Tibie, peroneu fracturat - Tija metalica
Buna ziua! Mama mea, in varsta de 46 de ani si-a fracturat tibia si peroneul acum 3 luni. A fost nevoie de interventie chirurgicala si i-a fost adaugata o tija metalica in dreptul tibiei. In fiecare luna am mers cu ea pentru a i se face radiografie, fiind chemati de doctor, pentru a vedea progresul. Acum, in a treia luna, dupa ce a fost facuta radiografia, doctorul ne-a spus ca trebuie sa i se scoata suruburile din partea de jos a tibiei ( ne-am gandit ca i le scoate pentru ca o jeneaza la mers, asta ar fi parerea noastra). Parintii mei au foarte mare incredere in acest domn doctor, nici eu nu ii pun la indoiala aptitudinile, dar am hotarat sa intreb si pe altcineva pentru a fi sigur ca este ok sa i se scoata suruburile de jos deoarece mie mi se pare putin ciudat.
Mama mea a fost chemata maine pentru a i se scoate suruburile, va rog frumos sa imi raspundeti in cusul zilei de azi pentru a fi sigur de interventie. Multumesc anticipat !
P.S: Va pot face poze la radiografiile lunare, dar aici nu pot adauga. Daca este nevoie, va pot trimite prin email sau prin oricare alt mod la indemana dumneavoastra. Multumesc !
Mama mea a fost chemata maine pentru a i se scoate suruburile, va rog frumos sa imi raspundeti in cusul zilei de azi pentru a fi sigur de interventie. Multumesc anticipat !
P.S: Va pot face poze la radiografiile lunare, dar aici nu pot adauga. Daca este nevoie, va pot trimite prin email sau prin oricare alt mod la indemana dumneavoastra. Multumesc !
2 comentarii
Majoritate tijelor / șuruburilor se scot la un anume interval de la intervenția chirurgicală, în funcție de aspectul radiografic. Așa este procedura, este perfect normal să se întâmple asta.
Am inteles, va multumesc mult pentru raspuns! Sa aveti o zi frumoasa !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8fractura tibie
- 18fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 3Baietel de 6 ani, fractura de tibie oblica si pe lung cu deplasare
- 5extragere tija synthes
- 9extractie tija zavorata rush
- 0Fractura de tibie si fibula
- 9fractura la nivelul platoului tibial
- 1Fractura femur /scoatere tija
- 2pot sa fac rmn la cu surub de tip herbert?
- 1Fractură postero-externa
- 0Nodul la pulpa picior stang
- 1Operație picior.
- 0Problema fractura tibie dupa operatie.
- 6Operație corectura Hallux, artrodeză lapidică si Osteotomie Akin
- 5Fractura multipla astragal
- 5Fractura trimaleolara glezna
- 5Tibie fracturata
- 0Întârziere consolidare fractura
- 4Fractura tibia si fibula.
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura tibiei tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: