operatie polipi
Buna ziua.Baietelul meu are tot timpul nasul infundat, fara alte simptome.Am mers cu el la medicul de familie si i-a dat un tratament 10 zile(fluimucil, zinat, aerius si nurofen).Dupa ce am terminat tratamentul, copilul respira tot asa si am mers cu el la orl.Acolo ni s-a spus ca are o deviatie de sept si polipi.I s-a dat tratament(aerius, brufen si biorinil) si intre timp, pana in luna august sa ii facem si analize la sange si radiografie.Radiografie am facut deja, pe rezultat scrie:Opacifiere ucomogena a simetriilor maxilare.INTREBARE:Deviatia de sept are legatura cu polipii?Radiografia nu o inteleg, nu mi-a explicat nimeni acel rezultat.Si as mai avea o intrbare, daca este posibil sa scapam de acea operatie de polipi?Va multumesc anticipat.
2 comentarii
va rog frumos ast. un raspuns la"operatie polipi" am uitat sa va spun baietelul meu are 9 ani
polipii in mod normal se micsoreaza pe la 5-7 ani
daca nu sau micsorat pana acum..sunt putine sanse sa se micsoreze prin tratament
daca nu sau micsorat pana acum..sunt putine sanse sa se micsoreze prin tratament
Alte subiecte recente din această secțiune: