Nedumerire laringita
Buna ziua. In urma cu 3 saptamani am inceput sa simt o jena in gat, foarte rar cu dureri la inghitire, fara febra, fara nas infundat. De 3 saptamani ma tine tot asa, ma jeneaza, parca ma racaie, fara alt simptom. Pana acum 4-5 zile raguseala a fost minora sau total nesesizabila. In tot acest timp am luat Decasept, Trachisan si Nurofen si Paracetamol dar nu la intervale regulate.. Cand mi-am adus aminte. Acum 4-5 zile jena in gat s-a intensificat, simt nevoia sa imi curat gatul de fiecare data cand vorbesc si observ si o mica schimbare a vocii. Drept urmare am inceput sa iau Ospen 1500. Este bine ? Poate fi o infectie respiratorie ? Mentionez ca uneori dimineata ma trezesc cu o usoara durere in gat dar trece dupa 15-20 minute. In rest, singurul simptom este faptul ca imi curat gatul in continuu, simt ca un nod in gat uneori si o mica schimbare a vocii. Aveti idee ce poate fi si daca tratamentul cu Ospen macar 3 zile m-ar ajuta cu ceva ?
1 comentarii
Va rog mult, se poate un raspuns. Mentionez ca am 22 ani si sunt destul de ingrijorat pentru ca am aceasta nevoie permanenta de a imi curata permanent gatul fara alte simptome evidente de 3 saptamani. As dori sa stiu in principal daca aceasta poate fi o laringita si daca fac bine sa o tratez cu Ospen. Va multumesc !
Alte subiecte recente din această secțiune: