NU mai am erectie!
Buna ziua, am o mare problema si nu stiu ce sa fac! amavut o saptamyna in urma probleme destul de mari in familie pe plan personal si facultate cam toate odata, si am mai cam 2 saptamyni dormite numai cate 3 - 4 ore, acum s-a normalizat totul si cea mai mare problema nu mai am erectie :(, e posibil sa fie din cauza stresului si oboselei? POate sa revine la normal fara ajutor! Cu 2 saptamyni in urma am totul lucra chiar foarte bine! Va rog frumos sa va dati cu parerea!
2 comentarii
de 2 saptamani am inceput sa iau anticonceptionale si nici pana astazi nu mi-a trecut menstruatia.as dori sa stiu de ce si ce pot face.multumesc
Da, ceea ce descrii este foarte clar o problemă legată de stres și oboseală, nu de o boală organică.
De ce se întâmplă asta?
• Când dormi doar 3–4 ore, hormonii sexuali (testosteronul) scad rapid.
• Stresul blochează „partea de relaxare” a sistemului nervos, iar erecția are nevoie exact de relaxare ca să apară.
• Gândul „nu mai am erecție” creează anxietate, iar anxietatea singură poate opri mecanismul.
Vestea bună:
• Dacă acum situația s-a liniștit și începi să dormi normal, corpul se reface foarte repede.
• La vârsta tânără (probabil ești sub 30 de ani) pot trece câteva zile până la câteva săptămâni și erecțiile revin singure.
Ce să faci concret:
1. Somn regulat – minimum 7–8 ore/noapte, în același interval.
2. Sport ușor-moderat (alergare, mers rapid, sală) – îmbunătățește circulația și reduce anxietatea.
3. Reduci alcoolul, cafeaua, fumatul – toate pot bloca erecția în perioade de stres.
4. Odihnă mentală – evită să verifici mereu „dacă funcționează”. Lasă să revină de la sine.
5. Erecțiile matinale sunt cel mai bun semn că lucrurile se normalizează.
De ce se întâmplă asta?
• Când dormi doar 3–4 ore, hormonii sexuali (testosteronul) scad rapid.
• Stresul blochează „partea de relaxare” a sistemului nervos, iar erecția are nevoie exact de relaxare ca să apară.
• Gândul „nu mai am erecție” creează anxietate, iar anxietatea singură poate opri mecanismul.
Vestea bună:
• Dacă acum situația s-a liniștit și începi să dormi normal, corpul se reface foarte repede.
• La vârsta tânără (probabil ești sub 30 de ani) pot trece câteva zile până la câteva săptămâni și erecțiile revin singure.
Ce să faci concret:
1. Somn regulat – minimum 7–8 ore/noapte, în același interval.
2. Sport ușor-moderat (alergare, mers rapid, sală) – îmbunătățește circulația și reduce anxietatea.
3. Reduci alcoolul, cafeaua, fumatul – toate pot bloca erecția în perioade de stres.
4. Odihnă mentală – evită să verifici mereu „dacă funcționează”. Lasă să revină de la sine.
5. Erecțiile matinale sunt cel mai bun semn că lucrurile se normalizează.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa erectiei dintr-o data
- 3lipsa erectiei!!!
- 3de ce prietenu meu nu a avut erectie?
- 5nu i se scoala
- 3o problema in timpul actului sexual
- 3Se poate o noapte fara erectie?
- 4Ajutor! Nu am erectie!
- 3Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 3problema a fost ca nu am avut erectie
- 3ejaculare fara erectie
- 3Erectie pierduta
- 3Am o mare problema cu ERECTIA...Astept raspuns urgent
- 3Problema erectie.
- 3Nu se mai scoala, va rog ajutor, sunt in depresie
- 4Problema erectie...