Multumiri. | Forumul Medical ROmedic

Multumiri.

10-01-2011
Buzz66
Nu este medic/terapeut
Buzz66
Nick iti multumesc mult si astept un raspuns la a doua problema pe care ti-am adresat-o. Trebuie sa iau o decizie si te rog mult sa ma ajuti. Tot interferonul mi-a afectat si emotivitatea. Practic m-a terminat psihic acest tratament.
50 comentarii 12 ÃŽnainte ›
0
11-01-2011, ora 10:45
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
Domnule Nick.o intrebare am si eu.va rog sa mi spuneti adca ati auzit despre produsul Noni si daca este asa minunat cum se spune pt stari anxioase, depresie???
0
14-01-2011, ora 15:02
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Bună ziua!

Buzz66,
În câteva zeci de minute veţi primi răspunsul aşteptat. Sper că vă va fi de folos!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
_

Dnă Gabriela12,
Sucul de Morinda Citrifolia - celebrul Noni - este foarte bun, prin conţinutul său de xeronină, acid ursolic, scopoletină şi damnacatal(damnacanthal), printre altele, putând fi folosit ca adjuvant în deosebit de multe condiţii medicale, printre care şi pentru depresia asociată cu anxietate şi nu numai. Şi totuşi...
Noni îşi face efectul pozitiv scontat (aşteptat), la fiecare persoană în parte, doar dacă substanţele biologic active conţinute de el reuşesc să suprime cauza care a declanşat efectele negative mai mult sau mai puţin organice şi vizibile. Cu alte cuvinte, Noni este eficace doar în cazurile în care afecţiunea unei persoane este determinată de o cauză care poate fi tratată de el; tratată, nu doar inhibată în timpul administrării, ca mai apoi să fie restaurată în lipsa administrării (dacă, de pildă, depresia (sau anxietatea) este produsă de un deficit de serotonină, Noni poate trata respectiva condiţie medicală, dacă organismul va răspunde pozitiv, prin simplul fapt că are în compoziţia lui scopoletină - o substanţă care accelerează sinteza de serotonină şi nu numai (şi de melatonină), oferind astfel organismului un "ceva" de care avea nevoie pentru a-şi echilibra o funcţie care a produs îmbolnăvirea; în cazul exemplificat de mine, pentru a-şi echilibra secreţia de serotonină). Dacă, însă, depresia (sau anxietatea) este produsă de o cauză care nu poate fi tratată de vreun principiu activ conţinut de Noni, vindecarea nu se va produce, ci se va produce doar o eventuală ameliorare minoră de moment.
_
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
14-01-2011, ora 16:20
virgula
Nu este medic/terapeut
virgula
Mister Nick, pe topicul asta eu ma simt cea dintai indrepatatita sa scriu.

Asa ca: Multumiri, multumiri, multumiri.

Adeseori oamenilor li se imputa ca gresesc in ceea ce fac - dar se pierde din vedere ceea ce i-a determinat sa faca acel lucru- indiferent ca au mai si gresit in munca lor sau nu. Asta cred ca e o mare nedreptate. Cred ca m-a ferit Dumnezeu de a o comite si eu.

Nu am decat ganduri de apreciere si gratitudine fata de capacitatile dvs.
Va doresc multa sanatate fizica, dar si pentru suflet si duh.

Fiti binecuvantat in Hristos !
Cu admiratie,
0
15-01-2011, ora 20:47
sandero188
Nu este medic/terapeut
sandero188
Mr.Nick sunt disperat.ce mai pot face pentru ca fiica mea sa scape de fobia şcolara. Pe scurt adolescenta 14 ani premiul 1 an de an, olimpica cu premii, liceu de prestigiu, printre cele mai bune licee din tara. Are 2 luni de când nu mai merge la scoală. Pur şi simplu frica o paralizează, stări de rău dimineaţa varsaturi, panica. Am mers la o mulţime de medici, psihiatri, neurologi, homeopaţi etc. Am făcut si şedinţe la psihologi... nimic. Toti ne asigura ca problema se va rezolva, dar este in pericol de a amâna anul medical. Totul a pornit de la lipsa de tact a unui profesor care i-a pus o nota foarte mica, mai precis 3.Pana la aceasta intamplare, cea mai mica nota in opt ani de scoală fusese un 8. De aici a intervenit socul emotional. Isi face temele, invata, pregateste geanta pentru scoala zilnic, dar din pacate dimineata. A urmat tratament cu Zoloft 1 luna, dar daca inainte mai mergea la scoala, dupa acest tratament nu a mai mers. la recomandarea altui medic acum urmeaza tratament cu alprazolam 1/2 dimineata si seara si coaxil 1 dimineata si seara.Acelasi medic n-i-a prescris 10 injectii cu cerebrolysin 1 ml, dar am oarece retineri. Stiind ca tu le-ai facut iti cer un sfat. Toti medicii si psihologii ne-au spus ca este foarte desteapta si ca isi va reveni, dar cand? Nu are fobie sociala, picteaza, face sport de performanta. Noi ca parinti suntem disperati ! Ni s-a rupt sufletul cand am vazut-o la ora 0 de revelion, aducand cartile de scoala, spunanndu-ne ca asta e cea mai mare dorinta a ei. Scuza-ma daca nu am fost destul de coerent, dar suntem disperati.
Mergem si la Biserica speranta noastra fiind in BUNUL DUMNEZEU !
0
15-01-2011, ora 22:06
;
Nu este medic/terapeut
;
Hei, ce-nsemana "mr" ? Nu mi se potriveste mozaicul.

Explica-te, Vreau sa traiesc. Ori tu esti imposibilul.
0
18-01-2011, ora 03:32
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Sărut mâna!

Vreau să trăiesc, NU ţin minte să vă fi ajutat cu ceva, dar dacă dv. aşa consideraţi...
Eu vă mulţumesc! Dv. m-aţi ajutat pe mine mai mult decât puteţi crede şi accepta, însă eu niciodată nu vă voi spune în ce mod. Vă veţi da seama când veţi primi răsplata de la Dumnezeu, o răsplată pe care El v-o va oferi cum şi când va considera de cuviinţă.
_
" Adeseori oamenilor li se imputa ca gresesc in ceea ce fac - dar se pierde din vedere ceea ce i-a determinat sa faca acel lucru- indiferent ca au mai si gresit in munca lor sau nu. Asta cred ca e o mare nedreptate. Cred ca m-a ferit Dumnezeu de a o comite si eu ".

- Mie mi s-au imputat şi mi se vor imputa multe, atât în sfera pozitivă, cât şi în cea negativă. Nu am de gând să fac ceva pentru a înlătura criticile, ca de altfel şi multitudinea de ofense şi nu numai; voi lua atitudine doar în faţa laudelor, pe care le voi minimaliza până la atingerea stadiului de inexistenţă, de vreme ce ştiu foarte clar că Lui nu-i este pe plac slava deşartă.
Voi continua să fac ceea ce fac pe acest forum, până când Dumnezeu va îngădui, pentru că el a devenit o parte din viaţa mea (între mine şi acest forum există o simbioză aproape perfectă, uneori chiar o metabioză, în cazuri rare (o simbioză de tip particular, în care unul dintre noi este beneficiar şi celălalt nu, cel puţin pe moment, urmând ca în viitor să fie).
_

Capacităţile mele? Ele sunt un dar pe care l-am primit fără să merit. Iubirea m-a determinat să-I promit că le voi folosi în mod necondiţionat; în dar le-am primit, în dar le folosesc! Dar cine este Iubirea? Nu cred că întrebarea mai necesită un răspuns scris, de vreme ce inima dv. ştie foarte clar cine este Iubirea (Iubirea este una singură, dar are 3 străluciri: Tatăl şi Fiul şi Sfântul Duh - iubirea supremă. De la această Iubire am primit capacităţile).
_

Vă mulţumesc mult pentru tot. Să fiţi binecuvântată în vecii vecilor.
Mânca-v-ar Raiul, vorba celebrului şi inconfundabilului preot Cleopa Ilie :)
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick

Post Scriptum - Stimate dle Sandero188, vă voi răspunde şi dv. în maxim 1 h :)
0
18-01-2011, ora 04:51
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
A trecut cu mult ora în care trebuia să vă răspund, dle Sandero188, pentru că am răspuns şi altor persoane.
Vă rog să nu vă supăraţi, dar dv. vă voi răspunde după ora 18:00 a acestei zile, cel mai probabil. În acest moment nu mai pot; stau în faţa calculatorului de mai bine de 6 ore, deşi nu am voie să stau mai mult de 45 de minute (trebuie să mai şi dorm!). Vă mulţumesc mult pt. înţelegere!
_
Toate cele bune,
Mr. Nick

Post Scriptum - Totul va fi bine pentru fiica dv. :)
0
18-01-2011, ora 07:13
sandero188
Nu este medic/terapeut
sandero188
Multumesc mult Mr.Nick ! Nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Nu cred ca exista o singura persoana care sa poata si suparata pe tine. Ceea ce faci tu pentru cei in suferinta este extraordinar. Multumesc, pentru incurajari, aveam mare nevoie de ele. Incurajarile si speranta in Bunul Dumnezeu ne dau forta mie si sotiei mele sa mergem inainte !
Fii binecuvantat !
0
18-01-2011, ora 08:45
sandero188
Nu este medic/terapeut
sandero188
Un factor foarte important care am uitat sa-l mentionez este faptul ca nota in sine nu ar fi deranjat-o foarte mult, daca ar fi fost pusa pe merit. Nota a fost pusa intr-o criza de nervi a profesorului. Fetita mea raspunsese la toate intrebarile, dar profesorul dupa ce a ascultat alti elevi, fiind foarte nervos s-a intors la ea punandu-i inca o intrebare, la care nu a stiut nici ea.Prin urmare a gasit de cuviinta sa le puna la toti nota 3.
0
18-01-2011, ora 21:27
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Stimate dle Sandero188,

Problema de sănătate a fiicei dv., cel puţin cea expusă de către dvs., are o cauză profundă - cauză situată, în mare parte, în sfera subliminală (în subconştient, în principal), ea, în acest moment, confruntându-se, cel puţin în aparenţă, cu manifestările care sunt prezente în tabloul clinic specific tulburării de stres posttraumatice.
_
În esenţă, psihicul uman, în toată complexitatea lui, are o viaţă, să o numesc aşa. Viaţa respectivă, compusă din totalitatea fenomenelor psihice generate, propagate şi trăite, se manifestă, la modul general, printr-o alternanţă de gânduri / sentimente / emoţii / trăiri etc., însă alternanţa respectivă trebuie să aibă un echilibru de producere şi mişcare. Echilibrul respectiv se pierde în cazul apariţiei unui dezechilibru pregnant la nivelul celor mai importanţi 5 neurotransmiţători cerebrali, şi anume: SEROTONINĂ, NORADRENALINĂ, DOPAMINĂ, GABA (acid gama-aminobutiric) şi ACETILCOLINĂ, cel puţin.
În mod normal, nivelurile serice liber circulante ale neurotransmiţătorilor enumeraţi se află într-un raport echilibrat, însă, în cazul fiicei dv., din cauza şocului emoţional produs în timpul experienţei psihotraumatizante avute cu acel profesor, acele niveluri au oscilat foarte mult, de la apropierea de stadiul depleţiei (golirii de neurotransmiţător) până la apropierea de stadiul repleţiei (supraabundenţei de neurotransmiţător), determinând producerea unor anumite supraactivări ale unor funcţii mentale (de gândire) sau psihice (de sentiment; care ţin de sentiment) sau a unor dezactivări. Supraactivările i-au produs fiicei dv. o suprasolicitare a celulelor nervoase, iar dezactivările ulterioare i-au produs o tulburare din cauza stresului intens din timpul şi de după trauma trăită.
CAUZA PSIHOLOGICĂ a problemei fiicei dv. a fost FRICA (în momentul în care a primit nota 3, fără doar şi poate, fiica dv. s-a speriat, de vreme ce în mod automat s-a gândit că nota incredibil de mică, în comparaţie cu celelalte note, îi va ameninţa serios integritatea activităţii şcolare - o activitate încununată de succes, până în acel moment. Această cauză i-a produs şi anumite blocaje energetice la nivel de sistem nervos central, în cele 3 chakre superioare, în principal!)
CAUZA ORGANICĂ, cea indusă de cauza psihologică, a fost dezechilibrarea secreţiei şi metabolismului neurotransmiţătorilor encefalici (5-HT, NA, DA, AcH şi Gaba, în principal) - din cauza acestor 2 cauze au apărut problemele fiicei dv.!
_
De ce nu mai doreşte fiica dv. să meargă la şcoală? Simplu şi în acelaşi timp complicat! Tulburarea de stres posttraumatică o determină să rememoreze durerea pe care a simţit-o în timpul în care profesorul respectiv i-a pus nota 3, suferinţa psihologică intensă generând în mintea fiicei dv. refuzul de a mai lua contact cu locul în care ar putea retrăi mult prea intens tot ce a trăit în timpul în care s-a produs psihotrauma.
_

TOTUL VA FI BINE, fiica dv. se va face bine negreÅŸit.

RECOMANDĂRI de care puteţi să ţineţi sau nu cont:
Deprexil (1 capsulă pe zi, luată dimineaţa, înainte de micul dejun, timp de 3 luni de zile) + Cod Liver Oil (o linguriţă pe zi, după micul dejun, administrată timp de 3 luni de zile) + un consult la dna terapeut Ana Maria Iliescu.
ATENÈšIE! Deprexilul NU se administrează niciodată în combinaţie cu antidepresive, neuroleptice sau orice alt medicament cu proprietăţi psihoactive, cel puţin NU fără acord medical şi fără supraveghere.
OBSERVAÈšIE! Pentru a lua cele 2 suplimente alimentare recomandate, consultaţi medicul curant al fiicei dv., pentru a obţine aviz medical.
Mai multe detalii despre Deprexil: http://www.farmaciaortomoleculara.ro/deprexil_90_capsule-p1663.html
Mai multe detalii despre Cod Liver Oil: http://www.naturashop.ro/liver-pentru-copii-p-1458.html
_

Datele de contact ale dnei terapeut Ana Maria Iliescu
Prof. dr. ANA-MARIA ILIESCU
Cabinetul ANASAN
str. Valea Furcii nr. 8, sector 6, BucureÅŸti,
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)
_
Dacă aveţi puţină încredere în mine, mergeţi la un consut la dna Iliescu. Vă asigur că NU veţi regreta!
Dacă veţi decide să mergeţi la un consult, sunaţi-o pentru a vă face programare.
_


Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick

Post Scriptum - Mă bucur că mergeţi la Sfânta Biserică şi că sunteţi credincios. Dumnezeu vă va ajuta, să fiţi sigur.
0
18-01-2011, ora 23:14
sandero188
Nu este medic/terapeut
sandero188
Mulţumesc mult pentru răspuns ! Mai avem 3 zile de tratament cu alprazolam după care încă 3 zile in care se reduce doza la 1/4 comprimat de 0, 25 si caoaxilul pana la sfarsitul lunii. Dupa terminarea tratamentului antidepresiv, vom incepe si tratamentul recomandat de dvs. Sper cat mai curand sa ajungem si In Bucuresti, iar atunci vom merge negresit si la dna.dr.Iliescu.
O ultima întrebare : Va rog mult sa-mi daţi un sfat în legătura cu injecţiile cu cerebrolyzin. Ar fi indicate ?

Mulţumesc din nou ! Dumnezeu sa va binecuvânteze şi sa va dea sănătate, inţelepciune şi forţă, pentru a ajuta în continuare semenii. Este admirabil ceea ce faceţi !

Cu stima,
sandero188
0
20-01-2011, ora 01:11
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Stimate dle Sandero188,

NU începeţi tratamentul sugerat de mine, decât după ce primiţi aviz de la medicul curant al fiicei dv. REPET, începeţi-l după ce primiţi aviz de la medic (informaţi-l cu privire la medicamentele naturiste recomandate, eventual oferiţi-i şi documentaţia necesară despre ele; dânsul le va analiza şi vă va da undă verde pentru a începe tratamentul, însă doar dacă aşa va considera de cuviinţă!). Dacă nu vă va da undă verde, vă rog, nu începeţi tratamentul (chiar dacă tratamentul sugerat nu îi poate face rău fiicei dv., cel puţin nu în posologia recomandată, administrat incorect îi poate face rău!).
_
Faceţi tot posibilul să ajungeţi în Bucureşti, la dna Iliescu, pentru că dânsa este cea care o poate ajuta cel mai mult pe fiica dv., fără doar şi poate (Dumnezeu a ajutat foarte mulţi oameni prin dna terapeut Iliescu, inclusiv pe mine, altfel nu v-aş fi recomandat-o niciodată).
_

Cerebrolysinul, cel puţin în doua prescrisă de medicul respectiv - 10 injecţii de 1 ml - îi poate face foarte mult bine fiicei dv. Poate fi chiar soluţia salvatoare! (nu pe degeaba i l-a prescris medicul, de vreme ce acest preparat neuropeptidic are clar abilitatea să reproducă echilibrul mentalo-psihic avut de fiica dv. înainte de a traversa psihotrauma avută).
ATENŢIE! Cerebrolysinul NU se administrează în combinaţie cu altă medicaţie care posedă proprietăţi psihoactive, decât strict la sfatul medicul şi sub supraveghere medicală. Discutaţi cu medicul înainte de a face injecţiile, informaţi-l cu privire la medicaţia curentă şi rugaţi-l să vă spună care sunt cele mai favorabile condiţii de administrare a Cerebrolysinului.
_

În rest...; Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie dv. şi familia dv., cum şi când consideră El de cuviinţă.
Vă mulţumesc mult pentru cuvintele frumoase!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
0
20-01-2011, ora 06:39
sandero188
Nu este medic/terapeut
sandero188
Mr.Nick va doresc toate cele bune.Aveam nevoie de sfatul si incurajarile dvs. Sper ca Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pentru bunatatea si dragostea pe care o aratati celor in suferinta. Mi-ar fi placut sa va privesc in ochi si sa va spun simplu.multumesc !

PS.Poate odata voi avea ocazia sa o fac. Am sa va tin la curent cu evolutia starii de sanatate a fetitei mele.
FITI BINECUVANTAT !
0
20-01-2011, ora 09:04
virgula
Nu este medic/terapeut
virgula
Draga Nick,

(imi cer scuze pt intarziere - bioritmul meu e cu bataie lunga...am perioade cand rezist si fara sa dorm decat f putin, dar asta atrage si perioadele in care cad de oboseala, cand nu ma descurc decat daca ma refac odihnindu-ma; Multumesc Domnului daca se intampla asa; gasesc ca e perfect normal lucrul acesta. Numai ca acum, dupa un timp destul de lung, nefavorabil -sa-i zic; s-ar parea ca incep sa se aseze lucrurile; nu am avut in ultima saptamana timpul necesar sa "stationez" pe forum; :( )

"Vreau să trăiesc, NU ţin minte să vă fi ajutat cu ceva, dar dacă dv. aşa consideraţi... " - Nick, eu nu folosesc cu usurinta cuvinte mari.

In mintea mea mai e si acum putina confuzie in ce te priveste - in sens pozitiv, bineinteles. E ceva care se inrudeste cu cuvantul Miracol. Da, fiecare e unic in felul lui, ai sa-mi spui - dar nu oricine poate constitui exceptia.

Nici chiar acum nu pot primi de la creierul meu "chinuit" - cuvintele care se potrivesc...voi reveni; (Sorry)
Daca stau bine sa ma gandesc, mai am nevie de pregatire ca sa-ti stau in fata - Mister. Ori eu exagerez, sau ma inseala intuitia cand am a descoperi capacitatile unui titan. Te descurci f bine in formula virtuala. M-as bucura daca si pe tine te-ar multumi asta. Ceea ce nu-mi iese este ca - cum singur ai spus de multe ori, ai probleme de sananate. Pt mine e un nonsens. Cum poate cineva cu o gandire bazata pe adevar sa aiba asemenea greutati?
Cred ca Dumnezeu inca nu a spus/ facut totul in aceasta directie. Sunt destul de ingrijorata Mr Nick pt viata ta. Unele postari care apar - si ale caror autori nu am cum sa-i identific - imi produc neliniste, durere. Eu stiu ca sunt capabila sa ajut cu adevarat - sau cel putin, asa eram/ asa am fost facuta. Si mai stiu ca trebuie sa reusesc - mana in mana cu Dumnezeu, in sensul voii sale.

De cate ori vin printre voi, am in minte imaginea despre omul chinuit din iad caruia Dumnezeu i-a mai dat o sansa, un fir de lumina de care sa se ajute sa urce spre rai; asa sunt si eu. Din pacte finalul acelei parabole a fost unul trist - Ni se cere eroism pt un final bun. Ni se cere sa ne tinem puternic, constant de fir. sa ne ducem promisiunile pana la capat. Sa tragem si pe altii, daca e cu putinta, in lumina. Poate nu va fi asa toata viata. Cred ca nu va fi. Dar masura trebuie implinita/ trebuie facut lucrul care ne revine, total. Apoi, la randul Sau, El isi va face lucrul. El nu ramane niciodata dator. Ce incurca cooperarea noastra cu El - este limbajul; comunicarea. El ne spune ce gandeste El, noi intelegem ce gandim noi. Nepotriviri ucigase de-atatea ori !

Mister Nick, mai trebuie putin sa treaca sa pot primi acele cuvinte prin care sa ma exprim cum meriti tu - pe cat posibil.Tu si Iisus. sa ramaneti frati...
Iubesc pe Unul, pe amandoi...

Te rog, ai grija de tine mai mult, te rog.
0
25-01-2011, ora 00:19
Măcar
Nu este medic/terapeut
Măcar
Mr Nick, verificati la mesaj privat. Noapte buna !
0
25-01-2011, ora 05:07
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Stimate dle Sandero188,

Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase! Doriţi să-mi mulţumiţi? Când vă duceţi la Sfânta Biserică, vă rog, mulţumiţi-I lui Dumnezeu. Oferindu-I Lui mulţumirea dv., să fiţi sigur că mi-o veţi oferi şi mie.
Starea de sănătate a fiicei dv. se va îmbunătăţii gradat, în următoarele 40 de zile. Se va face bine!
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
25-01-2011, ora 06:07
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Sărut mâna!

Vreau să trăiesc, vă rog, citiţi în linişte deplină, cu foarte mare atenţie şi concentrare, ce am scris în rândurile de mai jos:
__
" Eu sunt viţa cea ADEVĂRATĂ şi Tatăl meu este LUCRĂTORUL. Orice mlădiţă care NU aduce ROADĂ întru Mine, El o taie; şi orice mlădiţă care aduce ROADĂ, El o CURĂŢEŞTE, ca mai MULTĂ roadă să aducă " (Ioan 15:1-2).
__
Cine este " ea ". Mlădiţa este orice om! Lucrătorul, cum o CURĂŢEŞTE pe " ea" ? Vreau să trăiesc, cum se curăţeşte via? Se curăţeşte când se TAIE şi se altoieşte. Se ştie însă că atunci când începe TĂIATUL viei, viţele ei încep să PLÂNGĂ (încep să curgă din ele, prin locurile unde au fost tăiate, un lichid). Plâng pentru că suferă! Însă dacă ar şti via că lucrătorul o taie spre binele ei, ca să o păzească de nerodire, ca să nu fie scoasă din rădăcină şi azvârlită în foc, dacă ar putea să se vadă încărcată cu chiorchini de struguri dulci şi grei toamna, ar striga: "Binecuvântată suferinţă şi binecuvântate lacrimi, care m-au făcut pe mine atât de plină de roadă!"
Eu sunt mlădiţa roditoare, dar rodesc pe nemeritate, pentru că am fost curăţată chiar şi când n-am mai vrut să am de-a face deloc cu Lucrătorul. El nu m-a uitat, aşa cum L-am uitat eu pe El, în trecut, ci a venit mereu la mine. Într-un târziu mi-am adus şi eu aminte de El, dar tot din meritul Lui, nu pentru că aş fi făcut eu ceva. A venit, m-a curăţit, ca de obicei, dar mi-a deschis şi ochii. Doar din acel moment am putut să-L "văd". De atunci, doar de atunci, sunt o mlădiţă mai mult decât fericită; aştept cu nerăbdare fiecare tăiere, îl proslăvesc pe Dumnezeu în fiecare suferinţă de-a mea şi sunt recunoscătoare pentru fiecare roadă.
__
" Bucură-te şi veseleşte-te, căci pătimirile tale sunt asemenea unui cuptor curăţitor, în care aurul din tine - sufletul - devine încă şi mai curat! Pătimirile tale sunt ca un ciocan în mâinile unui sculptor, prin care el îşi face opera şi mai frumoasă. Aceste pătimiri sunt potecile cele strâmte, pline de mărăcini, care conduc către vârfurile însorite şi către zariştile Raiului. Bucură-te şi veseleşte-te, căci Însuşi Iisus Hristos a sfinţit prin nevoinţa Sa calea pătimirilor ".
Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, toţi cei care pătimiţi, " căci vouă vi s-a dăruit, pentru Hristos, nu numai să credeţi în El, ci să şi pătimiţi pentru El (Filipeni 1:29).
__

Acum aţi înţeles cum poate cineva, cu o gândire bazată pe adevăr, să aibă asemenea greutăţi? :)
În plus, dv. nu-mi cunoaşteţi greutăţile, ci doar ştiţi crâmpeie din ele.
__
" Sunt destul de ingrijorata Mr Nick pt viata ta. Unele postari care apar - si ale caror autori nu am cum sa-i identific - imi produc neliniste, durere ".
- Vreau să trăiesc, eu activez pe acest forum doar prin intermediul contului Mr. Nick, atât. Postările celorlalţi autori, fără doar şi poate, NU au nicio legătură cu mine, nu-mi aparţin, fapt pentru care nu-mi asum responsabilitatea pentru ele, în niciun fel. Fiecare este liber să scrie ce doreşte!
__

" capacitatile unui titan " - Ufffff, mă supraestimaţi cât puteţi de mult. Titani au fost sfinţii, nu eu. Eu sunt cel mult o amărâtă de tinichea. Numai Dumnezeu ştie ce voi fi la finalul vieţii mele, însă acum sunt clar o tinichea.
" Daca stau bine sa ma gandesc, mai am nevie de pregatire ca sa-ti stau in fata - Mister " - Nu aveţi nevoie de nicio pregătire ca să îmi staţi în faţă. Aveţi nevoie doar de trup, suflet, inimă şi minte. Pe toate le aveţi, deci, puteţi să staţi în faţa mea.
" Eu stiu ca sunt capabila sa ajut cu adevarat - sau cel putin, asa eram/ asa am fost facuta " - Sunteţi foarte capabilă să ajutaţi. Şi pe mine m-aţi ajutat foarte mult; trebuie doar să-mi întrebaţi cardul, şi el vă va spune cât m-aţi ajutat :)
Ajutaţi-i şi pe alţii, de la inimă la inimă, şi vă veţi face comoară în cer.
__


În rest..., nu pot decât să vă doresc toate cele bune şi să vă asigur că am grijă de mine, deşi dv. vă par că nu aş avea. Vă iubesc!
Cu respect, recunoştinţă şi preţuire,
Nick
0
25-01-2011, ora 06:09
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Sărut mâna!

Eben ezer, imediat îmi verific mesageria privată, dar vă voi răspunde în limita timpului disponibil, cu atât mai mult cu cât am foarte multe mesaje private, şi nu numai.
Mulţumesc pentru mesajul privat. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
__
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick

Post Scriptum - Să aveţi o dimineaţa superbă!
0
25-01-2011, ora 20:45
anette1
Nu este medic/terapeut
anette1
Mr. Nick, erati interesat la un moment dat de metoda Linden. Ati intrat in posesia ei pana la urma? Da rezultate? As fi interesata pentru starile mele anxioase. Multumesc!
0
26-01-2011, ora 09:01
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Sărut mâna!

Anette1, într-adevăr, am fost interesat mult timp de metoda Linden, în vederea obţinerii ei spre a o da mai multor persoane suferinde de diverse tulburări produse pe fond anxiogen. Am obţinut-o la un moment dat, dar în limba engleză. NU am avut timp să o traduc şi să îi adaptez textul pe înţelesul tuturor, iar puţin mai târziu de la momentul obţinerii ei, din păcate, am avut o problemă cu e-mail-ul, problema respectivă conducând şi la pierderea metodei Linden (în acea zi am pierdut mai mult de 1500 de e-mail-uri!). Îmi pare foarte rău, nu vă pot ajuta.
Persoanele care au folosit metoda Linden, cel puţin majoritatea, afirmă că ea funcţionează cu succes!
__
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
26-01-2011, ora 17:23
anette1
Nu este medic/terapeut
anette1
Multumesc pentru intarire! Chiar acum am primit-o pe mail si incep sa traduc cu convingerea ca va fi eficienta. Poate mai schimbam pareri dupa ce termin. Numai bine!
0
29-01-2011, ora 15:12
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
@ Annette1,

Cu multă şi deosebită plăcere. Spor la tradus!
Toate cele bune,
Nick
0
31-01-2011, ora 03:03
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
LA MULTI ANI, MR NICK !!!

" Sa te asculte Domnul in ziua necazului,
sa te ocroteasca Numele Dumnezeului lui Iacov,
sa-ti trimeata ajutor din lacasul Sau cel Sfant,
Si sa te sprijineasca din Sion !
Sa-si aduca aminte de toate darurile tale de mancare,
si sa primeasca arderile tale de tot !

SA-TI DEA CE-TI DORESTE INIMA,
SI SA-TI IMPLINEASCA TOATE PLANURILE TALE !

atunci noi ne vom bucura de biruinta ta,
si vom flutura steagul in Numele Duimnezeului nostru.

DOMNUL SA-TIA SCULTE TOATE DORINTELE TALE!
.

Unii se bizuie pe carele lor, altii pe caii lor;
dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru.

Ei se indoaie si cad;
dar noi ne ridicam si ramanem in picioare.

.Doamne, asculta-ne cand Te chemam ! " AMIN.

-

Ce as putea alege atat de frumos pentru tine, Mr Nick, cand tu insuti esti Universul insasi al frumusetii si al bogatiei, esti versul, cantecul cel mai suav si sensibil...exprimarea lor fidela...?

Iti adresez asadar umila mea urare intr-un limbaj simplu: LA MULTI ANI !!! - sanatate, putere de credinta, optimism si numai senin pentru sufletul tau.
http://www.you-tube.ro/serenade-with-flowers-v157379.html
0
31-01-2011, ora 05:26
sandero188
Nu este medic/terapeut
sandero188
Sa-ti dea DUMNEZEU sanatare si implinire sufleteasca ! Fie ca binele care pe il faci, sa se intoarca la tine inzecit !
LA MULTI ANI ! MR.NICK.
0
31-01-2011, ora 05:30
sandero188
Nu este medic/terapeut
sandero188
Scuzati greseala de exprimare, Se pare ca nu n-am trezit inca,
0
31-01-2011, ora 10:09
Buzz66
Nu este medic/terapeut
Buzz66
Buna Ziua!.

La Multi Ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa va dea DUMNEZEU sanatare, implinire sufleteasca si tot ce va doriti pentru ca meritati din plin.

Doamne ajuta!

Multumesc pentru raspuns.

Cu respect,
Buzz66
0
16-02-2011, ora 05:02
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Bună dimineaţa!

Mulţumesc mult de tot pentru urările postate de ziua mea, dnă Bleuciel, dle Sandero188 şi dle Buzz66. Dumnezeu să vă răsplătească bunătatea. Mi-aţi făcut o surpriză neaşteptată!
0
22-02-2011, ora 21:12
;
Nu este medic/terapeut
;
Mr. Nick - verificati-va mesajele.

Dumnezeu sa va binecuvinteze cu sanatate si mantuire ! cu prieteni multi si iubitori ca inima dvs. Intotdeauna cu multumiri,
0
24-02-2011, ora 19:18
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Sărut mâna!

Vreau să trăiesc, am să-mi verific mesageria privată. Mulţumesc mult pentru urările dv. pline de bunătate şi generozitate creştină. Eu vă doresc înmiit ce mi-aţi dorit dv. Vă iubesc mult!
_
Toate cele bune, Nick.
0
02-03-2011, ora 18:15
athina
Nu este medic/terapeut
athina
Pentru oricine doreste metoda Linden in limba engleza-va stau la dispozitie. O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns
50 comentarii 12 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •