consecinta a masturbarii...

problema asta mi-am facut-o cu mana mea, zis si la propriu si la figurat. ma masturbez cam des de vro 4 ani asa, bine in prezent mi-a mai bagat dumnezeu mintile, asa.., si de vro 1 an 2 am si inceput sa fumez, si am observat ca, calitatea spermei nu mai e aceeasi, s-a inverzit... nu mai e aceeasi oricum, oi mai putea avea copii.. ma intreb asa, s-o remedia de la sine ce pot sa fac ma ajutati va rog
4 comentarii

du-te la medic şi fă şi testele de fertilitate. dacă e verde s-ar putea să fie de fapt o infecţie

ps trebuie sa merg la medicul de familie pt a face teste de fertilitate?

am facut de curand o spermograma, toate caracteristicile spermei sunt necorespunzatoare, numar de spermatozoizi, vascozitate, dar cel mai grav lucru este ca doctorul mi-a zis ca spermatozoizii mei sunt modificati genetic si ca nu sunt drepti ci inclinati si se invart in cerc. Acest lucru se datoreaza formei lor care nu este dreapta. nu stiu ce sa fac. Daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce sa fac.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 105Masturbarea creeaza dependenta?
- 5renuntare la tutun
- 7sperma de culoare verzuie
- 3Ma dor plamanii
- 3gingia din jurul dintilor de sus a inceput sa se innegreasca, o fi de la fumat?
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 12as vrea sa ma las... dar...
- 14Masturbarea dauneaza?
- 1fumatul iese la analiza simpla de sange?
- 19sotia ma respinge
- 1curiozitati legate de masturbare
- 1Fumat, durere piept
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 37masturbarea elimina dorinta sexuala fata de partener? va rog un psihoterapeut
- 4Stari de greata, fara voma.. de cand mi-e rau am mai renuntat la tigari
- 1Probleme la nivelul gatului
- 0Bună ziua! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: