se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?

folosesc de 1 an yasmin, si uneori mai intarzii sa iau pilula cateva ore..si am inceput sa ma gadesc, e posibil sa apara o sarcina si daca uitam de o pastila?sau o luam prea tarziu? Daca este posibil, menstruatia o sa vina in continuare fiind "obligata" de pastile?
2 comentarii

1. Daca intarzierea nu este mai mare de 12 ore se considera administrare corecta si nu este nevoie de nici o masura suplimentara.
2. Daca se uita o pastila, atunci vorbim de o intarziere de 24 de ore. 7 zile de protectie suplimentara sunt necesare in acest caz.
3. In cazul instalarii sarcinii peste contraceptive, menstratia nu mai vine de regula, acesta fiind cel mai important semn al sarcinii.
2. Daca se uita o pastila, atunci vorbim de o intarziere de 24 de ore. 7 zile de protectie suplimentara sunt necesare in acest caz.
3. In cazul instalarii sarcinii peste contraceptive, menstratia nu mai vine de regula, acesta fiind cel mai important semn al sarcinii.

Citesc shi recitesc prospectul yasmin... mie nu mi-e prea clar ce se intimpla in saptamina a de pauza (4) cind nu iau drajeul... ? Daca am avut un raport in acea saptamina poate aparea sarcina?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1este posibil sa fiu insarcinata?
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 2administrarea altor produce medicamentoase
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 3posibila sarcina?
- 5Risc de sarcina?
- 4anticonceptionale
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 9pot ramane insarcinata?
- 5posibil sarcina
- 0despre artizia
- 0sunt insarcinata?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
- 3Întârzie menstruația
- 0Sangerare de implantare ? Sanse de sarcina ?
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: