oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
oare pot fi insarcinata daca am baut postenor 2 vreo 3 saptamini in urma, insa am niste singerari foarte suspecte (ce se prelungesc deja 10 zile), si ciclul intirzie cu deja 3 zile.
de asemenea ma dor sinii, putin...
rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac, fiind ca acum nu am posibilitatea sa ma adresez la medic (sunt intr-o expeditie prea departe, iar medicul nostru nici aspirina la ce serveste nu stie...)
va rog mult sa ma ajuitati!!!
merci anticipat!
de asemenea ma dor sinii, putin...
rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac, fiind ca acum nu am posibilitatea sa ma adresez la medic (sunt intr-o expeditie prea departe, iar medicul nostru nici aspirina la ce serveste nu stie...)
va rog mult sa ma ajuitati!!!
merci anticipat!
3 comentarii
depinde daca atunci cand ai luat POSTINOR prima pastila a fost luata in primele 72 de ore iar a doua in maxim 16 ore de la prima.din ce stiu eu sangerari dupa postinor sunt posibile si deasemenea produce mari deregalri ale cilclului(poate fi cauza intarzierii de 3 zile).din informatiile mele cu cate este luata mai rapid prima pastila de postinor cu atat scade riscul unei sarcini.
sper sa-ti fie bine si daca mai ai intrebari poti sa mi le adresezi desi si eu ma aflu intr-o situatie similara cu a ta, dar sper sa reusesc sa te linistesc ptr ca stiu cum e sa traiesti zi de zi cu stres.
sper sa-ti fie bine si daca mai ai intrebari poti sa mi le adresezi desi si eu ma aflu intr-o situatie similara cu a ta, dar sper sa reusesc sa te linistesc ptr ca stiu cum e sa traiesti zi de zi cu stres.
nu, postenorul a fost luat peste 21 de ore dupa contact...iar a doua pastila peste 12 ore
atunci ce sa zic...sunt luate in limitele prescrise in prospect..ar tb sa incerci sa faci un test de sarcina, eu cred ca a trecut destul timp de la contactul sexual (am inteleles ca 3 saptamani) incat sa fie elocvent.si cu prima ocazie sa ajungi la un medic specializat care sa iti zica exact ce si cum.altceva nu vad ce ai putea face.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 3cum imi poate afecta postinor 2 organismul?
- 2pot fii insarcinata?
- 2sarcina sau menopauza?
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 2postinor 2, test de sarcina negativ..
- 2postinor 2
- 14Poate fi sarcina?sau imi fac griji degeaba?
- 2Posibil sa fi ramas insarcinata?
- 2Risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta sunt insarcinata? postinor