Modificări RMN cerebral
Bună seara,
La examinarea RMN cranio-cerebral, mi-au apărut multiple leziuni demielinizate, unele structurate nodular, altele în plaje cu topografie preiventriculara și juxtacorticala fronto-parietala bilateral, dar și o ușoară atrofie corticala difuza.Am 63 ani, nu am diabet, obezitate, hipertensiune sau colesterol mărit.Am făcut acest RMN pentru ca am amețeli, tiuituri în urechi, mintea neclara uneori, tremur de mâini și picioare când le țin întinse, vederea neclara deși port ochelari potriviți, o ușoară anxietate pe care o tratez cu Cipralex.Poate fi microangiopatie cerebrala? Cine ma poate ajuta cu un sfat?
La examinarea RMN cranio-cerebral, mi-au apărut multiple leziuni demielinizate, unele structurate nodular, altele în plaje cu topografie preiventriculara și juxtacorticala fronto-parietala bilateral, dar și o ușoară atrofie corticala difuza.Am 63 ani, nu am diabet, obezitate, hipertensiune sau colesterol mărit.Am făcut acest RMN pentru ca am amețeli, tiuituri în urechi, mintea neclara uneori, tremur de mâini și picioare când le țin întinse, vederea neclara deși port ochelari potriviți, o ușoară anxietate pe care o tratez cu Cipralex.Poate fi microangiopatie cerebrala? Cine ma poate ajuta cu un sfat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Rezultat RMN cerebral
- 0rmn cerebral
- 8a consumat etnobotanice... ce analize determina leziunile creierului?
- 1rog, interpretare de catre neurolog a RMN cerebral nativ
- 0Rezultat RMN
- 1Interpretare RMN cerebral
- 0Ajutatima cu o interpretare RMN-sun disperata!
- 7Va rog imi puteti spune despre ce e vorba - RMN cerebral
- 3Am nevoie de ajutorul vostru - simptome si nicio boala
- 1Intrebare RMN cerebral
- 0Examenul IRM CEREBRAL NATIV si al sinusurilor paranazale
- 0Interpretare RMN cerebral + regiune cervicală
- 0Rog ajutor cu RMN cerbral copil 13 ani!
- 1Chist talamic
- 0De ce la RMN și tomograf cerebral mi-a ieșit totul normal?
- 2Microangiopatie cerebrala
- 3Afectiune neurologica?
- 2RMN cerebral cu substanta
- 4Consecinte ale paraliziei faciale sau e ceva grav?
Mai multe informații despre: RMN cerebral leziune demielinizanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: