osteoporoza as dori sa raspunda un medic

27-07-2008
larisadorina
Nu este medic/terapeut
larisadorina
as vrea sa imi dea si mie un medic raspuns la boala osteoporoza as dori sa stiu cum se manifesta primele simtome ale acestei boli si care sunt principalele cauze ale instalarii osteoporozei.Am varsta de 40 ani, si vreau cat mai multe detalii de preferat un medic.Va multumesc.
3 comentarii
0
28-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Nu sant medic dar iti pot spune cate ceva despre osteoporoza.Osteoporoza inseamna rarefierea tesutului osos.Datorita acestei rarefieri, oasele devin casante, se rup la traumatisme usoare si se refac greu.Si nu doar ca se rup ushor dar se si deformeaza.(vizibil la coloana si la picioare)
0
29-07-2008, ora 00:00
larisadorina
Nu este medic/terapeut
larisadorina
multumesc pentru raspuns si astept si alte raspunsuri
0
18-09-2008, ora 00:00
larisadorina
Nu este medic/terapeut
larisadorina
As dori si eu mai multe informatii despre " retinopatie pigmentara " si despre cum anume as putea trata aceasta boala. Am aceasta boala de la o varsta foarte frageda, cel putin asa mi-au spus unii medici, cu toate ca unii nu s-au pronuntat insa pana acum nici un doctor nu m-a putut ajuta cu nimic, nici macar un tratament impotriva durerii de ochi si de cap, am niste dureri insuportabile si mai ales am ramas cu anumite ticuri cum ar fi : dau din cap si clipesc foarte des cu speranta ca acele pete vor disparea sica voi vedea, insa este in zadar caci pana sa dispara dureaza. Nu mai vad bine, ma obosesc multe chiar si daca nu citesc sau nu ma uit la televizor.Nu suport lumina puternica, iar cum un fascicul de lumina mai puternic imi intra in raza vizuala, pentru multa vreme ma zapaceste si nu mai stiu ce si cum sau unde sunt. De cand am aceasta bola la ochi, pana sa ma csi concentrez sau sa memorez ceva nu mai reusesc, nu mai retin ceea ce incerc sa invat chiar si daca citesc fraza de 1000 de ori.
Nu stiu ce sa mai fac deoarece am 27 de ani si din cauza acestei boli si a ticurilor nu reusesc sa ma integrez in societate asa cum mi-as dori, cred la un moment dat ca lumea ma crede nebuna.Ce anume pot sa fac si ce tratament sa urmez, cel putin sa nu mai simt durerea asta atat de puternica de cap si de ochi.
Va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • S-a descoperit gena care încetinește scăderea densității osoase
  • Un nou posibil tratament pentru osteoporoză
  • Alimentele pe bază de soia ar putea proteja femeile la menopauză de osteoporoză
  • Expunerea constantă la lumină artificială ne poate afecta sănătatea
  • Terapia hormonală post-menopauză îmbunătățește sănătatea oaselor
  • Factori de risc pentru osteoporoză
  •