se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
folosesc de 1 an yasmin, si uneori mai intarzii sa iau pilula cateva ore..si am inceput sa ma gadesc, e posibil sa apara o sarcina si daca uitam de o pastila?sau o luam prea tarziu? Daca este posibil, menstruatia o sa vina in continuare fiind "obligata" de pastile?
2 comentarii
1. Daca intarzierea nu este mai mare de 12 ore se considera administrare corecta si nu este nevoie de nici o masura suplimentara.
2. Daca se uita o pastila, atunci vorbim de o intarziere de 24 de ore. 7 zile de protectie suplimentara sunt necesare in acest caz.
3. In cazul instalarii sarcinii peste contraceptive, menstratia nu mai vine de regula, acesta fiind cel mai important semn al sarcinii.
2. Daca se uita o pastila, atunci vorbim de o intarziere de 24 de ore. 7 zile de protectie suplimentara sunt necesare in acest caz.
3. In cazul instalarii sarcinii peste contraceptive, menstratia nu mai vine de regula, acesta fiind cel mai important semn al sarcinii.
Citesc shi recitesc prospectul yasmin... mie nu mi-e prea clar ce se intimpla in saptamina a de pauza (4) cind nu iau drajeul... ? Daca am avut un raport in acea saptamina poate aparea sarcina?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa fiu gravida?
- 2e posibil sa am un bebe
- 106Anticonceptionalele si menstruatia
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 5sarcina? orice opinie m-ar ajuta!
- 8sunt insarcinata?
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 5anticonceptionale yaz si crema cu vitamina E
- 5sunt insarcinata?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 12E virgina si a ramas insarcinata
- 4sunt insarcinata?
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 0E posibil sa ramana gravida?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 9Am nevoie de un raspuns
- 1Este sau nu o sarcina?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: