miringita si sarcina

13-08-2009
ste68
Nu este medic/terapeut
ste68
domnule doctor
soramea este insarcinata in luna a 5 a.a luat o palma de la sotul ei peste ureche si dupa 2 zile mia zis k aude cu urechea stanga infundat.iam zis sa mearga la doctor orl.a fost si in urma contrulului i sa zis k are timpanul fisurat si k ia facut un test de audiometrie.verdictul : MIRINGITA
doctorul ia prescris urmatoarele:afrin.bromhexin, flamexin.
precizez k ia are acum si infectie urinara si ia antibiotic pt asta 14 zile : CEFACLOR la prescriptia medicului ginecolog.
am citit pe internet despre medicamentele date de doctorul ORL, si nu prea sant compatibile cu sarcina.
intrebarea mea este urmatoarea: are rost sau este bine sa ia medicamentele date de doctorul orelist sau tinand cont k ia antibioticele pt infectie la rinichi , acestea isi vor face efectul si pt ureche.
nu prezinta scurgeri sau dureri ci doar k aude infundat k si cum ar avea vata in ureche.sper sa ma ajutati pt k sora mea nu are internet si eu am rugato sa nu ia nimic pana nu vad ceva concret eu pe internet.multumesc mult
1 comentarii
0
14-08-2009, ora 09:49
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu trebue sa ea medicatia de la ORL. sa mearga la ginecologul ei.. sa.i arate medicatia.
antibioticul este suficient.. ca si tratament pentru a evita complicatiile otice.
fisura de timpan.. o sa se in chida in timp.. sau nu. depinde de marimea fisurii!
sa nu ajunga apa in ureche !
Adaugă un comentariu / răspuns