cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani

03-07-2013
alexjunior
Nu este medic/terapeut
alexjunior
Buna seara,
Doresc sa va intreb cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani cu hiv, daca mi-a facut oral neprotejat. Am auzit ca daca ar lua tratamente pentru imunitate cum ar fii spirulina sau noni sau immunaid cu samburex, imediat dupa contact, acestea ar putea ajuta la prevenirea infectiei sau la eliminarea virusului din corp in faza incipienta.Este adevarat? Si daca da, care dintre tratamentele de mai sus sunt mai eficiente? Va multumesc!
8 comentarii
1
03-07-2013, ora 21:04
alex0333
Nu este medic/terapeut
alex0333
Pai daca prietenei tale nu i-ai spus ca esti infectat cand ati facut sex, riscand sa o imbolnavesti, parerea mea este ca aceste persoane ca tine ar trebui sa faca cat mai repede puscarie!!!
0
04-07-2013, ora 10:15
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Pt. Alex0333

Nu stiu de unde ai tras concluzia ca alexjunior nu i-a spus prietenei sale ca este infectat cu HIV, persoanele pripite ca si tine ar trebui sa faca un dus cu apa rece sa se trezeasca la realitate domnule judecator!

Pt. alexjunior

Sansa de a transmite virusul prin sex oral e infima, de fapt cred ca e zero daca bineanteles nu sunt prezenti si alti factori care sa favorizeze transmiterea cum ar fi de ex. sangerari, ulceratii ale ambilor parteneri! Nici unul din imunostimulentele pe care le-ai enumerat nu reprezinta vreun soi de tratament si nu vor reduce absolut de loc riscul infectiei!Reactia sistemului imunitar apare post infectie! Infectiile cu acest tip de virus sunt pe viata!Medicamentele retrovirale sunt cele care reduc conform studiilor riscul contaminarii, insa au un grad foarte ridicat de toxicitate.Eu unul nu as urma un astfel de tratament doar ca sa reduc riscul de a transmite virusul partenerei, mai repede m-as proteja!
0
04-07-2013, ora 12:27
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Alex, tu urmezi vreun tratament? Daca la tine viremia este tinuta sub control, analizele sunt bune, CD4 este bun si virusul in cantitate mica, atunci cu atat mai mult scad sansele ca ea sa se contamineze (mai ales daca nu are rani si sangerari gingivale sau vreo astfel de problema). Si da, corect este si daca ea stie de infectia ta.
0
04-07-2013, ora 13:17
alexjunior
Nu este medic/terapeut
alexjunior
Da, ea stie de infectia mea, insa si eu am fost inconstient...urmez tratament, cd4 este bun iar virusul este in cantitate mica..nu are rani gingivale insa are sensibilitate gingivala.Dar nu am ejaculat, si sper ca asta sa fie de bine pentru ea.Nu stiu ce as putea sa mai fac si ce medicamente sa ii cumpar ca sa ma asigur ca nu are nimic...Va multumesc mult pentru ajutor.
0
06-07-2013, ora 20:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu pe fata asta as lua-o de nevasta.
0
07-04-2018, ora 16:19
John 55
Nu este medic/terapeut
John 55
Buna ziua. În urma cu 4 luni am fost la o chinezoaica prostituată la ea la apartament si am întreținut un sex oral neprotejat si normal protejat. Nu am de unde sa stiu daca are hiv sau alte boli. Înainte de am ma ducea la ea cu 3 h m am ras si m am fost tăiat putin pe testicol. Nu stiu daca rana sa fost prin in alea 3 h. Ok. În luna ianuarie am fost sa mi fac un test hiv care mi a iesit negativ asta fiind după 1 luna si un pic. După 3 luni l am repetat iar si tot negativ mi a iesit 
 Testele au fost hiv 1 2 si elisa ambele negativ. Pe lângă acest test mi am facut si vdrl care a iesit negativ, hepatită b si c test rapid negativ. Analizele de sanatate au iesit toate ok. As putea sta linistit ca nu am nimic ?
0
07-10-2021, ora 22:25
catalin
Nu este medic/terapeut
catalin
Alexjunior, daca viremia ta este nedetectabila sunt sanse 0 ca prietena ta sa se infecteze. Depinde ce înțelegi tu prin viremie mică.Daca ai viremie mică, dar detectabila(200_1000), atunci șansele cresc foarte putin, depinde si de putin "noroc". Eu cu viremie nedetectabila, am reusit împreună cu soția sa avem un bebe, ea fiind negativă, atât înainte, cât și dupa sarcina. In principiu stati liniștiți si protejati-va.
0
07-10-2021, ora 22:27
catalin
Nu este medic/terapeut
catalin
John 55 daca dupa 3 luni ti-au iesit testele negative nu ai de ce sa iti mai faci griji.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.