nod (jena in gat)

05-06-2012
monica m
Nu este medic/terapeut
monica m
De doua saptamani am un nod in gat. Prima impresie a fost ca mi-a ramas un medicament in gat.Atunci cand mananc nu simt nimic, dimpotriva scap o jumatate de ora de nod.este o eliberare si cand tusesc sau eliberez gaze pe gura.
Senzatia nu dispare la lichide, ceai...dimpotriva e o senzatie de uscaciune in locul respectiv.
Tare as vrea sa stiu cu ce sa incerc sa ma tratez????? si mai ales cui sa ma adresez???
5 comentarii
0
05-06-2012, ora 13:13
mihaela40
Nu este medic/terapeut
mihaela40
exact asa am patit si eu dar mam chinuit pe la multi doctori pina am gasit un orlist bun care mia pus diagnosticul hipotrofie amigdala linguala care sa facut in urma unui reflux gastric deci in concluzie trebuie sa mergi la un orlist bun si la gastosa nu patesti ca mine mau tratat doctorii astia de toate bobile si de toti banii
0
05-06-2012, ora 19:20
Me-44
Nu este medic/terapeut
Me-44
Poate fi si o cauza psihica. Poate puteti sa precizati in ce context ati simtit prima data acel disconfort. Oricum, va fi dificil sa gasiti un psiho-terapeut care sa poata aborda astfel de simptome. Sper sa va orienteze cineva de pe site. Daca e pe fond psihic e o problema mult mai dificila decat pare si nu cunosc pe nimeni care sa va poata ajuta. Poate Nick stie pe cineva. Am avut si eu problema asta cu ani in urma. :) Sper sa treaca de la sine. Succes, oricum. Nu cred ca in cazul dumneavoastra un orelist va fi de folos, prea e brusca aparitia simptomelor. Neortodox vorbind: poate cineva va blocheaza capacitatea de comunicare, cineva apropiat. :) Inca odata va doresc succes.
0
05-06-2012, ora 20:42
mihaela40
Nu este medic/terapeut
mihaela40
orice problema aparuta in faringe este o problema secundara a unei probleme gastrice
0
06-06-2012, ora 09:32
monica m
Nu este medic/terapeut
monica m
Problema a aparut in urma unor probleme cu stomacul..dupa o zii doua de luat medicamente cu pumnul (nospa, triferment, uricol, siofor, simvacard )Am simtit ca mi s-a lipit de gat stanga sus o pastila.senzatia a trecut dupa ce am mancat o bucatica de paine..Apoi am terminat cu stomacul si am ramas cu nodul (jena) in gat.de doua sptamani astept sa treaca, dar parca se accentueaza..am sa merg azi la ORL sa-mi spuna daca se vede ceva..
Va multumesc pt. mesaje.daca mai aveti idei m-as bucura sa-mi scrieti.
0
06-06-2012, ora 13:35
mihaela40
Nu este medic/terapeut
mihaela40
este foarte important si consultul la gastro mie mia gasit esofagita de reflux si mia spus ca acest reflux mia iritat aceasta amigdalita linguala care nici acum nu mia trecut doctoru orl mia recomandat radiofrecventa dar inca mai sper sa mi treaca cu inhalatii multe si gargara cu ceai de pelin...ti am impartasit experienta mea doar sa ti faci o parere si mie miar fi prins bine o parere ca sa nu ma chinui atita de un an de zile sa ma trateze doctorii astia doar sa ti ia banii pe mine mau tratat de :glosita, candidoza, stafilococ stomatita si pina la urma sa aflu ca totul porneste de la stomac asa ca ai griza la ce doctori mergi dute si fati o endoscopie la stomac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •