se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
folosesc de 1 an yasmin, si uneori mai intarzii sa iau pilula cateva ore..si am inceput sa ma gadesc, e posibil sa apara o sarcina si daca uitam de o pastila?sau o luam prea tarziu? Daca este posibil, menstruatia o sa vina in continuare fiind "obligata" de pastile?
2 comentarii
1. Daca intarzierea nu este mai mare de 12 ore se considera administrare corecta si nu este nevoie de nici o masura suplimentara.
2. Daca se uita o pastila, atunci vorbim de o intarziere de 24 de ore. 7 zile de protectie suplimentara sunt necesare in acest caz.
3. In cazul instalarii sarcinii peste contraceptive, menstratia nu mai vine de regula, acesta fiind cel mai important semn al sarcinii.
2. Daca se uita o pastila, atunci vorbim de o intarziere de 24 de ore. 7 zile de protectie suplimentara sunt necesare in acest caz.
3. In cazul instalarii sarcinii peste contraceptive, menstratia nu mai vine de regula, acesta fiind cel mai important semn al sarcinii.
Citesc shi recitesc prospectul yasmin... mie nu mi-e prea clar ce se intimpla in saptamina a de pauza (4) cind nu iau drajeul... ? Daca am avut un raport in acea saptamina poate aparea sarcina?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17Mercilon
- 9o parere avizata va rog
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 3yasmin si modul de administrare
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 4credeti ca sunt insarcinata?
- 4anticonceptionale pentru prima oara
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 4Prietena mea poate ramane insarcinata ? Am nevoie de ajutor urgent.
- 60e prietena mea gravida?
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 2sunt insarcinata?
- 0sarcina ?
- 5sunt gravida?
- 4Sarcina?
- 4Am facut sex neprotejat. Ejaculare afara.
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 7Ce as putea face?
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: