Tibie, peroneu fracturat - Tija metalica

19-09-2017
tibycostin98
Nu este medic/terapeut
tibycostin98
Buna ziua! Mama mea, in varsta de 46 de ani si-a fracturat tibia si peroneul acum 3 luni. A fost nevoie de interventie chirurgicala si i-a fost adaugata o tija metalica in dreptul tibiei. In fiecare luna am mers cu ea pentru a i se face radiografie, fiind chemati de doctor, pentru a vedea progresul. Acum, in a treia luna, dupa ce a fost facuta radiografia, doctorul ne-a spus ca trebuie sa i se scoata suruburile din partea de jos a tibiei ( ne-am gandit ca i le scoate pentru ca o jeneaza la mers, asta ar fi parerea noastra). Parintii mei au foarte mare incredere in acest domn doctor, nici eu nu ii pun la indoiala aptitudinile, dar am hotarat sa intreb si pe altcineva pentru a fi sigur ca este ok sa i se scoata suruburile de jos deoarece mie mi se pare putin ciudat.
Mama mea a fost chemata maine pentru a i se scoate suruburile, va rog frumos sa imi raspundeti in cusul zilei de azi pentru a fi sigur de interventie. Multumesc anticipat !

P.S: Va pot face poze la radiografiile lunare, dar aici nu pot adauga. Daca este nevoie, va pot trimite prin email sau prin oricare alt mod la indemana dumneavoastra. Multumesc !
2 comentarii
1
19-09-2017, ora 12:03
Dr. Vlad-Olimpiu Butiurca
Chirurgie generala, Tîrgu-Mures
Dr. Vlad-Olimpiu Butiurca
Majoritate tijelor / șuruburilor se scot la un anume interval de la intervenția chirurgicală, în funcție de aspectul radiografic. Așa este procedura, este perfect normal să se întâmple asta.
0
19-09-2017, ora 14:45
tibycostin98
Nu este medic/terapeut
tibycostin98
Am inteles, va multumesc mult pentru raspuns! Sa aveti o zi frumoasa !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: