operatie de menisc

05-01-2018
octombrie
Nu este medic/terapeut
octombrie
un calduros salut tuturor;.sunt o femeie de57 de ani in urma cu doi ani am suferit o interventie chirurgicala la genunchiul drept avand ruptura de menisc si ligament (nu ligamentul incrucisat ) am urmat 3 luni de fizioterapie dupa interventia chirurgicala care ma ajutat sa imi pot recupera mersul fara a fi ajutata de stampele problema este ca genunchiul meu si actual este putin umflat si ma doare as fi dorit sa reiau activitatile fizice care le aveam acum doi ani insa imi este teama. Precizez ca am o munca care imi solicita foarte mult picioarele adica timp de 10 ore sunt in continua miscare fiind ospatar. am vorbit cu medicul care ma operat dar mia spus ca din punctul lui de vedere operatia a reusit foarte bine si nu ar trebui sa am astfel de probleme nimic mai mult .nu este insa si opinia mea vazand ca durerea persista va rog sa ma ajutati cu un sfat nu stiu cui trebue sa ma adresez si ce trebue sa fac.risc sa imi pierd si serviciul.
2 comentarii
1
06-01-2018, ora 10:51
Dr. Alin Pandea
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Alin Pandea
Buna ziua.
Leziunile de menisc degenerative sunt întotdeauna însoțite și de probleme ale cartilajului articular.
Este foarte probabil ca leziunea de menisc sa fie rezolvată, dar rămâne problema cartilajului care dacă este degradat trebuie rezolvata.
Este necesar un consult pentru a găsi cea mai buna soluție.
Cu stima,
Dr Alin Pandea
0
12-01-2018, ora 00:57
octombrie
Nu este medic/terapeut
octombrie
va multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ruptura de menisc - primul ajutor
  •