Oboseala la efort

Obosesc repede cand fac sport.mi se infunda urechile si mi se pune in dreptul inimii ca o gheara.ce ma indrumati sa fac?
6 comentarii

Fa un control cardiologic: ecg, test de efort, controlul tensiunii arteriale !

Ma gandeam la un control neurologic.ca urechile se infunda si cand nu fac efort.dar o sa fac si un control cardiologic.multumesc

urechile se pot infunda din cauza tensiunii mari, si nu este nevoie sa faci efort ca sa-ti creasca tensiunea. poti sa ai probleme cu inima sau sa-ti creasca tensiunea din varii motive, stres, suparare, griji sau chiar lucruri marunte. si eu cred ca trebuie sa-ti faci urgent un consult cardio, mai ales daca ai zis de senzatia aia de "gheara" in dreptul inimii.

Buna seara. Ce varsta aveti? Ce greutate? Suferiti de vreo boala cardiaca, dvs. sau cineva din familie?

Nu sufar cardiac.chiar mi am facut controlul acum, am fost la neurolog si a zis ca sunt 2motive, ori urechia interna cu circulatie deficitara, ori neurovegetativ, urmeaza sa fac angio ct ca mi au a apartut si ameteli

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 9stare de epuizare psihica si fizica
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 3Ureche infundata
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 7ureche infundata de 3 luni
- 27oboseala cronica
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 1ureche infundata
- 1ureche infundata
- 6Am inceput sa simt urechea infundata, apoi sa ma doara si sa pulseze..
- 3ureche infundata
- 2Ureche infundata
- 5urechie infundata!
- 1Lipsa de energie si chef de activitati.
- 7Urechea dreapta infundata
- 2Probleme cu urechile
- 1Otita ma poate costa locul de munca
- 5Transpirație și oboseala la cel mai mic efort!!
Mai multe informații despre: Oboseala urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: