nu mi se dezvolta sanii

01-10-2008
b_lumy
Nu este medic/terapeut
b_lumy
buna ziua.Am 14 ani si inca nu mi s-au dezvoltat sanii.am 1, 62 inaltime si62 de kg.la scoala am primit cateva apropouri rautacioase din partea colegilor si nu mai vreau.va rog din suflet spuneti-mi care ar putea fi cauza si ce pot face sa fiu ca o fata de varsta mea?
2 comentarii
0
06-11-2008, ora 20:47
Reaction
Nu este medic/terapeut
Reaction
Salut Lumy. Imi pare rau pentru ca ai colegi asa rautaciosi, invata sa-i ignori. La inaltimea si greutatea ta, inteleg ca esti putin "plinuta". Am impresia ca ai hipotiroidie, adica ai o boala la gat (nu te speria, multi au asta) care se poate trata.
Dute cu mama ta la un consult la doctor, la sectia ENDOCRINOLOGIE, unde o sa-ti faci cateva analize si o sa afli mai multe.
Banuiesc ca comentarile rautacioase vin din partea baietilor, asa-s ei rautaciosi la varsta voastra, o sa le treaca. Intre timp, poti imbraca bluze mai largute si sutien cu burete (o sa te simti mai bine) si nu uita ca si acei oameni care te fac sa suferi au defecte si se simt urati, de aia vorbesc asa.
Ai doar 14 ani, inca mai ai timp sa-ti creasca sanii, nu te speria ! Totul va fi bine, te pup scumpa, ai grija de tine : )
0
03-12-2008, ora 09:32
raluk_008
Nu este medic/terapeut
raluk_008
Buna ziua! AM 15 ani si sanii nu mi s-au dezvoltat aproape deloc, dar prezint toate celelalte semne ale pubertatii. Am 1, 71, si 57 kg.Ati putea sa ma ajutati, va rog?Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mă dor sânii?
  •