Nu vrea sa imi mai faca sex oral

13-02-2018
pkr9
Nu este medic/terapeut
pkr9
Buna ziua!

Am o problema de cateva luni cu prietena mea, cu care m-am si mutat impreuna (amandoi avem 24 de ani), de cateva luni imi face sex oral foarte rar, o data la o luna sau doua. In conditiile in care la inceputul relatiei foloseam sexul oral ca si preludiu tot timpul, din initiativa ei. (Ea nu vrea sa ii fac sex oral si nu a vrut niciodata)

Puteti sa imi spuneti care este problema sau ce ar trebui sa vorbim pentru a avea o viata sexuala deplina?

Multumesc!
4 comentarii
2
13-02-2018, ora 11:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sexul oral e scarbos.
0
13-02-2018, ora 14:22
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Buna ziua!

Cea mai la indemana cale de a afla ce se intampla este sa o intrebi direct pe ea. Pot fi mai multe motive pentru care ea sa fi ales sa isi schimbe atitudinea, sau poate chiar preferintele.

In orice caz, sexul oral este doar una dintre modalitatile prin care va puteti iubi. Pana sa lamuriti acest aspect, iubiti-va in felul care este placut pentru amandoi. Este important sa nu o fortezi in vreun fel, ci sa gasiti o cale care sa aduca placere amandurora. Pentru asta ati putea apela si la terapia (consilierea) de cuplu.

Numai bine!
0
20-02-2018, ora 10:41
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
pai isi cam indeplineste scopul. incet incet o sa faci si sex normal 1 pe luna. după căsătorie și copil o sa faci 1 la 3 luni. i a zii ca nu iti convine si vrei sa te desparti sa vezi ca iti face iar des oral.
0
07-03-2018, ora 14:06
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E important in primul rand ca a avut o perioada in care a vrut, si nu a refuzat din start, pana si sa incerce. Daca de fapt nu i-a facut placere, asta spune ceva despre cat tine la tine, nu-i asa? Daca acum a realizat ca nu-si mai doreste sa o faca, e poate important sa te intrebi tu: cat de mult inseamna sexul oral in relatia mea de cuplu? E chiar atat de putin "deplina" relatia noastra sexuala fara aceasta picanterie?

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul oral
  •