oare trebuie sa fac punctii?

15-03-2010
ramona729
Nu este medic/terapeut
ramona729
Buna ziua.Am 15 ani, iar acum o saptamana am inceput sa tusesc, aceasta tuse fiind urmata de secretii nazale, dar fara febra.Cu toate acestea am fost la doctorul de familie si mi-a prescris Augumentin, Ipubrofen, Erdomed(probabil pentru tuse)..Acum 2 zile am terminat acest tratament, dar secretiile nazale s-au amplificat, avand o culoare galbenverzuie, iar tusea seaca lafel a continuat. aseara avand niste dureri ingrozitore de cap, in zona frontala si intre ochii am sunat-o pe doctora de familie, mi-a spus sa iau un Ibubrofen si astfel mi-au mai trecut durerile.Azi cu trimiterea de la medic am fost la un doctor orelist, care mi-a pus diagnosticul de Sinuzita maxilara stanga si mi-a prescris Polidin, Zinnat, ACC 200, Metronidazol, Claritin si Nasic, urmand ca pe acestea sa le iau timp de 5 zile dupa care sa ma gandesc daca vreau sa fac o punctie.Desigur mama i-a zis ca nu avem la ce sa ne gandim, ca o sa facem ce e mai bine pentru mine.iar el a spus ca o sa-mi faca punctia, cea ce medicul de familie m-ia zis ca nu este cazul.Daca ar fi dupa mine nu as face asa ceva, mi se pare destul de brutal si..primitiv:(mai ales ca si doctorul ma sperie(un om solid, care mi-a vorbit pe un ton ridicat si ironic).Acum simt ca imi bubuie capul si ma dor ochii.Ce sa fac?Punctiile sunt chiar atat de groaznice?
Multumesc.
1 comentarii
0
16-03-2010, ora 08:36
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu. nu sunt punctiile groaznice, daca sunt facute cu calm si anestezie locala buna !
Ai facut Radiografie SAF ???
scaneaz.o si trimite.o pe mail
Adaugă un comentariu / răspuns