Negi genitali

25-08-2019
Stefania2727
Nu este medic/terapeut
Stefania2727
Sunt o fata de 16 ani, in urma cu câteva luni am
Făcut sex ne-protejat cu iubitul meu și acum câteva săptămâni mi-au apărut alături de mâncărimi și disconfort, niște creșteri de carne in zona genitală, destul de mari. M-am speriat foarte tare și am cautat pe internet detalii și am inteles ca poate este vorba de negi genitali... am nevoie va rog din suflet cu niște sfaturi... pot merge la ginecolog singură? Cât mă costa? Cum se poate trata și este grav? Am motive sa fiu speriată! Va rog ajutați-ma, nu am vorbit cu nimeni despre asta, sper ca cineva sa îmi răspundă aici.
4 comentarii
0
25-08-2019, ora 23:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Incercati intai sa vedeti daca medicul de familie accepta sa va dea trimitere la medicul ginecolog si daca medicul ginecolog va accepta la consultatie fara un parinte.
Ar trebui facute analize si pentru celelalte boli cu transmitere sexuala, hepatite, hiv, sifilis si pentru virusul HPV cu tulpini cancerigene.
Situatia nu este de neglijat.
Negii sau verucile genitale sunt dati de virusul HPV. Cititi despre acest virus.
0
28-08-2019, ora 08:55
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Bună ! Imi pare rau să iti zic, dar trebuia sa fi constienta de riscurile pe care le ai când faci sex neprotejat. Multe boli cu transmitere sexuala derivă de aici. De ce nu ai folosit prezervativul? Ar trebui sa te duci să iti faci analizele pentru bolile cu transmitere sexuală. Si te duci la ginecolog impreună cu parintele fiindca înca esti minoră. Pot fi negi sau vegetați veneriene care indica niste semne de HPV. Multă sănatate si ai grija de acum!
0
28-08-2019, ora 15:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Chiar daca facea sex protejat, virusul HPV care provoaca veruci si virusul HPV cancerigen se transmite frin simpla frecare a zonelor genitale.
Domnisoara, sa va faceti de acum inainte testul Papanicolau anual, sa nu faceti cancer de col uterin.
Scapati de veruci ca ele se inmultesc. Sunt foarte contagioase si ramaneti purtatoare de acest virus chiar daca le indepartati. Ele vor reaparea si va trebui sa le indepartati de fiecare data.
0
30-08-2019, ora 02:10
Truth
Nu este medic/terapeut
Truth
Cum naiba virusul HPV se transmite prin frecarea zonelor genitale?
N-are niciun sens, prezervativul este impermeabil, ganditi mai mult inainte sa scrieti ceva, va rog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.