Nas infundat
Am un băiețel de aproape 3 ani. De ceva vreme e mereu fonfanit, infundat la nas. La orl ni s-a spus ca are toata mucoasa inflamata. A primit Algin si Duo Nazal. Problema s-a acutizat in ultima vreme si a facut otita dupa o perioadă in care a fost foarte infundat dar nu i-au curs deloc mucisori. La consultul. Orl de control ni s-a spus ca a trecut otita dar tot are mucoasa inflamata. A primit Tamalis si Nasonex. Aseară am început tratamentul. Azi a fost mai rau, mai infundat ca ieri. Ce ma sfătuiți sa fac in continuare?
1 comentarii
sa tneti cont de ce am mai scris pe forum...
inflamatia din gat, nas..este intretinuta de un reflux gastro eosfagian..si exista multe alimente cre produc acel reflux
Vindecarea vine doar prin regim corect alimentar, hidratare corecta, posibil si tratament antiacid ziua si la culcare
cititi si despre tratamentul cu Colargol
inflamatia din gat, nas..este intretinuta de un reflux gastro eosfagian..si exista multe alimente cre produc acel reflux
Vindecarea vine doar prin regim corect alimentar, hidratare corecta, posibil si tratament antiacid ziua si la culcare
cititi si despre tratamentul cu Colargol
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am un bebe de 3 luni si jumatate.. de la 2 luni are nasul infundat
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 59Nas infundat - remedii naturiste
- 1nas infundat tot timpul
- 6nas infundat nu doresc operatie polipii
- 64Nas infundat tot timpul anului.
- 7tuse si nasuc infundat
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 5Nas infundat
- 2Nas infundat
- 0Bună ziua! Am presupun eu o rinită vasomotorie sau hipertrofică cronică.
- 1Bebe 7 luni nas înfundat
- 2Muci care nu curg
- 4Nas infundat
- 1Nas infundat fetita de 4 ani si jumatate
- 1Nas înfundat, sângerări nazale, mâncărime de piele, strănut
- 1Durere ureche nas infundat
- 0Dispnee inspiratorie, nas înfundat fără secretii
- 2Stare de rau
- 3Buna ziua, pt Domnul Fluieru - copilul respira pe gura cand doarme
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: