Neuro Optimizer
E un supliment sigur pentru cei ce iau tratament alopat psihiatric daca se folosește complementar?
Cate trebuie sa iei per zi?
Are interacțiuni sau contraindicații?
Contine acest supliment așa:
Citidina 5-difosfocolina
(citicolina, CDPcolină, Cognizin®)
Acetil L-Carnitina HCl
L-Glutamina
Taurină
Fosfatidilcolina
Fosfatidilserina
Acid alfa lipoic
Vitamina B5 10 mg
E sigur, îl pot lua?Eu iau Prozac și Rispolept Consta.
Cate trebuie sa iei per zi?
Are interacțiuni sau contraindicații?
Contine acest supliment așa:
Citidina 5-difosfocolina
(citicolina, CDPcolină, Cognizin®)
Acetil L-Carnitina HCl
L-Glutamina
Taurină
Fosfatidilcolina
Fosfatidilserina
Acid alfa lipoic
Vitamina B5 10 mg
E sigur, îl pot lua?Eu iau Prozac și Rispolept Consta.
12 comentarii
La concentrare, atenție și memorie și in general la sănătatea creierului, căci am grave probleme in acest sens de la tratament și boala.(de concentrare și atenție)
Vernuisio, trebuie sa te intreb: ce vârstă ai daca spui că ai grave probleme de de concentrare, atentie, memorie etc? Sunt curios sa aflu.., Din cate am citit de pe net poți lua 4 pe zi intre mese dacă îți va ajuta la ceva deși mă îndoiesc, le faci bani farmaciilor, mai bine fă mișcare și citește cărți de dezvoltare personala. Ești elev/student și de aia vrei sa iei suplimentul?
25 de ani.Si pt.invatat dar mai ales pentru viteza de reacție, sa nu mai am lentoarea aia, sunt cu gândirea mai lentă, mai încetinită din cauza Rispoleptului Consta.Gandesc și mă concentrez mai greu.
Cu putin timp in urma ai postat in alt topic si citez: “nici urma de simptome schizofrenice” datorita antipsihoticului actual al tau. In topicul asta te plangi ca ai si citeez: “probleme grave de concentrare si atentie” plus ca ai mai scris ca ai o gandire mai lenta, mai incetinita si te concentrezi mai greu. Rezulta din ce ai scris in ambele topicuri ca minti de ingheata apele. Ai simptome ale bolii schizo sau doar minti cu nerusinare? Scuze ca te acuz dar asa am citit mai atent la ce ai postat tu.
Mă refeream la simptome psihotice.Alea nu le mai am deloc.Cele cognitive sunt prezente de la inceputul bolii.Ma plâng aici de mult timp de ele
Nu înțeleg de ce mă acuzi aiurea, mă întrebi toate celea și nici nu poți să îmi răspunzi cu vreun sfat, răspuns.Nu te mai chinui.
Degeaba te enervezi pe mine, eu doar am observat că "nu mai am nici un simptom de schizofrenie" și "am grave probleme cognitive" după cum ai scris tu ceva e in neregula. Nu țin să critic userii, nici n-am făcut hate, o simplă observație atât. Scuze din nou și ți-am scris mai sus că poți lua câte 4 pe zi cum am citit pe net. O seara liniștită și numai bine.
Reper, m-am referit la simptome psihotice că nu mai am nu la simptomele cognitive.De simptomele cognitive mă plâng de mult pe forum și mă supără de mult..
Scuza-ma daca te-am jignit cu ceva, totuși crede-mă că chiar nu mint și nu am de ce sa o fac, nu vad rostul.Nu am simptome psihotice sub tratament ci doar probleme de concentrare supărătoare.Numai bine și ție, seara buna.
Scuza-ma daca te-am jignit cu ceva, totuși crede-mă că chiar nu mint și nu am de ce sa o fac, nu vad rostul.Nu am simptome psihotice sub tratament ci doar probleme de concentrare supărătoare.Numai bine și ție, seara buna.
Da, am luat eu Neuro Optimizer.NU m-a ajutat! Cebrium e cred mai bun.Intreaba medicul.
Iar pt vitmine b1, b6, b12..Milgamma, sau injectabil e mai eficient.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Suspiciuni medicamente psihiatrice
- 1Acceptarea bolii psihice
- 2Intrebare pentru cei cu diagnostic de boala psihica
- 3Prosopagnozie?
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 5Metode de diagnostic boli psihice
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică