Nu mai aud
Buna ziua, am 46 ani, cred ca partial sunt sanatos, dar am o mare problema, din 1994 am inceput sa nu mai aud, mai intai cu stanga apoi si cu dreapta, cu stanga nu mai aud aproape deloc, cu dreapta cu un aparat. Mirarea si nelamurirea mea este ca nu am primit un raspuns care sa ma multumeasca, daca acum cativa ani o seama doctori, si nu oricare, imi spuneau ca este operabila, la 3 ani, aceeasi doctori imi spuneau ca nu a fost si nici nu este operabila boala, ca mai bine ca nu m-am operat ca era posiil sa nu mai aud deloc, ca celulele nervoase mor si nu se mai refac, dar in atatia ani de control nu se putea face un tratament de incetinire a bolii ? Asta ar fi intrebarea mea, multumesc.
1 comentarii
Am aceasi varsta si aceasi problema. Eu am fost diagnosticat cu otoscleroza bilaterala. In cazul tau ce diagnostic ti s-a pus. Pe mine nu ma sperie boala in sine ci faptul ca pana la sfarsitul vieti voi fi un infirm. Ma sperie izolarea sociala si asi face orice sa-mi recapat auzul. Si eu am un aparat pe urechea dreapta si ma inebuneste handicapul meu. Se pare insa ca va trebui sa ma obisnuesc cu situatia in care ma aflu pentru ca chiar daca nu-mi place ce spun medicii au dreptate in privinta celulelor nervoase. Dar oare nu mai exista nici o speranta pentru noi?
Alte subiecte recente din această secțiune: