză forţată prin intervenţie chirurgicală, tocmai din considerentul că am auzit şi eu că migrena dispare la menopauză. Pe lângă migrene, am mai avut fibrom uterin şi polip şi ovare chistice. Mulţumesc şi eu, multă sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.