Nod in Gat

09-06-2006
cricricricri
Nu este medic/terapeut
cricricricri
De aproape o saptamana am o senzatie de nod in gat care nu mai trece. Am consultat un medic care mi-a recomandat niste antibiotice. Nici un efect. Nu am dureri.
Poate fi ceva grav?
2 comentarii
0
10-09-2006, ora 00:00
Diana W.
Nu este medic/terapeut
Diana W.
V-ati facut investigatiile medicale?
Nodul in git apare si la persoanele cu tulburari anxioase. Sinteti o persoana mai timida, aveti trac in situatii sociale, de vorbit in public sau cind trebuie sa luati contact cu persoane pe care nu le cunoasteti? S-a intimplat vreun eveniment major in viata dumneavoastra in urma cu o saptamina care sa va produca nemultumire sau teama? daca raspunsul la aceste intrebari este da, s-ar putea ca nodul in git sa aiba o cauza psihologica si atunci ati putea beneficia de sfatul unui psiholog sau psihoterapeut.
0
25-04-2007, ora 00:00
KiMO
Nu este medic/terapeut
KiMO
eu am acesta senzatie dupa mese...dar nu mereu.in special seara.acum 3 zile am mancat pe la vreo 12 noaptea si dupa ultima inghititura am simtit acest nod in gat.care a durat circa 1 zi. acesta a aparut probabil si din cauza ca am mancat in graba.iar acum.am aceeasi senzatie...tot in urma unei mese de seara.as dori si eu un raspuns cu ce tre sa fac sa scap repede de aceasta "boala".pt ca este foarte suparatoare mai ales cand vreau sa adorm.multumesc anticipat...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •