Nu se mai scoala, va rog ajutor, sunt in depresie
Va rog, ajutati-ma, sunt disperat. Am 15 ani, ma masturbam in fiecare zi, dar o data cand au plecat ai mei de acasa am facut-o de 4 ori.S-a intamplat acum 2 saptamani. Nu am bagat in seama acest incident, am continuat sa ma masturbez pana astazi, dar mi-am dat seama ca timp de 2 saptamani penisul nu mi se mai scula complet nici macar dimineata, si nici acum nu mi se scoala. Ce sa fac sa mi se scoale din nou ? Sa opresc masturbarea ? Pentru cat timp ? Nu vreau sa le spun parintilor, deci nu vreau sa ma duc la medic ? Pot rezolva acasa problemele ? Va rog raspundeti-mi repede cred ca am intrat in depresie.
3 comentarii
De la masturbare ti se intampla acest lucru.
Nu te mai masturba si citeste acest topic documentat despre masturbare:
http://forum.romedic.ro/prod/Masturbarea_oboseste?_073897.html
Nu te mai masturba si citeste acest topic documentat despre masturbare:
http://forum.romedic.ro/prod/Masturbarea_oboseste?_073897.html
Nu are nimic daca te masturbezi, este un obicei normal si sanatos. Nu te mai lua dupa crestinopatii care sufera de delir mistic. Exista si crestini, aia sanatosi la cap, dar cei care sunt bolnavi psihic cu obsesii religioase ii numesc crestinopati.
Ce ai acum NU este o boală gravă. La 15 ani corpul tău încă se dezvoltă, hormonii variază foarte mult și erecțiile pot fi uneori mai slabe, alteori foarte puternice. E absolut normal să existe perioade în care nu „stă” cum trebuie.
Masturbarea frecventă (inclusiv de 4 ori pe zi) NU îți strică penisul și nu te „strică pe viață”. Ce s-a întâmplat la tine e oboseală fizică + oboseală psihică (gânduri multe, frică, vină). Asta îți blochează creierul și de aici apar problemele cu erecția.
De ce nu mai ai erecții matinale?
• corpul e obosit,
• stresul și frica („mi-am stricat penisul”) blochează mecanismul normal al erecției.
Nu te gândi că ai rămas impotent! Nu e cazul. La vârsta ta, corpul se reface foarte repede.
Masturbarea frecventă (inclusiv de 4 ori pe zi) NU îți strică penisul și nu te „strică pe viață”. Ce s-a întâmplat la tine e oboseală fizică + oboseală psihică (gânduri multe, frică, vină). Asta îți blochează creierul și de aici apar problemele cu erecția.
De ce nu mai ai erecții matinale?
• corpul e obosit,
• stresul și frica („mi-am stricat penisul”) blochează mecanismul normal al erecției.
Nu te gândi că ai rămas impotent! Nu e cazul. La vârsta ta, corpul se reface foarte repede.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8daca te masturbezi mai des, o sa ai probleme in viitor? ramai impotent?
- 4Masturbarea LUI.. Nefericirea mea?
- 5Cum sa-l fac pe sotul meu sa revina la situatia anterioara?
- 6masturbari frecvente
- 4as vrea sa ma ajute cineva: lipsa erectiei
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 3Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 2Masturbare! HELP
- 0masturbare-cum scap?
- 9probleme de ejacuare
- 9sunt insarcinata?
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 0tratament cu antibiotic si lipsa erectie
- 7Sunteti pro sau contra masturbarii?Masturbarea afecteaza cu ceva?Va rog raspundeti.
- 19Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 11Soțul meu se masturbează
- 2Masturbarea excesiva
- 6Masturbarea mi-a distrus viața!!!
- 4Ajutor - M-am îmbolnăvit psihic de la masturbare
- 212 masturbări pe zi, i-a curs sânge din penis, este real?
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati lipsa erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: