miros al urechilor
Sotul meu are o problema, are un miros urat in spatele urechilor, mirosul du deranjeaza mereu, doar daca se freaca dupa urechi.Care ar fi problema?este o boala?se poate trata?
3 comentarii
stergeti zilnic regiunea din spatele urechii cu biter suedez... 10 ziel.. dupa care o sa mai stergeti dupa ce face dus.
Buna seara.
de doua saptamani am urechea stanga infundata, am mai avut probleme dar se rezolvau de la sina in 3-4zile trecea, mai mult acum am si un miros neplacut in ambele urechi. in afara de a merge la un cabinet ce as mai putea face?
de doua saptamani am urechea stanga infundata, am mai avut probleme dar se rezolvau de la sina in 3-4zile trecea, mai mult acum am si un miros neplacut in ambele urechi. in afara de a merge la un cabinet ce as mai putea face?
un miros urat din urechea poate vorbi despre o otita externa ( sau poate chear o perforatie de timpan)
otita externa poate fi infectioasa sau Micotica
tratamentul la toate aceste 3 forme difera
cum credeti ca o sa aflati ce problema aveti daca nu mergeti la un medic ORL ?????????
otita externa poate fi infectioasa sau Micotica
tratamentul la toate aceste 3 forme difera
cum credeti ca o sa aflati ce problema aveti daca nu mergeti la un medic ORL ?????????
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu pot pune capu' pe perna. din cauza urechii
- 282dopul de ceara din ureche
- 62proteza de ureche externa
- 13problema urechea dreapta
- 7Ureghea dreapta bonlava
- 11acufene dupa ce mi s-a scos dopul de ceara
- 0Senzatie de ureche infundata
- 10Otita la adulti
- 5cos in ureche spart.. si de 2 zile imi curge sange
- 12Operatie polipi - copil de 4 ani
- 5urechi inflamate, imediat la intrarea in canal, mai mare ca si cum ar fi un lichid acolo
- 4gaurica in timpan
- 5Lavaj cu apa oxigenata pentru ureche
- 6intepaturi acute in ureche
- 2ciuperca in ureche
- 9Ganglion dupa ureche stanga (dantura destul de proasta) raspuns rapid
- 2Ureche infundata dupa o lovitura
- 4durere de ureche
- 2Sangerare ureche
- 9Urechii infundate!
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: