Nas infundat tot timpul
Buna ziua domnule doctor!!
Tatal meu, bolnav de diabet de 30 de ani, are de aproximativ 4 luni, nasul infundat mereu. Precizez ca nu a folosit picaturi nazale niciodata, decat acum, rareori, cand simte ca nu mai rezista. O ureche ii tiuie mereu si aude fff rau cu ea. Care ar putea fi cauzele? Si exista un tratament ceva pt aceasta stare de nas infundat? Ziua e suportabil, dar noAptea e f incomod.
Va multumesc !!
Tatal meu, bolnav de diabet de 30 de ani, are de aproximativ 4 luni, nasul infundat mereu. Precizez ca nu a folosit picaturi nazale niciodata, decat acum, rareori, cand simte ca nu mai rezista. O ureche ii tiuie mereu si aude fff rau cu ea. Care ar putea fi cauzele? Si exista un tratament ceva pt aceasta stare de nas infundat? Ziua e suportabil, dar noAptea e f incomod.
Va multumesc !!
5 comentarii
Buna ziua! Va recomand un doctor profesionist si cu multa experienta in spate: Prof. Dr.Ciuchi Vasile. -*. Eu m-am operat la domnul dr. fiindca aveam probleme cu cornetele nazale si acum stiu cum e sa respiri omeneste!!
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Va multumesc mult pt sfat. Sper totusi sa nu trebuiasca sa ajungem la operatie. Am dori totusi ceva care macar sa amelioreze senzatia de nas infundat, daca se poate.
Mergeti la o consultatie.poate e nevoie doar de tratament. la mine operatia cornetelor a durat foarte putin si m-am simtit ok dupa, nici nu am stat in pat!
La fel aveati si dumnevoastra nasul infundat tot rimpul?
Da si nu putam sa respir ok, in special cand dormeam...
Alte subiecte recente din această secțiune: