Mucus verzui
De aseara ma luat durerea de cap si mi sa infundat nasul, acum durerea de cap este ff mica dar imi curge nasu apos, dar daca suflu mai tare pana imi simte caile resp curate imi ies mucozitati de culoare galben-verzuie, este o infectie, ce pot lua sa-mi treaca? Mi-am luat si vaccinul antigripal, este bine sa-l fac acum, sau sa mai astep?
Multumesc
Multumesc
3 comentarii
cred ca deja ai o infectie virala...
tratamenul consta in inhalatii cu ceai de musetel + uleiuri volatile de eucalipt, lamaie.s.a
spalaturi nazale si gargara cu acelas ceau
un antiinflamator ( nurofen, paracetamol s.a)
multe lichide calde de baut
Vaccinul este o optiune personala.. dar tre sa stii ca poti avea si complicatii serioase de la el.
Acum nu iti recomand sa.l faci..
organizmul lupta cu o infectie care ai contactat.o
Vaccinul / o sa solicite si mai mult sistemul imunitar.. nimeni nu poate sa.ti raspunda daca o sa faca fata sau o sa cedeze. depinde de organizmul tau !
tratamenul consta in inhalatii cu ceai de musetel + uleiuri volatile de eucalipt, lamaie.s.a
spalaturi nazale si gargara cu acelas ceau
un antiinflamator ( nurofen, paracetamol s.a)
multe lichide calde de baut
Vaccinul este o optiune personala.. dar tre sa stii ca poti avea si complicatii serioase de la el.
Acum nu iti recomand sa.l faci..
organizmul lupta cu o infectie care ai contactat.o
Vaccinul / o sa solicite si mai mult sistemul imunitar.. nimeni nu poate sa.ti raspunda daca o sa faca fata sau o sa cedeze. depinde de organizmul tau !
buna ziua.baietelului meu de 5 ani ii curge nasul de vreo3-4 saptamini, o culoare galbena-vascoasa.am fost la medic de familie, l-a consultat si a spus ca sa il lasam in pace ca nu are nimic.de cateva seri ii fac aburi cu picaturi de pinosol si am luat de la farmacie ca sirop expectorant(am intrebat farmacista)mucosolvan junior 15mg/5ml.i-am dat aseara 2, 5ml si pe timpul noptii a inceput sa tuseasca foarte tare, se cunoaste cum i se rupe din gat.e normal sa tuseasca asa tare?pe prospect scrie ca nu se dau antitusive in timp ce ia mucosolvan, asa ca altceva nu ii mai dau.la cateva ore spune ca il doare capul dar ii trece de la sine.ce sa fac?ii mai dau si altceva?nu as mai merge la medicul de familie.are amigdalele scoase.astept sa imi raspundeti cat mai curand.multumesc!o zi buna
mergeti maine dimineata la un medic ORL.
Alte subiecte recente din această secțiune: