Nu mai suport, durere insuportabila
Buna ziua, de vreo 2 zile am avut niste dureri destul de mari de mandibula pe partea stanga. Acum 2 nopti ma durut partea stanga..nu stiu exact, maseaua de sus sau maseaua de jos..nu puteam sa imi dau seama..dar parca era mai mult maseaua de sus..nam mai suportat, am mers la dentist, am scoso..(durerea se ducea si la amigdala si la tampla)..acum durerea persista, nu am dormit de 2 nopti deloc..tin IN CONTINUU apa in gura pentru ca imi calmeaza durerea, dar in momentul in care nu mai tin apa durerea este absolut insuportabila, si am observat ca sa format putin puroi in spatele maselei de jos..iau antibiotice de 2 zile (claritromicina pentru amigdala) deci cum naiba se poate forma puroi cand iau antibiotic? imi cer scuze pentru formularea haotica a propozitiilor dar nu mai pot de durere..spunetimi ce sa fac? sa iau augmentin? nu mai suport :(((
2 comentarii
Augmentinul, se foloseste inclusiv in infectii dentare...dar, sfatul meu este sa nu iei nici un antibiotic fara recomandarea medicului.Sa nu-ti faca mai mult rau decit bine.Adreseaza-te stomatologului de la urgente.
rezolvati problema doar in cabinetul stomatologic...si nu ia mult pana sa treaca durerea.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila