miros corporal urit

1072 comentarii 1 2 ..... 192021 ..... 35 36 Înainte ›
0
08-03-2018, ora 21:38
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Tatabufnita incearca cu un probiotic care contine vreo 10 million per capsula si niste enzime de calitate...
Ai incercat pana acum cu probiotic si enzime?
Nu are rost sa dai 20 de milioane pe testu ala ca nu cred ca rezolvi ceva. E un test, nu o rezolvare. Daca faci testu si afli ca ai intoleranta la gluten, ce? Nu o sa rezolvi nimic tot o sa mirosi daca nu scoti alimentele care contin gluten. Asa ca mai bine scoate incet alimentele care contin gluten si daca nu mai mirosi inseamna ca ai intoleranta. Daca mirosi in continuare alta e problema.
0
08-03-2018, ora 22:12
Less
Nu este medic/terapeut
Less
Iepurila, nu este asa usor. Inainte sa fac acel test am mai incercat de 2 ori sa tin un regim fara gluten dar nu am reusit din cauza nesigurantei, nu stiam daca fac bine sau nu daca tin acel regim. Ma gandeam ca pierd timpul daca nu vad rezultate imediat. Acel test m-a motivat sa continui cu regimul si sa nu renunt(e un regim extrem de greu si daca nu ai motivatia necesara te pierzi pe drum) si in plus de fiecare data cand simteam ca nu mai pot ma gandeam la faptul ca am dat niste bani si nu puteam sa imi bat joc de informatia care mi s-a oferit facand testul. Nu am avut de ales si l-am tinut.
Noi cei ce am suferit sau suferim de asta consider ca nu mai suntem ok nici fizic nici psihic. Suntem atat de afectati de aceasta problema incat de multe ori simtim ca nu mai are rost. De aceea ziceam ca pentru noi conteaza siguranta, sa stim sigur ca mergem pe drumul cel bun cu un tratament, nu vreau sa fac reclama sau ceva testului dar banii aia pe care i-am dat stiu clar ca i-am investit cum trebuie. Ma tot intrebati ce sa faceti.. ei bine cred ca v-am spus de multe ori. La cate lucruri ati incercat toti anii astia nu ar strica sa o incercati si pe asta in plus sigur aveti o intoleranta sau mai multe, eu le-am avut pe astea, poate voi aveti altele..
0
08-03-2018, ora 22:13
Less
Nu este medic/terapeut
Less
Tatabufnita, ma bucur mult ca ai inceput sa strangi bani pentru test. Iti urez multa bafta si sper sa il faci cat de curand.
0
08-03-2018, ora 22:38
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
nu prea are legatura iepurila, cu probiotice da, am mancat cutii intregi..
sunt semne clare de intoleranta, cred ca am la grau, nu stiu sigur dar sunt in teste, dar mai am la ceva, acum au inceput sa ma manance din nou acel eczeme desii ieri si azi am mancat doar niste orez cu legume, supa cu carne de rata, mandarine, mere, banane, turtete din acelea de orez expandat si niste seminte de plictiseala. maine o sa mananc niste macinici, am o pofta mare, si doar macinici, sa vad cum ma simt sambata, chiar sunt curios.
am si ceva sensibilizari cu mucoasa cred, am vazut ca nici nesurile nu prea imi sunt permise, sau ciocolata calda.
nici nu stiu ce sa mai mananc sa scap naibi o data de asta.
azi mi-a spus si verisoara mea sa ma duc la majoratul ei, acolo o sa vina multe fete, printre care 2 placeau si pe una o placeam eu inainte sa ma retrag cu problema asta, ce sa mint sa nu ma duc, nu pot pleca asa sa ma mai fac de ras si pe acolo?
0
09-03-2018, ora 00:36
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Nu are rost sa mergi...eu nu am mai fost la un chef de vreo 2 ani de zile. De cand am boala/afectiunea asta...inainte eu eram primu la chefuri, eram placut de fete, aveam prieteni, acum s-a schimbat totul de 2 ani jumate. Prietenii ii evit eu, nu ma evita ei pe mn...e mai bn asa, nu vreau sa iau contact cu ei avand aceasta afectiune.
Ai dreptate less, te schimba fizic/psihic..te face sa urasti viata, oamenii, care vorbesc de tine nestiind ca tu ai iesit din dus acum 30-40 de minute...
Trebuie sa tinem moralul sus, cu cat cadem mai mult in suferinta/depresie/tristete cu atat mai mult agravam situatia.
Asta este, alti oameni au pe cap boli incurabile, noi avem asta...
Trebuie sa gasim o solutie, desi nu prea vad..
La mine merge treaba daca mananc doar fructe, scap de miros, adica se reduce, dar nu pot sa traiesc doar cu fructe o viata intreaga.

Less tu ce suplimente ai mai folosit?
Acum consumi lapte, branza, carne, oua?
Mai mirosi sau te-ai vindecat complet?
0
09-03-2018, ora 19:12
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
am mai facut eu, m-am dezobisnuit greu, foarte greu de la stitul vechi pe care il aveam inainte, am facut revelioanele, pastele cu cei apropiati, majoritatea neamuri, ii chemam la mine... e grea viata fara, parca decat ne chinuim, dar pentru ce nu stiu.
azi, cand am revenit de la cursuri si am fost la toaleta, am obiceiul sa ma uit dupa ce fac, si am vazut pe o parte ca erau niste boabe sa-i spunem, niste bilute albe, cea mai mare avea cam 6 mm, albe galbui asa, sunt ingrijorat, nu satiu ce ar putea fi, in ultimele 2-3 zile nu am mancat, samburi sau eu stiu ce, am mestecat bine mancarea si nu imi pot da seama ce ar putea fi acele bobite, imi cer mii de scuze de aceste randuri, nu am vrut sa provoc dezgust cuiva...
0
09-03-2018, ora 22:49
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Tind sa cred ca problema ta e la colon...
0
09-03-2018, ora 23:38
Less
Nu este medic/terapeut
Less
Cred ca acele bobite sunt produse de candida. Candida e alba.
Iepurila, tu spui ca nu vezi solutie, asa eram si eu insa cand am dat peste test, fara sa il caut pur si simplu ma uitam pe net, mi-a aparut in fata o reclama cu el, atunci mi-i s-a aprins un beculet si am fost foarte motivata sa il fac. Stiu ca am mai cautat cu ani in urma despre intolerante si chiar am plecat motivata sa fac mai multe teste, am mai dat si peste pinner test de cateva ori inainte dar nu credeam ca o intoleranta poate produce atatea daune unui organism. Cand am dat ultima data peste el ceva era schimbat, ceva imi spunea ca trebuie sa il fac neaparat.. dupa 6 ani de chin parca era si timpul..
De mancat mananc cam de toate dar mi-am dat seama ca m-am dezvatat cam de tot ce contine grau, mananc doar cand am pofta ceva de la patiserie tin sa mentionez ca inainte mancam foarte mult cu gluten, pofteam parca ce nu aveam voie. Oua mananc des, carne de orice fel, lapte doar daca am pofta la fel si branza. Si acum manac macar la doua zile salata verde, o pun cand manac paste( din porumb) sau orez fiert, asa cruda cu lamaie e foarte buna. Bine, mie imi si plac verdeturile.
M-ai intrebat si de suplimente daca am luat, inainte de regim da dar apoi am luat niste probiotice cu miliarde de culturi dar nu am avut curaj sa le iau pt ca scria pe ele ca se pot gasi urme de gluten si le-am luat dupa vreo 4-5 luni de la inceperea regimului cand deja am inceput sa adaug alimente. Am fost foarte paranoica in legatura cu medicamentele si am incercat sa le evit pe cat posibil.
0
09-03-2018, ora 23:58
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Probioticele sunt bune pentru candida! Probioticele nu permit dezvoltarea bacteriilor rele in tubul digestiv inclusiv candida.
0
10-03-2018, ora 00:13
Less
Nu este medic/terapeut
Less
Probioticele singure nu fac fata, trebuie sa tii si un regim e ca la persoanele care vor sa slabeasca merg la sala dar continua sa manance aceleasi porcarii, lucrurile astea se bat cap in cap. Am citit atat de multe chestii despre probiotice si candida incat pot scrie o carte. Ma intrebai daca mai miros, sunt smell free de un an si ceva dar daca mananc cateva zile la rand cu grau si drojdie si fac exces simt un disconfort, daca mananc doar cand am pofta( o data sau de doua ori pe saptamana sunt fresh).. la mine e clar din cauza intolerantei ce pot sa spun, organismul nu ma mai lasa sa mananc alea si gata.
0
10-03-2018, ora 00:19
Less
Nu este medic/terapeut
Less
Daca nu v-ati dat seama eu incerc sa va ajut aici, insa tot bagati bete in roate, va impiedicati singuri sa va vintecati.. nu mai puneti nu in fata, va gasiti scuze si chestii.. stiu ca e greu dar pana nu va tineti de un lucru nu reusiti, in plus faceti asta pentru voi nu pentru altcineva. Nu puteti sa tineti 2 zile regim si a 3a sa mancati ceva ce nu trebuie doar ca aveti pofta si apoi va intrebati de ce inca mirositi.
0
10-03-2018, ora 16:23
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
La mine nu e vorba de putut...pot sa tin. Am zis ca eu mananc fructe cu carul. Am tinut si un post cu apa de 3 zile...in timpul postului nu am mai mirosit, probabil pentru ca nu am ingerat alimente...cum am inceput sa mananc, a aparut si mirosul. M-am gandit chiar sa tin un post cu apa de 7 zile+..si dupa sa intru pe un regim strict..poate imi fac curaj

Tatabufnita, eu am intrat pe 2 grupuri pe facebook tmau, sunt vreo 500 de oameni acolo. Se vorbeste acolo de miros corporal/tmau. Dar se vorbeste in engleza, logic. Eu mai citesc, ma uit cand am timp ce scriu tipii respectivi
0
10-03-2018, ora 18:34
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
da iepurila, ti-am mai spus eu tie cu tmau, cauta alimente pe net cu multa colina si baga in tine ca spartul, 2 zile baga o gramada de colina in tine, si sa spunem ca in aceste zile tu mirosi, dupa aceste 2 zile, 5 zile evita total colina, daca dupa asta nu mai mirosi sau mirosi EXTREM DE PUTIN, e clar ca ai tmau, si dupa trebuie sa te testezi cam cata colina poti consuma zilnic, cata poti tu sa digeri ca fara ea nu poti sa traiesti, e foarte importanta in dezvoltarea creierului. exista si un test, se face prin america, costa in jur de 40 de milioane, cand citeam eu despre tmau.
eu nu am tmau, cred in proportie de 80% ca e intoleranta, dar nu pot sa-mi dau seama la ce, ieri de pe la pranz am mancat doar mucenici, si de dimineata la fel, pana acum vad ca inca nu ma mananca acele eczeme, deci cu graul e cu du-te vino, poate e drojdia de vina, urmeaza sa ma mai testez.
azi au venit niste oameni sa-mi monteze cateva geamuri de termopane, e clar ca am mirosit, tot tuseam cand ma invarteam pe langa ei, sau tot trageau asa aer pe nas ca si cand ar testa aerul...
momentan, nu stiu cum voi mai inainta, sunt cu moralul la pamant, nu mai am chef de nimic, am niste probleme cu familia destul de grave, ma ingrijorez cum o sa fac bani pentru acel test, cred ca o sa-mi vand laptopul, chiaar daca nu are nici 5 luni de cand l-am cumparat, car prea multe pietre deodata si chiar nu mai pot.
0
10-03-2018, ora 19:03
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
inca ceva, voi va stiti cu probleme cu acidul gastric? simtiti arsuri?
0
10-03-2018, ora 23:49
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Nu simt arsuri
Mi-am comandat niste enzime...sa vedem daca isi fac treaba...
0
11-03-2018, ora 14:03
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Posibil din cauza intolerantei sa iti apara eczemele dar nu cred ca si mirosul. Cu mirosul e alta ecuatie..
Eu am vazut persoane cu intoleranta la lactoza de exemplu si nu miroseau. Imediat dupa ce mancau lactate faceau diaree sau se simteau foarte rau. De mirosit in niciun caz.
0
12-03-2018, ora 16:24
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
ce bine daca mi se intampla si mie la fel, semne mai clare de atat nu se pot primi.
eczemele da, sunt de la intoleranta, apar dupa un anumit aliment, dar nu apar imediat, d-asta nu pot prinde acel aliment.
de miros nu stiu nimic, de unde sa vina, dar o data ce ai intoleranta si consumi un anumit aliment, corpul trimite niste anticorpi pentru a-l ataca, astfel irita si hifele care absorb substantele nutritive, probabil s-au marit acele canalicule si trec si particule mici de resturi si de ce nu si gazele...
azi am avut o zi dintre cele mai bune, doamne de cand nu am mai trait asa de bine, nu cred ca am mai mirost asa mult, poate deloc, eu azi n-am mai simtit nimic, am putut sa stau lejer pe langa colegi, sa discut cu ei, chiar si cu colegele care sunt super ok. aproape ca nu a mai tusit nimeni, prima mea zi in care am putut sa fie atent la profesor si sa inteleg tot fara sa ma pierd din cauza tusiturilor...
tu cum te mai descurci?
0
12-03-2018, ora 20:08
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Eu tin mirosul sub control cu multe fructe.
Ce ai mancat ieri? Dar azi?
Incearca sa mananci tot aia de ieri si azi, poate nu iti declanseaza mirosul!
0
12-03-2018, ora 21:38
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
dimineata mere si banane plus am baut un nes, la pranz ciorba de perisoare si seara niste orez cu legume, sambata am mancat si cativa cartofi cu ketchup... mda, vineri si sambata pana la pranz am mancat cam 5-6 castroane de mucenici, sa vad daca chiar ma afecteaza graul, se pare ca nu aici ar fi problema, poate la drojdie, o sa mai testez si orezul, mananc aproape zilnic, tine de foame si imi si place.
maine ma duc sa-mi iau si eu de la showroom-ul celor de la emag un blender din acela sportiv, cu recipientele acelea, o sa imi fac smoothie la scoala sa nu mai mananc nici belvita, sa evit total 2 sapt graul, eu am si 3 zile din 5 cate 8h, e greu sa stai pe acolo mai mult nemancat si pe deasupra mai si miros...
0
12-03-2018, ora 22:11
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Da si eu am blender tot asa cu recipient portabil de 2 saptamani, chiar e misto
0
13-03-2018, ora 20:59
ManciuM
Nu este medic/terapeut
ManciuM
salutare, de ce nu faceti o cura de detoxifiere ? regulamentul nu imi permite sa las link pe forum, pot spune ca eu am urmat o cura de detoxifiere, urmata de niste suplimente pe baza de aloe vera gel. Aveam si eu probleme cu mirosul de transpiratie, mirosul gurii si alte chestii deranjante dar de cand am facut detoxifierea asta nu mai am probleme. va pot oferii mai multe informatii in privat.
ca sfat personal patit pe pielea mea, decat sa dai bani putini pe zeci de tratamente de la farmacii fara rezultate, cumpara ceva bun si ai beneficii !
0
13-03-2018, ora 21:37
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
AI GRESIT TOPICUL BAIATU' MEU!
muta-ti tabara, nu suntem atat de fraieri sa cumparam prostiile tale.
0
14-03-2018, ora 14:42
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Noi n-avem bani de pită si tu ne iei cu produse pt detoxifiere
0
17-03-2018, ora 18:19
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Tatabufnita raporteaza ce mai faci:)) cum o mai duci
0
17-03-2018, ora 20:15
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
ca si pana acum, nimic schimbat.
chiar intrasem sa vad ce mai faci, nu am primit mail ca ai fost mai rapid. ciudat.
vineri cand am venit cu maxi, am realizat ca de fapt nu miros mereu, ci am momente cand eman miros, si posibil ca si stresul sa afecteze aparitia lui. eram in maci dupa cum spuneam, in spate de tot, vine o femeie, nu schiteaza nimic, chiar ma mirasem si ma simteam ok, mi-am vazut de telefon si cam dupa 20 min incep eu sa imi simt mirosul si instantaneu incep doua persoane sa tuseasca, nu cred ca era de la altcineva, mi se parea destul de comun, a persistat putin dupa care nu l-am mai simtit...
tu cum te mai descurci?
eu de saptamana viitoare voi exclude total graul, sa vad cum se comporta eczemele, sper sa tina vremea cu mine sa ies sa mai alerg, si daca in doua saptamani nu vad rezultate clare, o sa fac ce a facut si less, regim candida. oricum, in ultimele 2-3 saptamani a fost destul de ok, nu stiu daca am avut o perioada norocoasa sau poate nu am mai mirosit asa.
0
17-03-2018, ora 21:13
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Eu deocamdata nu am facut mai nimic...am scos tot ce tine de animale ...doar asa tin mirosul in frau
0
20-03-2018, ora 22:06
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
ce mai faci iepurila?
totusi tu mirosi cand nu mananci alimente de origine animala sau doar putin?
eu am 3 zile fara grau si vad ca e la fel, nimic, mai stau pana duminica dupa cred ca elimin o saptamana carnea la fel ca tine sau orezul, sa vad daca se observa rezultate. in aceste zile, tot am avut miros, m-au mancat si eczemele si azi am observat o durere in dreptul buricului dar doar pe partea stanga
0
21-03-2018, ora 17:14
Iepurilă
Nu este medic/terapeut
Iepurilă
Sal, daca nu consum niciun aliment de origine animala, miros, dar nu miros foarte puternic, ma simti doar de aproape. Miros de intensitate mica de tot. Nu scoate doar carnea. Scoate tot ce tine de animale, lapte, branza, carne, oua, cascaval, ciocolata etc. La mine problema sunt ouala. Miros mai tare de la oua decat de la carne. Orez poti sa mananci. Si eu mananc, mananc chiar si de 2 ori pe saptamana!!
Azi am avut o durere mare de stomac si am facut si o diaree, nush de la ce...
Din ce am citit eu pe net eczeme si mancarimi se poate si de la o candida!! Posibil sa ai o candida avansata la intestine si sa iti produca si mirosul.
Eu am gasit pe net un produs pt candida care cica e foarte bun, e si naturist pe deasupra. Tind sa cred ca si eu am ceva candida sau bacterii prin intestine.
Voi comanda produsu si o sa incep tratamentu. Se cheama Candida Formula Organika si costa vreo 70 de lei...
Tu ce ai mai facut?
0
21-03-2018, ora 17:52
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
si eu la fel ma mai stricam la stomac fara sa-mi dau seama de ce, in rest era ca o pasta, si asta ma ingrijora, dar aveam si am scaun zilnic, acum de cateva zile a inceput sa vina tare, nu am mai mancat grau, sau ceva cu drojdie. desi atunci cand am mancat mucenici nu am avut simptome si am mancat peste trei castroane, eczemele m-au mancat foarte putin.
eu inainte mancam multa paine proaspata, mai ales daca era calda mancam una o data, plus patiserie care are aproape in orice drojdie +acidulate+ dulciuri ->probleme
ti-am spus ca candida e posibil sa fie vinovata, asta e singura pe care nu am tratat-o cum trebuie si nu pentru ca nu as fi vrut, cand aveam vacanta daca stiam eram ca nou, acum pe timpul facultatii imi este cel mai greu, am 3 zile de 8h o sa mor de foame clar, oricum am slabit destul de mult.
less, doar asa a scapat dupa 6 ani, eu nu am facut nici 2 si nici nu vreau sa-i fac, viata e atat de frumoasa, imi mai da sa gust uneori cum e sa te simti bine in pielea ta, cum e sa stai cu colegii si sa fie totul ok, mai am si zile bune dar nu ma pot limita la atat, ma rog.
stii ca candida elimina microtoxine, mai ales daca ii dai ei mult sa manance te vei umple de toxine si de aici poate si acest miros, la mine stiu sigur ca miroase asa a gaze intestinale sau chiar a fecale.
o sa incerc saptamana viitoare si eu fara animale si fara orez, eu mananc cam de 5-6 ori pe saptamana, plus supa doar cu orez, asa reuseam sa pastrez acea pasta, si plus de asta imi si place si ma mentine satul.
cand o sa vina vremea buna vreau sa ies la alergat sau poate chiar sa ma duc cu colegii de grupa la sala, asta daca il mai reduc mai mult de atat...
0
21-03-2018, ora 18:02
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
am gasit si pe emag, dar cauta ceva in special pentru intestine, nu cred ca ai probleme de candida la penis...
Adaugă un comentariu / răspuns
1072 comentarii 1 2 ..... 192021 ..... 35 36 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Distorsiunile olfactive apărute la pacienții cu COVID-19: care sunt diferențele dintre parosmie și fantosmie?
  • Pierderea gustului și a mirosului - cauze posibile
  • Persistența pierderii mirosului după infecția cu COVID-19 confirmată prin teste obiective: Rezultatele celui mai amplu studiu realizat până în prezent
  • Restabilirea funcției olfactive în rinosinuzita cronică cu polipi nazali prin terapii biologice [meta-analiză]
  •