Ochi care se inroseste tot mai mult de-a lungul zilei.

01-07-2019
edyy0
Nu este medic/terapeut
edyy0
Buna ziua! Voi incepe prin a spune ca am 18 ani, sunt in perioada BAC-ului si ca in ultima saptamana am stat in jurul a 8 ore zilnic cu capul in caiete, asta in caz ca are relevanta.

Am observat de cam 5 zile faptul ca ochiul meu stang este rosu. Initial l-am lasat in pace crezand ca doar am tras putin curent sau e oboseala. Cu atat mai mult ca dimineata cand ma uitam in oglinda nu avea aproape nimic, se vedea un rosu foarte fad. Totusi, de-a lungul zilei se face tot mai rosu, ajungand cam prea rosu. Am atasat aici doua poze: https://m.imgur.com/a/iYRARPI

Mentionez ca nu imi lacrimeaza ochii, nu ma ustura, nu ma mananca, doar simt o ff mica durere fizica la ochiul stang, cel in cauza.

Aveti idee de la ce ar putea fi? Astept sa termin cu bacul iar joi imediat dupa proba voi trece pe la medic dar as vrea sa stiu daca sa imi fac griji sau nu pana atunci.

Multumesc!
1 comentarii
0
02-07-2019, ora 00:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Pina joi, cand mergeti la medic, incercati tamponari usoare cu ceai de albastrele. Este singurul antiseptic ocular naturist. Alte ceaiuri sa nu folositi ca sunt contraindicate. Va irita ochiul.
Succes la BAC si sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: