Mincarimi labiile mici, ajutor
Ajutor!!! Am mincarimi... la labiile mici in directia de sus, linga clitoris. daca scarpin, ma maninca mai tare, apare deobicei cind am ciclu menstrual. daca nu ma scarpin, nu ma maninca. A aparut astazi mincarimea, shi am mai avut-o o singura data, de mult timp shi trece de la sine, dar vreau sa inteleg de ce am aceasta mincarime.
VA mai spun ca cilcul menstrual imi apare o data la 35-40 de zile shi dureaza 6 zile.
Va multumesc anticipat pt ajutor.
VA mai spun ca cilcul menstrual imi apare o data la 35-40 de zile shi dureaza 6 zile.
Va multumesc anticipat pt ajutor.
3 comentarii
Probabil ai facut o candidoza.
Mergi la ginecologie sa iti dea trimitere sa faci analiza de - secretie vaginala cu antibiograma, deoarece este posibil sa ai si altceva si nu va fi suficient un tratament local.
Mergi la ginecologie sa iti dea trimitere sa faci analiza de - secretie vaginala cu antibiograma, deoarece este posibil sa ai si altceva si nu va fi suficient un tratament local.
Foarte buna sugestia data de Tema.
Daca la analize nu iese nimic si apare cu precadere in zilele de menstruatie e posibil sa fie de la modificarea Ph-ului local. Poti sa dai cu crema de galbenele, sa te speli cu sapun pentru igiena intima, nu din cele clasice. Dar asta numai dupa analize, sa excluzi alte cauze ce se pot croniciza.
Sanatate!
Daca la analize nu iese nimic si apare cu precadere in zilele de menstruatie e posibil sa fie de la modificarea Ph-ului local. Poti sa dai cu crema de galbenele, sa te speli cu sapun pentru igiena intima, nu din cele clasice. Dar asta numai dupa analize, sa excluzi alte cauze ce se pot croniciza.
Sanatate!
Multumesc mult...
problema e ca sunt intr-o tara straina shi nu e atit de ushor sa mergi la un medic, dar voi face tot posibilul.
problema e ca sunt intr-o tara straina shi nu e atit de ushor sa mergi la un medic, dar voi face tot posibilul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5e o infectie genitala?
- 4Scurgere maronie si mancarime vaginala
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 8in timpul menstruatiei am niste mancarimi genitale groaznice
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 5am mancarimi foarte mari in zona axiala si inghinala
- 10ce credeti?
- 3am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
- 8incertitudine mare
- 3mancarimi in zona genitala = infectie?
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 4Ajutati-ma va rog!
- 1probleme in zona genitala
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 1usturimi si mancarimi vaginale
- 0vaginita... am avut usturimi si mancarimi foarte puternice in zona genitala
- 1Besici sub capul penisului
- 0Mâncărimi, roseata
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala