Mincarimi labiile mici, ajutor

Ajutor!!! Am mincarimi... la labiile mici in directia de sus, linga clitoris. daca scarpin, ma maninca mai tare, apare deobicei cind am ciclu menstrual. daca nu ma scarpin, nu ma maninca. A aparut astazi mincarimea, shi am mai avut-o o singura data, de mult timp shi trece de la sine, dar vreau sa inteleg de ce am aceasta mincarime.
VA mai spun ca cilcul menstrual imi apare o data la 35-40 de zile shi dureaza 6 zile.
Va multumesc anticipat pt ajutor.
VA mai spun ca cilcul menstrual imi apare o data la 35-40 de zile shi dureaza 6 zile.
Va multumesc anticipat pt ajutor.
3 comentarii

Probabil ai facut o candidoza.
Mergi la ginecologie sa iti dea trimitere sa faci analiza de - secretie vaginala cu antibiograma, deoarece este posibil sa ai si altceva si nu va fi suficient un tratament local.
Mergi la ginecologie sa iti dea trimitere sa faci analiza de - secretie vaginala cu antibiograma, deoarece este posibil sa ai si altceva si nu va fi suficient un tratament local.

Foarte buna sugestia data de Tema.
Daca la analize nu iese nimic si apare cu precadere in zilele de menstruatie e posibil sa fie de la modificarea Ph-ului local. Poti sa dai cu crema de galbenele, sa te speli cu sapun pentru igiena intima, nu din cele clasice. Dar asta numai dupa analize, sa excluzi alte cauze ce se pot croniciza.
Sanatate!
Daca la analize nu iese nimic si apare cu precadere in zilele de menstruatie e posibil sa fie de la modificarea Ph-ului local. Poti sa dai cu crema de galbenele, sa te speli cu sapun pentru igiena intima, nu din cele clasice. Dar asta numai dupa analize, sa excluzi alte cauze ce se pot croniciza.
Sanatate!

Multumesc mult...
problema e ca sunt intr-o tara straina shi nu e atit de ushor sa mergi la un medic, dar voi face tot posibilul.
problema e ca sunt intr-o tara straina shi nu e atit de ushor sa mergi la un medic, dar voi face tot posibilul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie vaginala
- 5mancarime dupa urinare + urina tulbure
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 0Mancarimi si roseata in zona genitala
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 5mi-au aparut cateva pete rosii in jurul penisului si mancarimi
- 1usturimi si mancarimi vaginale
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 1Pata alba pe testicol
- 6Infectie sau bts?
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 4Mancarime in zona genitala
- 0Iritatie si mancarime penis
- 4Mancarime zona genitala
- 0Prurit in zona intima
- 1Mâncărimi zona intimă