Nervi scosi, doare uneori
Acum 3 saptamani, mi s-a scos nervul unui molar, iar la 2 zile dupa, nervul premolarului de langa a murit. De atunci merg la stomatolog o data la 2-3 zile si mi se schimba tratamentele aplicate. Cateodata intre tratamente doare un singur dinte, acum ma doare premolarul la apasare doar uneori (am mancat ridiche si nu durea, am mancat ananas si durea), iar molarul doare la dulce. Stomatologul spune ca va schimba acele plombe provizorii pana cand nu va mai durea deloc. Cat poate sa dureze pana dispar aceste dureri de scurta durata?
1 comentarii
Salut!
Teoretic daca scoti nervul nu mai trebuie sa doara, asta daca lucrarea este facuta cum trebuie. Oircum, durerile pot fi cauzate datorita lucrarii, sunt sensibilitatile dintilor. Ar trebui sa dispara in 1-2 zile cu tratamentul correct aplicat-nu trebuie plombat mediat- se recomanda un pansament cu calciu sau antibiotic. Daca nu itit trece dupa maxim 1 saptamana, exista posibilitatea unei infectii. Consulta medicul tau dentist. Sper ca te ajuta!
Teoretic daca scoti nervul nu mai trebuie sa doara, asta daca lucrarea este facuta cum trebuie. Oircum, durerile pot fi cauzate datorita lucrarii, sunt sensibilitatile dintilor. Ar trebui sa dispara in 1-2 zile cu tratamentul correct aplicat-nu trebuie plombat mediat- se recomanda un pansament cu calciu sau antibiotic. Daca nu itit trece dupa maxim 1 saptamana, exista posibilitatea unei infectii. Consulta medicul tau dentist. Sper ca te ajuta!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila