Modificări RMN cerebral
Bună seara,
La examinarea RMN cranio-cerebral, mi-au apărut multiple leziuni demielinizate, unele structurate nodular, altele în plaje cu topografie preiventriculara și juxtacorticala fronto-parietala bilateral, dar și o ușoară atrofie corticala difuza.Am 63 ani, nu am diabet, obezitate, hipertensiune sau colesterol mărit.Am făcut acest RMN pentru ca am amețeli, tiuituri în urechi, mintea neclara uneori, tremur de mâini și picioare când le țin întinse, vederea neclara deși port ochelari potriviți, o ușoară anxietate pe care o tratez cu Cipralex.Poate fi microangiopatie cerebrala? Cine ma poate ajuta cu un sfat?
La examinarea RMN cranio-cerebral, mi-au apărut multiple leziuni demielinizate, unele structurate nodular, altele în plaje cu topografie preiventriculara și juxtacorticala fronto-parietala bilateral, dar și o ușoară atrofie corticala difuza.Am 63 ani, nu am diabet, obezitate, hipertensiune sau colesterol mărit.Am făcut acest RMN pentru ca am amețeli, tiuituri în urechi, mintea neclara uneori, tremur de mâini și picioare când le țin întinse, vederea neclara deși port ochelari potriviți, o ușoară anxietate pe care o tratez cu Cipralex.Poate fi microangiopatie cerebrala? Cine ma poate ajuta cu un sfat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Interpretare RMN cerebral
- 1RMN cerebral
- 0interpretare rmn cerebral
- 2Neurologie
- 2Interpretare irm urgent
- 5RMN encefal
- 0RMN Cerebral nativ
- 0Concluzii RMN
- 0Interpretare RMN
- 0Rog interpretare rezultat RMN cerebral
- 0Rezultat RMN, urmat de tratament preventiv cu Aspenter 75mg 1/zi
- 0Rezultat RMN hipoplazie a segmentului a1
- 3Ajutor urgent! RMN cerebral
- 0Leziuni demielinizzante subcorticale supratentoriale, de origine vascular ischemica
- 0Parere RMN cerebral
- 1Hipoplazie de artera cerebrala
- 0Bucla AICA la baza CAI drept, cu fin contact vasculo-nervos.
- 2Rmn
- 5Rmn
Mai multe informații despre: RMN cerebral leziune demielinizanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: