Modificări RMN cerebral
Bună seara,
La examinarea RMN cranio-cerebral, mi-au apărut multiple leziuni demielinizate, unele structurate nodular, altele în plaje cu topografie preiventriculara și juxtacorticala fronto-parietala bilateral, dar și o ușoară atrofie corticala difuza.Am 63 ani, nu am diabet, obezitate, hipertensiune sau colesterol mărit.Am făcut acest RMN pentru ca am amețeli, tiuituri în urechi, mintea neclara uneori, tremur de mâini și picioare când le țin întinse, vederea neclara deși port ochelari potriviți, o ușoară anxietate pe care o tratez cu Cipralex.Poate fi microangiopatie cerebrala? Cine ma poate ajuta cu un sfat?
La examinarea RMN cranio-cerebral, mi-au apărut multiple leziuni demielinizate, unele structurate nodular, altele în plaje cu topografie preiventriculara și juxtacorticala fronto-parietala bilateral, dar și o ușoară atrofie corticala difuza.Am 63 ani, nu am diabet, obezitate, hipertensiune sau colesterol mărit.Am făcut acest RMN pentru ca am amețeli, tiuituri în urechi, mintea neclara uneori, tremur de mâini și picioare când le țin întinse, vederea neclara deși port ochelari potriviți, o ușoară anxietate pe care o tratez cu Cipralex.Poate fi microangiopatie cerebrala? Cine ma poate ajuta cu un sfat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3glioblastom multiform in urma unui RMN
- 3nu stiu ce poate avea sora mea
- 12Interpretare RMN... copil 5 ani
- 1Interpretare RMN cerebral
- 1Interpretare RMN
- 1RMN cerebral
- 7Ajutor - RMN Cerebral nativ
- 0Ajutatima va rog - mic depozit de hemosiderina de circa 4-5mm subcortical parietal stang
- 0Cavernom cerebral, atrofie corticala.
- 0Interpretare rmn cerebral
- 1Ajutor urgent! RMN cerebral sau CT?
- 0Rog suportul dumneavoastra in interpretare RMN cerebral
- 3Scleroza multipla sa fie vs rog ajutor
- 0Spatii lichidiene subarahnoidiene
- 4Interpretare RMN Cerebral - Leziune ischemica cronica?
- 0RMN cerebral - interpretare
- 0Întrebare: ce inseamna leziuni sechelare supratentoriale frontal si temporo-pariental dreapta
- 1Tinitus, interpretare RMN. solutie ?
- 2Dureri de cap persistente și presiune
Mai multe informații despre: RMN cerebral leziune demielinizanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: