NEGI VAGINALI?! sau candida?!

18-05-2011
kathrine
Nu este medic/terapeut
kathrine
Am fost la un control ginecologic acum 5 luni: aveam o usturime in timpul urinarii, durere in timpul actului sexual si o secretie alba cu miros f.neplacut.Doctorita mi-a dat un tratament de urmat( Tinizol, Flagyl, Fluomizin, Clotrimazol crema) si a spus ca daca nu dispare problema cu acest tratament trebuie sa fac un control(? ceva gen biopsie din cate am inteles eu)care costa aprox.500 lei.Am urmat tratamentul si m-am simtit bine dupa, au disparut toate simptomele(nu am facut nici sex in timpul tratamentului, nici o perioada dupa), insa de cateva zile am facut sex(cu alt partener)si am observat o inflamare a vaginului(si e si mai rosu ca de obicei) si o usoara senzatie de usturime si jena la contact.Ce parere aveti, ce boala as putea sa am? Ce examene medicale as putea sa fac sau ce tratament(avind in vedere insa ca ma aflu in Italia) ?Va multumesc anticipat, astept cu nerebdare raspunsurile d-voastra!
1 comentarii
0
18-05-2011, ora 20:45
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ai avut contact sexual neprotejat?
Oricum, ar fi bine sa repeti, sa faci PAP si analiza secretiei (cu antibiograma) sa stii ce ai de fapt, cauza, altfel iei tratamente la intamplare.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns