oase sensibile

21-01-2011
stigmata
Nu este medic/terapeut
stigmata
buna,

cred am probleme serioase cu oasele, le simt sensibile, ma dor la diferente mari de temperatura, plus ca daca ma misc la brusc trosnesc. miscare pot face, doar ca nu pot pentru mai mult de 15 minute, iar daca stau mult pe spate am dureri de spate si simt ca amortesc asa.

va rog sa imi recomandati un medic bun si daca stiti de la ce patesc, ati patit si voi, va rog sa imi spuneti si mie cate ceva,

multa sanatate
4 comentarii
0
07-02-2011, ora 11:10
andradaB
Nu este medic/terapeut
andradaB
Buna,

Eu am de ceva ani parodontoza si iau piascledine 300, mi-a recomandat un var din Franta si spre surprinderea mea se gaseste si la noi, Stomatoloaga mea a zis ca e ok si nu ma mai despart de el. Tot ea mi-a zis ca e un tratament adjuvant bun si pentru artoze (scrie si in prospect), asa ca il ia si mama mea care sufera de treaba asta. Ai putea incerca si tu. Vezi ca sunt pe net clasamente cu medici pe specialitati, indiferent de orasul in care stai. Eu as zice sa te grabesti cu consultatia la medic, ca daca e artroza (dupa simptoma asta cred eu ca e), nu e ok sa stai mult asa. Poti face si fizioterapie, depinde de gravitate.

bafta multa.
0
08-02-2011, ora 14:28
Ioana Dinu
Nu este medic/terapeut
Ioana Dinu
Du-te la medic, pentru ca odata instalata artroza, nu mai scapi de ea si cu varsta se agraveaza. Piascledine este foarte bun pentru artroza insa mai intai trebuie sa stii sigur ca asta ai. Poate ai ceva probleme la coloana si in cazul asta ai nevoie de alt tratament.
0
11-02-2011, ora 15:24
stigmata
Nu este medic/terapeut
stigmata
Andrada,

Merci frumos pentru detalii.Costa mult acest tratament? Sunt oarecum sceptica cu piascledine daca zici ca e bun si la dinti si la oase... adica pana la urma pentru ce e bun, ca nu prea inteleg?

Sanatate!
0
11-02-2011, ora 17:39
Raluca Paula
Nu este medic/terapeut
Raluca Paula
Buna,

De ceva timp ma doare foarte tare mana dreapta de la cot in jos spre palma, cred ca e osul, si e mai rece decat mana stanga.Cand o pun pe calorifer, simt ca si cum s-ar dezgheta. si imi trece putin durerea, dar parca imi amortesc degetele...Nu mai suport!!Ce poate fi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: fragilitatea oaselor

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Osteoporoza - ce trebuie să știi?
  •