miros neplacut

28-01-2008
Jack London
Nu este medic/terapeut
Jack London
Buna am o intrebare:am contactat si eu de la sotie o boala care produce un miros neplacut al penisului precizez ca nu am nici o secretie sau durere, as vrea sa stiu ce ar putea fi si cum se transmite ?La femei poate sa apara "din senin"sau doar de la un contact sexual cu o persoana infectata?sotia a fost plecata din tara din august si pe atunci nu avea nimic, cand a revenit acasa de Craciun, avea aceasta boala.Astept un raspuns cat mai sincer.
1 comentarii
0
28-01-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Mirosul urat este dat, cu certitudine, de o infectie. Atata timp cat nu prezinti nici un fel de secretie, singurul mod de a identifica germenul este UROCULTURA. Te poti prezenta la orice laborator de analize medicale, chiar si fara trimitere de la medicul de familie, si soliciti un recipient steril, dai o proba de urina si, contra cost, vei obtine in cateva zile rezultatul. La rezultatul uroculturii va fi atasata si ANTIBIOGRAMA care contine substantele la care germenul identificat este sensibil (cu care se trateaza). Exista germeni care se transmit numai pe cale sexuala (care puteau fi contactati exclusiv prin contact sexual neprotejat), dar si germeni care provin dintr-o toaleta infecta, din apa murdara dintr-o cada, de pe maini murdare sau din alte surse. Daca dupa obtinerea acestui rezultat ai nelamuriri, poti sa-mi lasi un mesaj si o sa-ti mai raspund. (dai clic pe mary78 si lasi mesaj personalizat)
Adaugă un comentariu / răspuns