miros corporal urit
Pentru ca atunci cand ai boala asta nu poti sa te bucuri de nimic.. uneori nu mai vezi rostul, stai si iti plangi de mila cand vezi cat de greu iti este sa rezolvi problema.tu ai fost curajos, dupa liceu te-ai dus la facultate si uite acum stai la camin..dar doamne, imi imaginez cat de greu ti-a fost stiindu-ma pe mine.. eu am intrat la facultate dar nu m-am dus, am zis sa mai treaca un an si poate in timpul asta rezolv problema dar nu a fost asa, iar cand am decis ca trebuie totusi sa ma duc desi nu am rezolvat nimic a fost chinul pe pamant... nu mergeam la cursuri si examenele le dadeam in sesiunea de restante cand nu erau colegii mei... am tot fugit mereu de toata lumea dar am realizat ca de fapt fugeam de mine... de relatii ce sa mai spun, totul mereu fucked up pt ca imi era groaza sa merg cu "prietenul" in calatorii, daca isi da seama ca am o problema?! si asa reuseam sa indepartez pe toata lumea...
O sa iti fie foarte greu cu regimul asta la camin.. eu faceam naveta la scoala si veneam mereu acasa si imi faceam in liniste totul.. dar la camin nu ai unde... banuiesc ca ai si colegi de camera. Ei simt ceva? S-au luat de tine?
mimosa: o sa incerc sa nu mai vin week-endurile acasa, sa vad ce scuze o sa bag.
Am vazut ca spuneai ceva de eczeme, eu nu am avut asta..
Nu cred ca are de-aface cu ai tai. Mai bine mergi acasa si iti faci mancare... si eu am locuit cu ai mei tot timpul asta si la mine in casa erau certuri uneori dar nu are nici o legatura.. adica tu nu ai gaze ca se cearta ai tai, ai pt ca mananci ce nu trebuie. Stiu, si stresul contribuie dar pana nu faci ceva care sa dea rezultate nu poti scapa de asta.. incearca cu regimul, dar ai grija sa il tii strict adica sa nu mananci ceva "din greseala" sau cand vezi ca nu ai rezultate imediat sa renunti la el.
peste 2 saptamani vine sesiunea de examene (ma duc de 5 ori in 3 saptamani) dupa care o saptamana de restante si una de vacanta, deci daca incep atunci si tin absolut totul strict o sa fie binisor, o sa ma apuc de sport, poate am noroc sa gasesc o sala mai putin populara si cu putina lume sa ma pot duce linistit. daca imi aduc bine aminte, atunci cand am fost la alergat zilnic se vedeu rezultate mai bunicele.
de colegi de camera ii multumesc lui Dumnezeu: stau cu unul care a fost cu mine in liceu si cu celalalt ne mai vedeam prin maxi. la inceput a fost mai greu, ei nu mi-au spus nimic in fata dar mai spun uneori ca miroase urat in camera, mai ales dimineata. mai vin si altii la noi in camera, uneori mai bag castile in urechi si ma fac ca nu aud nimic, ei mai zic ca miroase urat, ca vine de la mine. stiu ca am probleme, ca plecam mai mereu si de obicei avem o relatie mai deschisa si le spuneam ca am probleme, ca ma duc la gastroenterologie, la analize si tot asa. ma rugau sa-mi dea suc, eu beau doar apa, ma intreaba mereu cand isi iau prajituri si asa...sunt de treaba baietii, la fel la cursuri nu prea ma duc nici eu, am un coleg de grupa la fel care ma mai trece el, probabil stie ca am probleme si cand nu vin imi zice el ca m-a trecut daca am lipsit, si nu l-am anuntat sa ma treaca. ma mai ajuta la proiecte.
astazi m-am trezit cu cea mai naspa stare, am ascultat cele mai triste melodii, am adormit parca obosit de supararea asta. m-am saturat de viata asta, este o viata de cacat. zilele astea am mancat dulciuri si am baut alcool, am avut o gramada de gaze si imediat m-am stricat la stomac (de obicei am o maldigestie) anul asta trebuie sa scap de asta. asta e targetul de 2 ani. am o pofta sa ies, sa petrec, sa traiesc viata asta si sa ma bucur de tot.
acum ma gandesc cum sa fac rost de bani sa fac testul ala, daca le spun alor mei o sa spuna ca chiar sunt nebun, si dupa ce am capul plin de ale mele nu vreau sa ma ducaa si ei nu stiu pe unde la controale.
la mine am observat ca mirosul vine de la picioare sau de la burta. acum tu poti consuma alimentele interzise de pinner?
de colegi de camera ii multumesc lui Dumnezeu: stau cu unul care a fost cu mine in liceu si cu celalalt ne mai vedeam prin maxi. la inceput a fost mai greu, ei nu mi-au spus nimic in fata dar mai spun uneori ca miroase urat in camera, mai ales dimineata. mai vin si altii la noi in camera, uneori mai bag castile in urechi si ma fac ca nu aud nimic, ei mai zic ca miroase urat, ca vine de la mine. stiu ca am probleme, ca plecam mai mereu si de obicei avem o relatie mai deschisa si le spuneam ca am probleme, ca ma duc la gastroenterologie, la analize si tot asa. ma rugau sa-mi dea suc, eu beau doar apa, ma intreaba mereu cand isi iau prajituri si asa...sunt de treaba baietii, la fel la cursuri nu prea ma duc nici eu, am un coleg de grupa la fel care ma mai trece el, probabil stie ca am probleme si cand nu vin imi zice el ca m-a trecut daca am lipsit, si nu l-am anuntat sa ma treaca. ma mai ajuta la proiecte.
astazi m-am trezit cu cea mai naspa stare, am ascultat cele mai triste melodii, am adormit parca obosit de supararea asta. m-am saturat de viata asta, este o viata de cacat. zilele astea am mancat dulciuri si am baut alcool, am avut o gramada de gaze si imediat m-am stricat la stomac (de obicei am o maldigestie) anul asta trebuie sa scap de asta. asta e targetul de 2 ani. am o pofta sa ies, sa petrec, sa traiesc viata asta si sa ma bucur de tot.
acum ma gandesc cum sa fac rost de bani sa fac testul ala, daca le spun alor mei o sa spuna ca chiar sunt nebun, si dupa ce am capul plin de ale mele nu vreau sa ma ducaa si ei nu stiu pe unde la controale.
la mine am observat ca mirosul vine de la picioare sau de la burta. acum tu poti consuma alimentele interzise de pinner?
mimoaasa: acum mi-a mai picat o fisa. in vara si fratele meu dadea multe gaze, nu ca mine dar dadea peste limita.
acum 2 ani in vara eu ma tot duceam cu un prieten la pescuit si asta tot dadea gaze dar nu m-a interesat asta. dupa usor usor am inceput sa dau si eu, eu care nu dadeam aproape deloc pana acum 2 ani, nici la fasole nu aveam probleme, gatita in prima apa.
dupa am avut helicobacter pilory dar am luat antibiotic si nu mai am. ma gadesc sa nu oi fi luat de la el ceva. el si acum da gaze dar nu miroase a fecale ca mine. fratele meu nu mai are probleme cu gazele, doar eu mai sunt cu asta
acum 2 ani in vara eu ma tot duceam cu un prieten la pescuit si asta tot dadea gaze dar nu m-a interesat asta. dupa usor usor am inceput sa dau si eu, eu care nu dadeam aproape deloc pana acum 2 ani, nici la fasole nu aveam probleme, gatita in prima apa.
dupa am avut helicobacter pilory dar am luat antibiotic si nu mai am. ma gadesc sa nu oi fi luat de la el ceva. el si acum da gaze dar nu miroase a fecale ca mine. fratele meu nu mai are probleme cu gazele, doar eu mai sunt cu asta
Si eu am avut ceva asemanator cu cineva chiar inainte sa imi apara chestia asta, eram in microbuz si o tipa mirosea ciudat( era un miros ca al nostru) si imediat dupa parca a aparut si la mine.. am crezut intr-un timp ca m-a blestemat( am fost si la vrajitoare) am fost peste tot.. am incercat de toate... dar nu e asta. Ceva nu e ok in organismul tau si doar atunci s-a declansat, si asta se intampla in adolescenta, la pubertate cand sunt cele mai multe schimbari hormonale, la mine a aparut cu cateva luni inainte de a face 18 ani..
Eu luna asta decembrie am mancat de toate si am fost chiar ok, insa nu imi mai face placere sa mananc ca inainte. Acum mananc tot ce nu contine grau si drojdie( pt ca astea sunt alimentele interzise pt mine)
am inteles. inainte de miros tu aveai gaze?, peste limita sa spunem, ca este normal sa ai.
deci este posibil sa fie ceva o bacterie, eu cel putin beam din aceeasi sticla cu el si de aici ma gandesc ca m-am imbogatit cu ceva ce nu aveam. la mine a aparut in jur de 18 si 6 luni, sau putin mai mult maxim 8 luni.
despre schimbari hormonale nu stiu ce sa zic, nu cred ca ar fi asta cauza deoarece mai sus sunt oameni care le-au aparut si la 30 de ani sau mai mult. cert este ca in primele pagini o doamna a scapat de asta dupa ce s-a impacat/cuplat cu un tip de care dansei ii placea in tinerete, daca am inteles eu bine. doamne, toate sunt cu du-te vino.
deci este posibil sa fie ceva o bacterie, eu cel putin beam din aceeasi sticla cu el si de aici ma gandesc ca m-am imbogatit cu ceva ce nu aveam. la mine a aparut in jur de 18 si 6 luni, sau putin mai mult maxim 8 luni.
despre schimbari hormonale nu stiu ce sa zic, nu cred ca ar fi asta cauza deoarece mai sus sunt oameni care le-au aparut si la 30 de ani sau mai mult. cert este ca in primele pagini o doamna a scapat de asta dupa ce s-a impacat/cuplat cu un tip de care dansei ii placea in tinerete, daca am inteles eu bine. doamne, toate sunt cu du-te vino.
Da, cam asa a aparut si la mine.. am avut gaze excesive iar dupa cateva saptamani a aparut chestia asta...
E foarte aiurea cand te gandesti ca sunt atat de multe cazuri posibile incat nici nu stii cum si de unde sa te apuci.. asa pot spune si eu ca am avut un crush in liceu de 2 ani si am fost impreuna dupa ce a aparut problema asta, i-am spus la un moment dat ca am problema asta dar nu m-a crezut pt ca spunea ca eu nu miros... nu miroseam cand eram cu el pt ca ma simteam prea ok.. anyway, ne-am despartit tot din cauza asta.. cauta si pe forumuri din strainatate.. eu asa am gasit cele mai multe informatii..
E foarte aiurea cand te gandesti ca sunt atat de multe cazuri posibile incat nici nu stii cum si de unde sa te apuci.. asa pot spune si eu ca am avut un crush in liceu de 2 ani si am fost impreuna dupa ce a aparut problema asta, i-am spus la un moment dat ca am problema asta dar nu m-a crezut pt ca spunea ca eu nu miros... nu miroseam cand eram cu el pt ca ma simteam prea ok.. anyway, ne-am despartit tot din cauza asta.. cauta si pe forumuri din strainatate.. eu asa am gasit cele mai multe informatii..
Eu treaba cu dieta am gasit-o ca fiind cea mai plauzibila pt ca simti ca faci ceva, si oricum chiar daca sa zicem ca nu rezolva problema 100% bine tot iti face.. dupa prima luna ma simteam foarte sanatoasa, urina nici macar nu mai avea culoare sau miros, scaunul era regulat si mereu eliberam tot intestinul si de gaze nici nu mai zic, pur si simplu nu mai aveam nici cat un om normal si asta pt ca am eliminat tot ce imi provoca reactii in intestin.. au fost niste luni foarte bune. Si si acum ma simt la fel desi mananc cam de toate.. deci incerc sa iti spun ca nu trebuie sa tii acest regim pentru totdeauna. Dupa primele 3-4 luni am inceput sa adag toate legumele si fructele si dupa 9 luni am inceput sa mai mananc cu grau, drojdia abia de curand am adaugat-o..
imi cer scuze pentru raspunsuri mai naspa sau care mai fug de la subiect, doar noi putem sti ce tipuri de stari ne trec, dar incerc sa gasesc o solutie. se spune ca solutia este chiar sub nasul nostru dar de cele mai multe ori noi alegem caile lungi.
la fel si eu cu o fata in liceu. eu mereu am facut naveta la liceu si atunci la inceput intr-o seara a venit o fata creata si s-a asezat fix langa mine, am vorbit noi si asa, zilnic dupa. cum Dumnezeului am facut de am prins drag de ea nu stiu (sunt pretentios al naibi, dar cine reuseste sa ma aibe nu regreta, lasand mirosul la o parte). ieseam mereu cu prietenile ei, cu colegii comuni la suc, la film, am avut o super perioada. am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine mi-a zis ca nu e pregatita desi eram aproape de nedespartit. am intrebat-o de 3 ori si dupa am inceput sa ies si cu alte fete, noi inca vorbeam, ea se supara pe mine cand afla, se punea in alta parte, cand ii trecea venea la mine...ma rog. cu timpul ma saturasem si am zis sa ramanem doar prieteni, tipa ma tot cauta, mie imi venea greu ca inca o iubeam, si acum daca ar veni cred ca as lua-o in brate imediat. drumurile s-au despartit de mult, si asa nu o pot cauta. de atunci m-am maturizat enorm. am zis ca astept tipa potrivita si nu mai pun botul la orice, nu sunt genul profitor desi am avut o gramada de fete care au vrut sa fie gagicile mele. nu sunt un macho dar sunt diferit de ceilalti. usor, usor timpul a trecut si a venit perioada asta, culmea e ca eu inca sunt virgin, la 20 de ani. nu am vrut sa fac sex desi am avut ocazia de n ori, eu am zis ca astept ceva sa ma simt bine, sa vina de la sine sa iubesc fata in sine. toti prieteni imi ziceau sa nu ma grabesc cu toate panaramele inca de mic. dar eu oricum eram altfel, nu pot sa pup o fata daca nu o plac, vomit, mor. nu mi-e rusine ca inca sunt virgin, ma gandesc ca de aici poate se trage problema. am vrut cand am fost la mare sa fac cu o prietena care ma placea, nu am putut, m-am imbatat, degeaba, cand trebuia sa ma apropii aveam o stare asa si nu mai aveam nici un chef, nu eram deloc atras. degeaba aveam erectie la inceput daca creierul nu mai voia. imi e asa de greu sa ma citesc, sa ma cunosc mai bine.
ma rog astea au trecut, aseara a venit verisoara mea cu o verisoara de a ei din alta regiune sa facem un gratar. am dansat cu ea, ba chiar am pupat-o, ne-am tinut in brate si ne-am si atins. nu am facut sex desi simteam ca cu ea vreau sa fac, erau mai multi la mine. atat de bine a fost ca nu am facut altceva deoarece ai mei sunt plecati de acasa zilele astea si in seara asta o chemam la mine, tata mi-a dat o veste bomba ca si noi suntem veri dar de gradul 4 sau 5 :|
fata asta nu simtit nimic, nu am vazut sa fie afectata, probabil nu miroaseam. de aici deduc ca e posibil sa fie altceva, de natura biologica. ceva asemanator cu ce zicea mimosa si din ce am inteles si la tine a fost cam la fel.
daca dieta nu ajuta in totalitate nu este asta cauza, dar o tin si eu, ma multumesc si eu cu 90% scapat.
de aici am 3 idei mari si late: -toxinele, intoleranta
-cauze biologice
-bacterii/virusuri.
mie imi este si rusine sa ii spun medicului de familie ca put, ma stie de mic, am o jena.
la fel si eu cu o fata in liceu. eu mereu am facut naveta la liceu si atunci la inceput intr-o seara a venit o fata creata si s-a asezat fix langa mine, am vorbit noi si asa, zilnic dupa. cum Dumnezeului am facut de am prins drag de ea nu stiu (sunt pretentios al naibi, dar cine reuseste sa ma aibe nu regreta, lasand mirosul la o parte). ieseam mereu cu prietenile ei, cu colegii comuni la suc, la film, am avut o super perioada. am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine mi-a zis ca nu e pregatita desi eram aproape de nedespartit. am intrebat-o de 3 ori si dupa am inceput sa ies si cu alte fete, noi inca vorbeam, ea se supara pe mine cand afla, se punea in alta parte, cand ii trecea venea la mine...ma rog. cu timpul ma saturasem si am zis sa ramanem doar prieteni, tipa ma tot cauta, mie imi venea greu ca inca o iubeam, si acum daca ar veni cred ca as lua-o in brate imediat. drumurile s-au despartit de mult, si asa nu o pot cauta. de atunci m-am maturizat enorm. am zis ca astept tipa potrivita si nu mai pun botul la orice, nu sunt genul profitor desi am avut o gramada de fete care au vrut sa fie gagicile mele. nu sunt un macho dar sunt diferit de ceilalti. usor, usor timpul a trecut si a venit perioada asta, culmea e ca eu inca sunt virgin, la 20 de ani. nu am vrut sa fac sex desi am avut ocazia de n ori, eu am zis ca astept ceva sa ma simt bine, sa vina de la sine sa iubesc fata in sine. toti prieteni imi ziceau sa nu ma grabesc cu toate panaramele inca de mic. dar eu oricum eram altfel, nu pot sa pup o fata daca nu o plac, vomit, mor. nu mi-e rusine ca inca sunt virgin, ma gandesc ca de aici poate se trage problema. am vrut cand am fost la mare sa fac cu o prietena care ma placea, nu am putut, m-am imbatat, degeaba, cand trebuia sa ma apropii aveam o stare asa si nu mai aveam nici un chef, nu eram deloc atras. degeaba aveam erectie la inceput daca creierul nu mai voia. imi e asa de greu sa ma citesc, sa ma cunosc mai bine.
ma rog astea au trecut, aseara a venit verisoara mea cu o verisoara de a ei din alta regiune sa facem un gratar. am dansat cu ea, ba chiar am pupat-o, ne-am tinut in brate si ne-am si atins. nu am facut sex desi simteam ca cu ea vreau sa fac, erau mai multi la mine. atat de bine a fost ca nu am facut altceva deoarece ai mei sunt plecati de acasa zilele astea si in seara asta o chemam la mine, tata mi-a dat o veste bomba ca si noi suntem veri dar de gradul 4 sau 5 :|
fata asta nu simtit nimic, nu am vazut sa fie afectata, probabil nu miroaseam. de aici deduc ca e posibil sa fie altceva, de natura biologica. ceva asemanator cu ce zicea mimosa si din ce am inteles si la tine a fost cam la fel.
daca dieta nu ajuta in totalitate nu este asta cauza, dar o tin si eu, ma multumesc si eu cu 90% scapat.
de aici am 3 idei mari si late: -toxinele, intoleranta
-cauze biologice
-bacterii/virusuri.
mie imi este si rusine sa ii spun medicului de familie ca put, ma stie de mic, am o jena.
Ceva nu este ok cu noi oricum... Si este ok ca inca esti virgin, daca astepti persoana potrivita o sa fie foarte special.
In legatura cu medicul de familie cred si eu.. eu nu i-am spus medicului meu ce se intampla desi am fost odata la el pt ca aveam o infectie in buric si emana acelasi miros pe care il simt eu, mi-a dat betadina sa imi pun acolo pana cand scap de miros insa reaparea dupa o perioada. De-aia zic ca e ceva intestinal, acum imi apare acel miros din cand in cand si il simt cand bag degetul in buric insa il dreg cu betadina si e ok. Verifica-ti si tu buricul :D
Eu vreo 4 ani am fugit de relatii tot din cauza acestei probleme, am avut curaj sa ies la intalniri numai dupa ce am inceput regimul.. si am inceput si o relatie vara asta..
Poate o sa reusesti sa iei legatura cu tipa din liceu, maybe she's the one, poate de-aia nu o poti uita cu adevarat.
Poate o sa reusesti sa iei legatura cu tipa din liceu, maybe she's the one, poate de-aia nu o poti uita cu adevarat.
Eu zic ca dieta e de 90% pt ca atunci cand mananc ce nu trebuie apare cate putin si trece (ex paine) insa atunci cand tin regimul ma simt 100% ok, adica simt doar parfumul meu.
la mine e fix miros de fecale, cum miros fecalele asa miros eu :)))
eu nu il simt asa de mult, acasa destul de rar, in public il simt, sau cand ma plimb, dar am momente in care il simt, nu non-stop.
pentru o perioada am crezut ca am colon iritabil, bagam mana in foc, ma certam cu gastroenterologii :)) cand ii auzeam ca imi spun ca nu am nimic.
tipa din liceu sta relativ aproape de mine maxim 15km, suntem in acelasi oras la facultate, poate o s-o caut cand voi mai scapa si eu, astept zile mai bune.
am stat putin si am gandit cat am fost la dus si daca ar fi o cauza biologica sa spunem cu idilele acestea de ce fix miros de fecale? putea sa miroasa a altceva sau mirosul sa se schimbe.
in alta ordine de idei, cum spui tu de dieta, odata de intestinele sunt relativ curate, organismul tau e plin de energie si in plus ai o alta stare, cea de bine. odata ce chestiile acestea ajung in intestinele noastre, noi mirosim. de ce? la mine de ce miros doar de fecale si nu si de altceva? e clar ca acolo este problema. poate un dezechilibru al florei intestinale, sau intestinul permeabil cum mai citeam pe net, totul trece si se absoarbe in sange, de acolo umblat peste tot si de aici acel miros, acele tocsine odata ajunse in muschi si organele ele o sa fie eliminate prin piele, eu am si acele eczeme care ma tot mananca( culmea am doaar pe maini si pe coaste plus una mare si cea mai batrana fix pe coloana cam la jumatatea ei). alta idee ar mai fi ca intestinele sa fie ''perforate'' tot de niste bacterii, cum e helicobacterul si care este destul de periculos, astfel toxinele astea ajung in sange.
afectiunea asta a noastra este asemanatoare cu cea a sindromului de peste, acolo evitanduse colina care amelioreaza mirosul. culmea este ca undeva citeam ca poate altera mirosul pana la fecale, dar eu am probleme cu digestia si cu mirosul in special cu alcoolul, zaharul si painea inca nu sunt sigur.
eu nu il simt asa de mult, acasa destul de rar, in public il simt, sau cand ma plimb, dar am momente in care il simt, nu non-stop.
pentru o perioada am crezut ca am colon iritabil, bagam mana in foc, ma certam cu gastroenterologii :)) cand ii auzeam ca imi spun ca nu am nimic.
tipa din liceu sta relativ aproape de mine maxim 15km, suntem in acelasi oras la facultate, poate o s-o caut cand voi mai scapa si eu, astept zile mai bune.
am stat putin si am gandit cat am fost la dus si daca ar fi o cauza biologica sa spunem cu idilele acestea de ce fix miros de fecale? putea sa miroasa a altceva sau mirosul sa se schimbe.
in alta ordine de idei, cum spui tu de dieta, odata de intestinele sunt relativ curate, organismul tau e plin de energie si in plus ai o alta stare, cea de bine. odata ce chestiile acestea ajung in intestinele noastre, noi mirosim. de ce? la mine de ce miros doar de fecale si nu si de altceva? e clar ca acolo este problema. poate un dezechilibru al florei intestinale, sau intestinul permeabil cum mai citeam pe net, totul trece si se absoarbe in sange, de acolo umblat peste tot si de aici acel miros, acele tocsine odata ajunse in muschi si organele ele o sa fie eliminate prin piele, eu am si acele eczeme care ma tot mananca( culmea am doaar pe maini si pe coaste plus una mare si cea mai batrana fix pe coloana cam la jumatatea ei). alta idee ar mai fi ca intestinele sa fie ''perforate'' tot de niste bacterii, cum e helicobacterul si care este destul de periculos, astfel toxinele astea ajung in sange.
afectiunea asta a noastra este asemanatoare cu cea a sindromului de peste, acolo evitanduse colina care amelioreaza mirosul. culmea este ca undeva citeam ca poate altera mirosul pana la fecale, dar eu am probleme cu digestia si cu mirosul in special cu alcoolul, zaharul si painea inca nu sunt sigur.
Inteleg.. am citit si eu despre afectiunea aceea ce iti da miros de peste, insa la ei mirosul este constant. Imi amintesc ca atunci cand am citit despre acea boala si cum ca este nevidecabila cred ca am plans continuu o luna de zile in vara lui 2014..
Asta pt ca am dat peste oameni care au trait si 40 de ani cu acea boala, au murit cu ea, imagineaza-ti sa traiesti toata viata simtindu-te ca un rahat...
La mine mirosul era uneori de fun, apoi trecea la fecale, intestine fermentate(nici nu stiu sa explic in cuvinte acel miros) a veceu public.. groaznic. Uneori imi faceam baie si stateam in halat in fata oglinzii si venea acel miros ca o aura.. alteori ma pregateam sa ies, imi facem parul si simteam miros de fecale in jurul incheieturilor, nu mai plecam nicaieri.. tu aveai vreo problema in zona anusului sau ai fost mereu sigur ca este din piele? Eu spre exemplu simteam o slabiciune acolo, simteam ca nu e ok, in plus cum sunt fata cand eram in acea perioada a lunii problemele astea erau de 10 ori mai grave, nu ieseam din casa...
Uite mie spre exemplu mi-au spus ca am sindromul colonului iritabil si m-am ferit de alimente care poate inflama intestinele (ex glutenul)
Asta pt ca am dat peste oameni care au trait si 40 de ani cu acea boala, au murit cu ea, imagineaza-ti sa traiesti toata viata simtindu-te ca un rahat...
La mine mirosul era uneori de fun, apoi trecea la fecale, intestine fermentate(nici nu stiu sa explic in cuvinte acel miros) a veceu public.. groaznic. Uneori imi faceam baie si stateam in halat in fata oglinzii si venea acel miros ca o aura.. alteori ma pregateam sa ies, imi facem parul si simteam miros de fecale in jurul incheieturilor, nu mai plecam nicaieri.. tu aveai vreo problema in zona anusului sau ai fost mereu sigur ca este din piele? Eu spre exemplu simteam o slabiciune acolo, simteam ca nu e ok, in plus cum sunt fata cand eram in acea perioada a lunii problemele astea erau de 10 ori mai grave, nu ieseam din casa...
Uite mie spre exemplu mi-au spus ca am sindromul colonului iritabil si m-am ferit de alimente care poate inflama intestinele (ex glutenul)
te referi la scapari de gaze involuntar? nu am problema, cel putin presupun ca nu sunt problemele acolo. acolo apare doar o mica iritare (sa ii spun) daca m-am stricat la stomac. inainte consumam mult cola, dupa cum ai vazut si tu pe internet ala distruge lejer rugina, gandeste-te cat a putut sa mi le atace de am ajuns asa, o fi mai contribuit si helicobacterul ala.
eu nu simt nimic la buric, o sa mai testez.
eu am aruncat telefonul din mana atunci si pe moment incepusem sa ma gandesc cat ma mai chinui, ori rezolv ori ma omor. stiu ca pare nasol dar nu sunt pregatit sa stau cu asta o viata.
vad ca tu ai de o perioada mai mare, eu maxim pana la urmatorul an de facultate vreau sa si uit nu doar sa scap.
stau si ma gandesc si tot nu imi vine sa cred ce mi se intampla.
eu nu simt nimic la buric, o sa mai testez.
eu am aruncat telefonul din mana atunci si pe moment incepusem sa ma gandesc cat ma mai chinui, ori rezolv ori ma omor. stiu ca pare nasol dar nu sunt pregatit sa stau cu asta o viata.
vad ca tu ai de o perioada mai mare, eu maxim pana la urmatorul an de facultate vreau sa si uit nu doar sa scap.
stau si ma gandesc si tot nu imi vine sa cred ce mi se intampla.
Stiu...este ca un cosmar din care simti ca nu mai iesi.. da, la mine a durat 6 ani, anul asta iarna se faceau 7 daca nu gaseam o solutie... si asa in astia 6 ani am simtit ca stau pe loc, vedeam toti fostii colegi cum calatorec si isi traiesc viata iar eu stateam in casa, ai mei nu ma credeau( mama m-a sustinut totusi) insa tata a crezut continuu ca eu mint ca sa nu ma duc la scoala sau sa pierd vremea pe acasa.. iar despre doctori ce sa mai spun, mergeau ai mei cu mine si doctorii spuneau ca nu am nimic si ca totul e in capul meu, ai mei ma credeau nebuna.. mi-am facut pana si colonoscopie, de endoscopie nici nu iti spun de cate ori.. plus ca m-au pus si pe pastile de cap, am luat-o razna si de la alea... m-am mutat la o scoala cu frecventa redusa in a 12a pt ca nu mai suportam sa le vad fetele colegilor care mi-au fost prieteni atatia ani.. de la filologie am trecut la mate info pt ca nu exista scoli private de filo si asa nu am reusit sa iau bacul nici la mate din prima.. au fost niste ani oribili si toti oamenii ma credeau prosta si ca nu eram buna de nimic.. mergeam pe strada ca un zombi, nici nu imi pasa daca ma calca vreo masina. Iar oamenii ma credeau neserioasa, nu ma duceam la cursuri si cand ma duceam nu faceam nimic, planurile cu prietenii le anulam mereu, nu imi placeau surprizele, daca ma ducea cineva undeva intr-un spatiu inchis fara sa ma pregatesc spiritual inainte o luam razna plus anxietatea..iar oamenii nu intelegeau, i-am auzit de cateva ori "pare curata, e tanara de ce nu merge la un doctor", sau asa zisa "prietena" care mi-a spus hoit de fata cu toata clasa "in gluma" si multe alte... m-am luptat cu neputinta si depresia multi ani, numaram anii cum treceau si treceam si eu
Dar m-a si invatat multe treaba asta, m-a invatat ca vindecarea este in noi si ca nu am nevoie de multi prieteni, ca oamenii vin si pleaca(din fericire) si ca doar cativa raman si mi-am reluat de ceva timp si prieteniile din liceu si am observat ca mai mult ma chiuiam eu cu gandurile si ca de fapt ei nu si-au prea dat seama de ce se intampla cu mine.. cu "iubitul" din liceu am reluat de curand legatura si se pare ca desi i-am spus despre problema mea atunci de mult inca ma respecta, poate e bine ca nu m-a crezut atunci ca miros :))
Tot ce trebuie sa facem este sa credem in noi. Eu am dat peste pinner test pe instagram cand dadeam scrool la home din toata lumea, cineva ii facea reclama si dintr-o data s-a aprins un beculet, ceva in mine imi spunea ca trebuie neaparat sa fac testul respectiv, pur si simplu am simtit asta...
Tot ce trebuie sa facem este sa credem in noi. Eu am dat peste pinner test pe instagram cand dadeam scrool la home din toata lumea, cineva ii facea reclama si dintr-o data s-a aprins un beculet, ceva in mine imi spunea ca trebuie neaparat sa fac testul respectiv, pur si simplu am simtit asta...
asa aveam eu un coleg care se lua de toata lumea, noroc ca a plecat inainte sa imi vina problema. o gramada de ani ai cautat solutii, Doamne. merg si eu spre 2. eu nu mai cred in prieteni de prin liceu, am invatat sa traiesc clipa, cand pica nu o ratez, azi sunt fericit maine poate sunt trist sau ma rog. cred doar in momente de prietenie, am incredere doar in mine, atat, am invatat ca nimeni nu isi pune haina lui la bataie pentru mine, se gandeste doar la el, chiar daca eu i-am ajutat de nenumarate ori si chiar sunt o fire blanda, linistita platesc pentru ceva cu mirosul asta, dar nu stiu pentru ce, nu stiu cat mai dureaza.
eu ma simt iritat sau cam asa cam toata burta, mai simteam disconfort in ultimul segment al colonului, aici se invarte problema, aici sunt si fecalele, mirosul lor il detin.
ai mei nu stau prea bine cu banii in momentul asta ca mi-ar fi dat ei chiar daca ar spune orice, stau si ma gandesc cum sa fac eu rost de atatia bani sa fac si eu ala mai repede, am cheltuit si toti banii pe care ii aveam eu stransi pe analize, pe pastile, cate nu am incercat.
aseara stateam intins in pat cu laptopul pe burta si cand m-am ridicat am simtit un miros de fecale, cred ca de pe la burta vine mirosul la mine
eu ma simt iritat sau cam asa cam toata burta, mai simteam disconfort in ultimul segment al colonului, aici se invarte problema, aici sunt si fecalele, mirosul lor il detin.
ai mei nu stau prea bine cu banii in momentul asta ca mi-ar fi dat ei chiar daca ar spune orice, stau si ma gandesc cum sa fac eu rost de atatia bani sa fac si eu ala mai repede, am cheltuit si toti banii pe care ii aveam eu stransi pe analize, pe pastile, cate nu am incercat.
aseara stateam intins in pat cu laptopul pe burta si cand m-am ridicat am simtit un miros de fecale, cred ca de pe la burta vine mirosul la mine
Asa simteam si eu, ca platesc pentru ceva... mama spunea ca platesc eu pentru pacatele lor, acum cine stie..
Mda, pai totul este de la intestine, pe acolo este problema de'aia si mirosul asta. Stiu ca e greu sa strangi atatia bani, si eu am tot cheltuit pe analize la clinici private.. m-am gandit si la acupunctura, am facut si yoga intr-un timp( chiar m-a ajutat daca faceam frecvent) eliberam stresul din muschi si asa eram relaxata mai tot timpul si nu aveam anxietate deci mirosul nu mai era atat de evident, pt ca mi-am dat seama ca aparea mai mult cand eram in public inconjurata de oameni, creierul meu stie ca sunt in pericol in acel moment si se declanseaza totul parca.
Mda, pai totul este de la intestine, pe acolo este problema de'aia si mirosul asta. Stiu ca e greu sa strangi atatia bani, si eu am tot cheltuit pe analize la clinici private.. m-am gandit si la acupunctura, am facut si yoga intr-un timp( chiar m-a ajutat daca faceam frecvent) eliberam stresul din muschi si asa eram relaxata mai tot timpul si nu aveam anxietate deci mirosul nu mai era atat de evident, pt ca mi-am dat seama ca aparea mai mult cand eram in public inconjurata de oameni, creierul meu stie ca sunt in pericol in acel moment si se declanseaza totul parca.
exact asa ma gandeam si eu. e de la dumnezeu, dar nu mi se pare normal ca cineva sa faca pacate nenumarate si sa nu plateasca el sa platesc eu, cu ce stric eu? ca am nefericita sansa de a ma naste urmasul lui sau al neamului si sa platesc eu. dar nu avem cu cine ne certa. culmea este ca eu am fost mereu o fire blanda, am impartit tot ce am avut cu toata lumea, am ajutat pe toti cu tot ce am stiu si ce am putut, nu mi-a stat in fire sa fac rau, mi-a fost mila si mi-am zis mereu ca o sa plateasca el o data, eu sa am grija sa-mi vad de treaba si sa ajut mereu nevoiasii. am fost atat de bun, mi-am calcat pe mandrie pe orgoliu mereu sa ajut sa fiu eu un om mai bun si acum pentru ce mama naibi platesc cu asta? pentru ca am fost un prost, d-aia, acum nimeni nu ma mai cunoaste, toti au uitat. dar nu o sa las lucrurile asa, o sa scap eu si de asta, nu's un ratat si o sa ajung sus acolo de unde toti o sa-mi manance din palma.
sau ne luam niste lectii dar la tine este o perioada mare, nu vreau sa pierd si eu atata timp.
sau ne luam niste lectii dar la tine este o perioada mare, nu vreau sa pierd si eu atata timp.
Mda, uite eu cred ca totul s-a intamplat cu un scop dar nu stiu daca am vazut neapart scopul acestui chin, poate m-a ajutat sa raman cu picioarele pe pamant. Si eu am fost mereu ok cu toata lumea, nu m-am certat cu nimeni, mergeam la biserica pana sa am aceasta problema apoi m-am cam indepartat de tot pt ca simteam ca Dumnezeu a fost nedrept cu mine. Mama imi tot zicea ca ma vedea mereu fericita cand eram in liceu si chiar eram, eram senina, apoi boom dintr-o data s-a dus toata fericirea.. am avut noroc ca ai mei au o ferma si i-am ajutat pe acolo cat timp am fost cu facultatea ca daca eram intr-o familie normala trebuia sa ma angajez si nu puteam face asta cu problemele astea.. Si acum ma gandesc uneori unde eram acum daca nu dadeam niciodata de problema asta.. imi mai place sa visez cu ochii deschisi.. acum am 24 si abia acum reusesc sa termin facultatea, ma simt in urma cu multe... dar mai bine mai tarziu decat niciodata.. Sper sa nu pierzi si tu atata timp, pt ca timpul asta pierdut iti mananca sufletul la propriu
eu vara trecuta singura solutie mai acceptabila a fost sa ma duc la lucrari interioare la o vila a unui inginer. si acolo am mirosit, erau 2 muncitori care mereu tuseau in preajma mea, dar cand inginerul era plecat eu eram stapanul, omul avea incredere in mine, a vazut ca stiu de toate, am facut liceul de constructii si am fost si olimpic, le mancam pe paine. cand inginerul era plecat, cei doi muncitori aveau specialitatea betoane si seara dormeau neintorsi la cat ii munceam. ma mir cum de nu au plecat de acolo la cat trageam de ei, nici pauze nu prea luau ca nu ii lasam :)) tinem 10 insi in maini la 19 ani, diminetile asteptau comenzi cu ce sa faca, le explicam fiecaruia in parte. ceilalti nu pareau afectati, nici inginerul, mai lipseam si stiau ca ma duc la analize, stau la cozi pe la doctori, eu tineam regim si nu mancam orice.
multi inainte, la fel termin si eu, sper.
culmea este ca panaramele astea de medici chiar daca m-au simtit ca put (oamenii tuseau mereu cand stateam la cozi si puneau mana pe la nas) cand intram la ei nu simteau nimic, asa spuneua, adevarat este ca medicina nu recunoaste aceasta afectiune a noastra si spune ca suntem noi nebuni.
multi inainte, la fel termin si eu, sper.
culmea este ca panaramele astea de medici chiar daca m-au simtit ca put (oamenii tuseau mereu cand stateam la cozi si puneau mana pe la nas) cand intram la ei nu simteau nimic, asa spuneua, adevarat este ca medicina nu recunoaste aceasta afectiune a noastra si spune ca suntem noi nebuni.
La fel mi se intampla si mie.. ma rugam sa miros cand intram in cabinet dar ei nu simteau nimic. O data m-a facut o doctorita sa ma simt ca ultimul om ca ii mananc din timp cu porcariile mele si ca nu am nimic.. de cate ori nu am plecat plangand de prin spitale ca nu gaseam nici o solutie, nici nu imi mai pasa daca ma vad oamenii asa.. si incepusem sa urasc oamenii, ma gandeam " cu ce sunt ei mai buni decat mine de au dreptul la o viata normala?" Sau " de ce asta? De ce nu altceva ce pot trata cu medicamente?"..
eu ajunsesem sa ma gandesc sa scap de asta sa mai traiesc si eu viata asta cat o fi si dupa la 2m. daca ar fi sa mor cred ca mi-ar parea cel mai rau, am gustat foarte putin din viata asta, asta cand am inceput liceul si eram mai maricel, stiam de gravitatea lucrurilor, dupa a inceput asta si mai are putin pana ma termina psihic. mi-a zis de la dermatologie cand am fost cu eczemele ca ar trebui sa ma duc si pe la psihiatru. in mintea mea i-am zis direct de dulce.
si eu la fel, imediat dupa ce ieseam din cladire incepeam sa plang, imi doresc sa aflu orice ar fi, macar sa stiu daca nu o pot combate.
sunt sigur ca ma asteapta o viata atat de frumoasa dupa bariera asta, am atea lucruri frumoase dupa, doar ca e atat de mare incat nici soarele nu il vad cand rasare.
si eu la fel, imediat dupa ce ieseam din cladire incepeam sa plang, imi doresc sa aflu orice ar fi, macar sa stiu daca nu o pot combate.
sunt sigur ca ma asteapta o viata atat de frumoasa dupa bariera asta, am atea lucruri frumoase dupa, doar ca e atat de mare incat nici soarele nu il vad cand rasare.
O sa fie ok, don't worry, o sa scapi de asta.. trebuie. Tu pana reusesti sa iti faci testul incearca sa tii regimul si poate toate or sa fie ok si la tine.. eu regret sa au trecut atatia ani pana sa descopar solutia insa e bine si acum.. poate tu nu o sa apuci 2 ani.. altii traiesc cu asta de zeci de ani.
Am postat aici pt ca speram ca cat mai multi oameni sa vada si sa incerce cu regimul, e pacat sa traiesti sub acest blestem ani de-a randul..
Am postat aici pt ca speram ca cat mai multi oameni sa vada si sa incerce cu regimul, e pacat sa traiesti sub acest blestem ani de-a randul..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1miros al pielii
- 5de cate ori fac sex ca imi miroase sperma intr-un fel anume
- 41miros neplacut al pielii la contactul cu apa
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 4Mirosul urat al gurii + gustul ciudat
- 122pietricele urat mirositoare din amigdale
- 41Miros urat in nas
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 4miros urat al pielei
- 4Miros neplacut si pete rosii pe capul penisului
- 3Simt acelasi miros mereu
- 1de ce ii miroase gura
- 3Probleme cu gustul si mirosul pe care nu le-a identificat niciun doctor
- 1Gust si miros metalic
- 1Miros urat din nas dupa operatie polipi
- 7Uscaciune in nas si gat; miros diminuat
- 6miros exagerat de metal in gura
- 1Miros deformat
- 3Miros si gust de puroi/infectie
- 4Gust si miros neplacut la mancarurile care erau bune inainte!
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: