se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
folosesc de 1 an yasmin, si uneori mai intarzii sa iau pilula cateva ore..si am inceput sa ma gadesc, e posibil sa apara o sarcina si daca uitam de o pastila?sau o luam prea tarziu? Daca este posibil, menstruatia o sa vina in continuare fiind "obligata" de pastile?
2 comentarii
1. Daca intarzierea nu este mai mare de 12 ore se considera administrare corecta si nu este nevoie de nici o masura suplimentara.
2. Daca se uita o pastila, atunci vorbim de o intarziere de 24 de ore. 7 zile de protectie suplimentara sunt necesare in acest caz.
3. In cazul instalarii sarcinii peste contraceptive, menstratia nu mai vine de regula, acesta fiind cel mai important semn al sarcinii.
2. Daca se uita o pastila, atunci vorbim de o intarziere de 24 de ore. 7 zile de protectie suplimentara sunt necesare in acest caz.
3. In cazul instalarii sarcinii peste contraceptive, menstratia nu mai vine de regula, acesta fiind cel mai important semn al sarcinii.
Citesc shi recitesc prospectul yasmin... mie nu mi-e prea clar ce se intimpla in saptamina a de pauza (4) cind nu iau drajeul... ? Daca am avut un raport in acea saptamina poate aparea sarcina?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 4Sa continui administrarea de microgonon?
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 9Jocuri erotice in cada
- 3Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 7anticonceptionalele yaz
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 7anticonceptionale si diareea
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 6e posibila sarcina?
- 5oare pot ramane insarcinata?
- 7ce as putea face?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 4ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??
- 1Exista sansa ?
- 2contraceptive yasmin - cum se iau?
- 2Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: