Nu stiu ce este

27-01-2012
orochime
Nu este medic/terapeut
orochime
Buna seara, cam de 1 an poate mai mult am o problema, se intampla uneori sa ma doara incheieturile braturilor (nu toate in acelasi timp) si durerea se schimba, urca de la incheietura cotului spre umar si tot asa, ceea ce am observat este ca nu am nici o inflamatie ci doar durere. de exemplu daca ma doare incheietura cotului si nu misc mana / incheietura pentru cateva min durerea se estompeaza si dispare dar revine in cateva secunde dupa ce ma misc. aceasta durere tine aproximativ 1 zi dupa care dispare, oricum acest lucru se intampla rar, cam de 3-4 ori pe an poate mai putin. am vorbit cu un prieten care este doctor si mi-a spus ca ar putea fi din cauza unei raceli dar nu cred ca este asa. ah am uitat sa precizez am 20 de ani.
2 comentarii
0
29-01-2012, ora 21:54
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Cu mare probabilitate poate fi vorba de un sindrom compresiv cervical, de tipul herniei de disc cervicale.
Este indicat un consult clinic la un neurochirurg cu buna experienta in patologia coloanei cervicale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
0
17-02-2012, ora 19:27
costigold
Nu este medic/terapeut
costigold
Buna ziua, de cateva saptamani am o durere in partea stanga sub coaste dar spre spate, simt ceva acolo inauntru si de asemeni imi apar fel de fel de infectii in diferite parti ale corpului, abcese in gura, cosuri la subrat..toate pe partea stanga.Am luat tratament cu antibiotice de doua ori la recomandarea unui medic dar nici un rezultat.
Adaugă un comentariu / răspuns