Operatie de scoatere a cuiului gamma(tija) femur
Ma poate ajuta cineva? Am cateva intrebari referitoare la operatia de scoatere a cuiului gamma (tija) pe care o am in femur. Tija mi-a fost implantata in urma unei operatii. Am fost diagnosticat cu un chist pe femur. Mai am cateva luni si voi intrat iar in sala de operatie. Cat dureaza operatia? Cat dureaza perioada de internare ? Cat dureaza perioada de recuperare ? Va fi ca prima data ?
1 comentarii
Buna ziua!
Interventia este mult mai simpla, cu anestezie minima, spitalizare minima si recuperare relativ rapida.
Problema esentiala este sa evitati orice fel de sport sau eforturi fizice medii-mari vreo 3-4 luni, perioada de timp in care colul femural se va reface in urma extragerii cuiului Gamma.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Interventia este mult mai simpla, cu anestezie minima, spitalizare minima si recuperare relativ rapida.
Problema esentiala este sa evitati orice fel de sport sau eforturi fizice medii-mari vreo 3-4 luni, perioada de timp in care colul femural se va reface in urma extragerii cuiului Gamma.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1vreau sa aflu daca mai am tija metalica in mana !
- 2osteosinteza cu placa si suruburi a ulnei stangi
- 5extragere tija synthes
- 5Extragere tija femur clasica fara prindere
- 3Strambare Tija femur
- 1Fractura femur /scoatere tija
- 2Tibie, peroneu fracturat - Tija metalica
- 5Operatie la femur
- 5Ce efecte poate avea daca calcă pe piciorul ce nu are încă șurubul scos?
- 2Întrebare: e normal ca după kineto piciorul să se învinețească f tare, să se umfle și să doară?
- 5Fractura trimaleolara glezna
- 5Tibie fracturata
- 7Fractura bimaleolara cu deplasare
- 2Exista șurub din titan pentru maleole?
- 0Extractie tijă centromedulară tibie
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi
- 3Sa scot tija din picior sau nu?
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
Mai multe informații despre: tratament fractura cu tija, suruburi, placute tija femur