nelamuriri
buna ziua, am 30 ani, femeie si de 2 zile ma confrunt cu o situatie neobisnuita: noaptea cand ma duc la culcare imediat ce atipesc un pic ma trezesc cu ameteli de cap mari si senzatii de voma.vomit imediat dupa ce imi trece ametelea.astfel de simptome le am pe tot parcusul noptii din 30-40 min.in cursul zilei nu am nimic...decat nasul infundat, mucozitati in gat pe care nu le pot elimina, urechile putin infundate si rar ma durut capul in jurul ochilor.nu stiu exact ce am.am luat totusi niste picaturi de nas si seara la culcare fac insalare...dar ma ajuta decat f putin.
as dori daca se poate sa ma lamuriti...ce mi se intampla
as dori daca se poate sa ma lamuriti...ce mi se intampla
3 comentarii
trebue excluse 2 posibilitati.
1. sa fie o sinuzita care noaptea dreneaza spre posterior.. si provoaca greata si voma.
pentru asta tre sa faci oradiografie SAF si sa mergi la ORL
2. sa fie un vertij paroxistic benign.. care se declanseaza numai in pozitia culcat la o anumita inclinare a capului.
trebuie sa te vada la ORL.. sa faci o audiograma si teste vestibulare.
Incearcasa dormi pe o perna ami mare si mai nalta.. ca sa nu misti capul fata de cooana cervicala.
1. sa fie o sinuzita care noaptea dreneaza spre posterior.. si provoaca greata si voma.
pentru asta tre sa faci oradiografie SAF si sa mergi la ORL
2. sa fie un vertij paroxistic benign.. care se declanseaza numai in pozitia culcat la o anumita inclinare a capului.
trebuie sa te vada la ORL.. sa faci o audiograma si teste vestibulare.
Incearcasa dormi pe o perna ami mare si mai nalta.. ca sa nu misti capul fata de cooana cervicala.
multumesc dl. dr
deja dorm pe 2 perni mari si inante dar tot aceleasi simptome le am.pana la urma o sa ajung la orl.sa inteleg ca nu imi puteti recomanda nimic.fara teste facute...ceva care sa ma scape de mucozitati si infundarea nasului.
deja dorm pe 2 perni mari si inante dar tot aceleasi simptome le am.pana la urma o sa ajung la orl.sa inteleg ca nu imi puteti recomanda nimic.fara teste facute...ceva care sa ma scape de mucozitati si infundarea nasului.
trebue sa stiu rezi;taul Radiografiei si audiograma...
Alte subiecte recente din această secțiune: