se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?

folosesc de 1 an yasmin, si uneori mai intarzii sa iau pilula cateva ore..si am inceput sa ma gadesc, e posibil sa apara o sarcina si daca uitam de o pastila?sau o luam prea tarziu? Daca este posibil, menstruatia o sa vina in continuare fiind "obligata" de pastile?
2 comentarii

1. Daca intarzierea nu este mai mare de 12 ore se considera administrare corecta si nu este nevoie de nici o masura suplimentara.
2. Daca se uita o pastila, atunci vorbim de o intarziere de 24 de ore. 7 zile de protectie suplimentara sunt necesare in acest caz.
3. In cazul instalarii sarcinii peste contraceptive, menstratia nu mai vine de regula, acesta fiind cel mai important semn al sarcinii.
2. Daca se uita o pastila, atunci vorbim de o intarziere de 24 de ore. 7 zile de protectie suplimentara sunt necesare in acest caz.
3. In cazul instalarii sarcinii peste contraceptive, menstratia nu mai vine de regula, acesta fiind cel mai important semn al sarcinii.

Citesc shi recitesc prospectul yasmin... mie nu mi-e prea clar ce se intimpla in saptamina a de pauza (4) cind nu iau drajeul... ? Daca am avut un raport in acea saptamina poate aparea sarcina?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 2pot fi gravida?
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 0sunt insarcinata?
- 7Prima pilula dupa pauza
- 0Sunt gravida?
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 8Anticonceptionale yasmin
- 3am motive sa fiu speriata?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 7yasmin-cheaguri de sange
- 2posibila sarcina?
- 0sunt gravida?
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 2am nevoie de un mic sfat va rog
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
- 5sunt insarcinata daca?
- 3Posibil sarcina?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: