nodul la san - fara niciun remediu

16-11-2008
ina1
Nu este medic/terapeut
ina1
buna,
am 22 se ani si de cativa ani pot spune ca ma "lupt"cu niste noduli si nu am gasit nici un remediu deocamdata, am fost de curand la un naturist si mi-a dat un tratament de dezintoxicare nu inteleg? care e legatura sau exista una? ma ajuta cu ceva? ce rol ar avea aceasta in cazul nodulilor la san sau mai bine spus a fibromului mamar? ajutati-ma va rog, nu stiu dc sa incep respectivul tratamen sau e doar o pierdere de timp si bani?
3 comentarii
0
16-11-2008, ora 14:08
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Pai si nu s-a gasit tratament sa te ajute nici la ginecolog nici la endocrinolog?Nu stie nimeni din ce cauza sant sau ce..?
0
16-11-2008, ora 21:10
se_ma_k
Nu este medic/terapeut
se_ma_k
Dereglarile hormonale (estrogen-progesteron) sunt specifice si pot avea drept cauza stresul, o alimentatie nu tocmai sanatoasa, o viata sexuala mai putin ordonata, o hidratare insuficienta (2-2, 5 l/zi) sau ineficienta (apa se bea in cantitati mici si des)... Excesul sau deficitul hormonal poate determina aparitia nodulilor la san sau a chisturilor ovariene. Daca veti lua in calcul cauzele de mai sus, detoxifierea este benefica si trebuie asociata cu echilibrarea hormonala! Un aport de GLA (acid gama-linolenic), respectiv CLA (acid cis-linoleic), ce se gasesc in Uleiul de Primula in combinatie cu antioxidanti (de preferat Vitamina E), naturiste, va ajuta sa va rezolvati problema! Pentru linistea dumneavoastra, un endocrinolog competent va poate explica natura si aparitia acestora! Multa sanatate!
0
16-11-2008, ora 21:48
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
Ina, detoxifierea este EXTRAORDINARA si fara sa existe vreo afectiune, daramite atunci cand exista ceva.de fapt, orice tratament ar trebui sa aiba ca prima faza detoxifierea si apoi aportul de substante cu rol de vindecare.
urmeaza tratamentul cu Ulei de primula si vit.E 3 luni, hidratarea adecvata cu 2 l bauti cate putin si des, la care asociezi si o reducere a grasimilor de natura animala, prajeli, dulciuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nodul nedureros la sân
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •