Osteom osteoid
Buna seara! Am avut acum 1an o sinuzita la care mi s a spus ca puroiul este mai inspre frunte...nu stiu exact termenii dar daca nu l eliminam se face incizie direct pe frunte.A trecut, acum o luna jumate am fost internata iar..au spus ca nu am sinuzita doar ca sunt plina de puroi, nas, ochi, gat si urechi...mi au facut un CT din care reiese ca am doar sinusul stang frontal banuiesc(deasupra ochiului), cel drept fiind nedezvoltat.la cel stang am un osteom osteoid de 5mm.vsh=98.m au externat cu vsh=40 si acum am aceleasi dureri de cap si presiune in zona fruntii si obrajilor.secretie nazala apoasa doar partea cu asteomul.spuneti mi va rog, afecteaza osteomul?fiind doar un sinus?daca s ar elimina ar mai aparea atat de des?acum iau a doua luna de broncho-vaxom pt imun...ce imi revomandati?
3 comentarii
1 din ce reese din rezultat
NU ai sinuzita
2 apare INtreabarea.. CE AI TRATAT pana acum??? la ce medici???
care este cauza durerilor de cap?...fiindca sigur nu e sinuzita
3 osteomul i.l lasi in pace, repeti CT peste 1 an si daca se vede ca creste in volum.. te internezi la ORL si operezi
4 zic sa faci consult Stomatolog sa excluzi infectii dentare
sa citesti ce am scris pe forum despre rinite alergice
acele secretii apoase din nas..pot fi de la digestie proasta, intoleranta la anumite alimente..si posibil de caolo si durerile de cap
NU ai sinuzita
2 apare INtreabarea.. CE AI TRATAT pana acum??? la ce medici???
care este cauza durerilor de cap?...fiindca sigur nu e sinuzita
3 osteomul i.l lasi in pace, repeti CT peste 1 an si daca se vede ca creste in volum.. te internezi la ORL si operezi
4 zic sa faci consult Stomatolog sa excluzi infectii dentare
sa citesti ce am scris pe forum despre rinite alergice
acele secretii apoase din nas..pot fi de la digestie proasta, intoleranta la anumite alimente..si posibil de caolo si durerile de cap
Multumesc frumos!la stomatolog am fost recent..nu am nimic..nici cea mai mica carie sau infectie...e aceiasi durere de cam pe care am avut o cand am avut puroi...vorbesc pe nas dar nu mi e infundat nasul...poate avea legatura cu infectia din sange?care era vsh=40 la externare?sa nu fie vindecat si fi reaparut?
VSH marit poate if de la multe alte cauze
nu pot s a ma pronunt de la distanta
nu pot s a ma pronunt de la distanta
Alte subiecte recente din această secțiune: